Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ktos DDOSuje widzów Zwisa?

Snajpowanko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak. Samego Dissa nie lubię za jego hipokryzję, mimo to ddosowanie jego gier, tylko dlatego że go nie lubicie jest patologiczne - tym bardziej że niszczycie grę też innym graczom, a osoba zddosowana jeszcze bany za leavy wyłapie przez was... Jest to moim zdaniem chore i życzę wszystkim osobom, które w taki sposób postępują, aby kara ich dopadła. Być może jak dostaniecie raz porządną karę pieniężną i mama za to zapłaci, to głupoty ze łba wyjdą.

League of Legends

Opublikowano

Powiem tak. Samego Dissa nie lubię za jego hipokryzję, mimo to ddosowanie jego gier, tylko dlatego że go nie lubicie jest patologiczne - tym bardziej że niszczycie grę też innym graczom, a osoba zddosowana jeszcze bany za leavy wyłapie przez was... Jest to moim zdaniem chore i życzę wszystkim osobom, które w taki sposób postępują, aby kara ich dopadła. Być może jak dostaniecie raz porządną karę pieniężną i mama za to zapłaci, to głupoty ze łba wyjdą.

noi c**j ze dostanie bana w koncu grubasy wyjda z przed komputerow

ja was k***a nie rozumiem nie ogladam zadnych streamerow w c**j k***a czituje na lolu a disa ogladam czasami do niego nic nie mam do cziterow nic nie mam no ale k***a ddosy rozumiem ale ile mozna? nawet obejrzec sie tego normalnie nie da ... wy sie drzecie ze on gra tak i tak ze im ddosuje graczy KURWA WYJDZCIE NA DWOR JAPIERDOLE....

ThisIsMua_eune_101_3_logo.png

Opublikowano

noi c**j ze dostanie bana w koncu grubasy wyjda z przed komputerow

ja was k***a nie rozumiem nie ogladam zadnych streamerow w c**j k***a czituje na lolu a disa ogladam czasami do niego nic nie mam do cziterow nic nie mam no ale k***a ddosy rozumiem ale ile mozna? nawet obejrzec sie tego normalnie nie da ... wy sie drzecie ze on gra tak i tak ze im ddosuje graczy K***A WYJDZCIE NA DWOR JAPIERDOLE....

A teraz przeczytaj ze 3x na spokojnie (o ile potrafisz) mój post i ponownie przeanalizuj go. Dopiero potem myśl, żeby cokolwiek odpisać.

PS Polecam Ci  wrócić do szkoły, bo widać jeszcze jej nie skończyłeś - po twoim poście widać że masz duże zaległości (np. czytanie ze zrozumieniem, poprawne pisanie).

League of Legends

Opublikowano

ja osobiscie na miejscu dissa, bym zapowiedzial ze taka seria sie odbedzie, ale nie podal terminu, po czym dalbym gotowe filmiki na yt - problem ddosow zmniejszony o 90% :)

a Ci wszyscy, ktorzy go ddosuja, musza byc strasznie zakompleksieni, skoro musza sobie podwyzszyc samoocene niszczac komus cos tak glupiego jak jakas gra. :)

Opublikowano

To jest tylko gra nie rozumiem jak mozna komu kolwiek niszczyc gre trollem albo ddosami ktos sie stara ,meczy powinniscie to uszanowac a no tak cebulandia=polska. Wiekszosc tych co gra w lola i sie stara o jakas dywizje rozumie jakie to jest denerwujace... Ludzie opamietakcie sie. /sory za ort pisze z tele.

wilowo.jpg

Opublikowano

Ja dziś rozmawiałem z premieremna skype  żeby więcej pieniędzy się zarabiało ale ten i c***a nie podniesie stawek. 

Komar1911 oraz jego kolega ddosowali jego ludzi z teamu i taka sytuacja. 

komar nie ddosowal pytalem sie go mowil ze nie on :P

Opublikowano

Haha jaki płacz fanboyów zwisa:D. Dobrze, niech go trollują przynajmniej jest się z czego pośmiać :D.

Czemu uważasz żę fanboyów?

Moim zdaniem dużo osób nie lubi tu kur*****go zachowania ;)

Ja przez takie DDOS-y kiedyś stronkę straciłem(konkurencja) więc wiem jak takie coś utrudnia życie..

DDOSowanie kogoś bo się go nie lubi i nie chce żeby wbił jakąś ligę jest idiotyczne, więc nie dziw się że ktoś tego nie popiera.

Pewnie grasz w gry :) i czasami idą DDOS-y są lagi, DC itd i nie mów mi że nie kur.. pod nosem, bo nie uwierze.

Teraz sobie wyobraź masz np. 5000 widzów... wszyscy Cię oglądają z nadzieją że zrobisz to, o czym napisałeś(powiedziałeś) a tu wszystko ktoś ci dzień w dzień pierdzieli..

Pośmiać się? życzę ci i wszystkim podobnym żebyś miał na to jak najwięcej czasu, chociaż wszystko wskazuje na to że niedługo czas się skończy, a ludzie dalej jak byli idiotami dalej nimi są.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Co ty pierdolisz typie?
Taka gnida jak Dis już dawno powinna otrzymać pernamentnego bana na konto na Twitchu, takie osoby jak on w SoloQ mają bany na chat na 500 gier...

Whw6oFO.png

Opublikowano

Wolę polite cheatera/skilly flamera ale wasz zwisunio nie zalicza się do żadnego z podanych. Wasz ból dupki jest żałosny. Tłumaczycie się że wszyscy którzy go floodują to idioci niszczący grę, a wy to pewnie k***a pięcioletni kretyni z piskliwym głosikiem, bez mózgu, bez skilla, próbujący grać dobrze wychowanych w grze a później zakładacie milion topiców o tym, że ludzie flejmią, wyzywają. Ale zaraz kto tak robi? WASZ IDOL NORBERCIK.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...