Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ktos DDOSuje widzów Zwisa?

Snajpowanko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jak w temacie, od chyba 2 dni gosc ma dosłownie czesciej afki w teamie, niz normalnie 5 vs 5, a gra po 10 godzin dziennie bez przerwy, czy ktos mu ddosuje widzów, czy jak? :D
Teraz mu 3 osoby wywaliło z teamu.
Btw.
fzGV9vw.png
XDDDDDDD

Whw6oFO.png

Opublikowano

Niee, to po prostu brak szczęścia, że trafia 7 gier in row z dckiem pierwszego dnia, drugiego też co drugą grę dc, każdemu się może zdarzyć kappa 

Opublikowano

No ja 4 latka gram, i nigdy nie miałem takiego spree :P

Ja miałem kiedyś chyba 7/8 pod rząd. :P

Zwykły pech, co nie zmienia faktu, że ludzie, którzy go znają mogli specjalnie iść afk.

Opublikowano

DDosnąłem w tej grze bo już mi się kończy VPS a już nie gram w lola.

A dis się zastanawia jak xD

Ja dziś rozmawiałem z premieremna skype  żeby więcej pieniędzy się zarabiało ale ten i c***a nie podniesie stawek. 

Komar1911 oraz jego kolega ddosowali jego ludzi z teamu i taka sytuacja. 

Opublikowano

Gdybym go spotkał to nie dość że bym go zwyzywał i wyśmał te jego "Elite Interneru" to trolował bym w c**j :D

Opublikowano

DDosnąłem w tej grze bo już mi się kończy VPS a już nie gram w lola.

A dis się zastanawia jak xD

Skacze ci ego jak sobie coś takiego napiszesz? Podawanie się za ddosera sprawia ci uczucie SWAGU? Chciałbyś być internetowym bandytą, ale wszystko co umiesz to trzymanie spacji. Smutne.

@topic To nie jest przypadek.. zresztą skoro wy wszyscy sądzicie, że nie jest w stanie nabć D1 56+ pkt, to czemu służą te DDoS-y? Skoro sam nie da rady, to po co mu jeszcze utrudniać.. Nigdy mi się nie zdarzyło mieć 8x dc z rzędu. 

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

No własnie ja twierdziłem, że nie ma bata by wbił nawet diamond, i teraz nawet jak go nie wbije, to nie będę miał hejterskiej przyjemnosci, bo nie wiem, czy nie wbił go dlatego, bo był c*****y, cyz przez dosy ;]

Whw6oFO.png

Opublikowano

widzę, że community na tym forum nie różni się wcale od community w lolu. to jest już żenada co tu się dzieje, c**j mnie obchodzi jakiś dis i jego jebane czelendże, to samo z nervarienem, nie oglądałem ich, nie oglądam i nie będę oglądał. dla mnie te wszystkie imby i inne gówna to strata czasu i nie wiem kto chce ich oglądać. tym bardziej, że wszyscy zachowują się jak skurwiele. na tym forum co najmniej 50% ludzi powinno dostać bana na ryj, w tym landiago, selex, i snajpoawnko, którzy mnie wkurwiają. szkoła się zaczęła, może powinniście zająć się nauką a nie pierdoleniem smutów o jakimś disie. dobra, c**j, już mi się nie chce pisać bo poziom jaki reprezentujecie nie jest wcale lepszy od poziomu disa na streamie (chociaż do niego nic nie mam, jak se chce robić czelendże to niech k***a robi, każdy z was może se takiego czelendża zrobić i porównać wynik z nerva i disem. większość was pewnie do platyny nie dojdzie, a bole i inne gówna się nie liczą).
internetowi wojownicy i zawistne c**je - j**** was wszystkich

Opublikowano

widzę, że community na tym forum nie różni się wcale od community w lolu. to jest już żenada co tu się dzieje, c**j mnie obchodzi jakiś dis i jego jebane czelendże, to samo z nervarienem, nie oglądałem ich, nie oglądam i nie będę oglądał. dla mnie te wszystkie imby i inne gówna to strata czasu i nie wiem kto chce ich oglądać. tym bardziej, że wszyscy zachowują się jak skurwiele. na tym forum co najmniej 50% ludzi powinno dostać bana na ryj, w tym landiago, selex, i snajpoawnko, którzy mnie wkurwiają. szkoła się zaczęła, może powinniście zająć się nauką a nie pierdoleniem smutów o jakimś disie. dobra, c**j, już mi się nie chce pisać bo poziom jaki reprezentujecie nie jest wcale lepszy od poziomu disa na streamie (chociaż do niego nic nie mam, jak se chce robić czelendże to niech k***a robi, każdy z was może se takiego czelendża zrobić i porównać wynik z nerva i disem. większość was pewnie do platyny nie dojdzie, a bole i inne gówna się nie liczą).

internetowi wojownicy i zawistne c**je - j**** was wszystkich

Ale imbe to ty szanuj Kappa 928671410009135889721.png

@top: nic dziwnego narobił sobie wrogów to mu utrudniają (wątpię że tutaj chodzi o  challange tylko o to żeby się wkur**ał)         

DR5ChPt.png

Opublikowano

hehe pozdrawiam, pozdro dla kumatych.

Tak to jest jak się zadziera z BoLowcami.

http://scr.hu/17pd/t772d

DarkCoder1337 To mój drugi nick xD

A teraz niech Makin udostępni Twoje ip logowań na forum i sytuacja w pierdlu :

Więzień : za co siedzisz?

CwelWięzień : za DDosowanie.

hehe, oby tam wazelinke mieli bo ty jeszcze 20 lat nie masz to pewnie dupka zaboli 928671410009135889721.png

Opublikowano

Dis to wogole ma wszedzie wrogow....

Bolowcy go nie lubią bo ich tempi.

Przeciwnicy bola go nie lubią bo rozpowszechnił bola.

Flamerzy go nie lubią bo stara się być taki do bólu zasadniczy.

Nie flamerzy go nie lubią bo często flameuje,

Ogolnie mysle ze podczas tego chalange'u dobije d5, to tyle. Zalosnie gra, jak pierdolil najlepszy jungler w polsce hahahaha nie.

Opublikowano

Ogolnie mysle ze podczas tego chalange'u dobije d5, to tyle. Zalosnie gra, jak pierdolil najlepszy jungler w polsce hahahaha nie.

By nie wyłapać ironii w jego słowach gdy to mówi, trzeba mieć mocarne niedojebanie mózgowe. Zalecam doktora.

Whw6oFO.png

Opublikowano

Co do tej całej sytuacji - Smutne

Rozumiem pare razy go strollować w goldzie i wkurwić chłopa żeby cebulandia się śmiała i tańczyła ale takie "zbiegi okoliczności" trollowanie gierki decydującej do diamentu etc to jest strasznie c*****e. 

Osobiście mi go żal jak widze jego bezradną twarz podczas tego wyzwania.

Chłop chciał dobrze ale cebulaki nie zrozumieją i będą mu utrudniać życie. 

Podsumowanie: szkoda mi go i szkoda mi że mieszkam w takim chujowym kraju

(Nie jestem żadnym sajko fanem zwisa ale ciekawy jestem gdzie by doszedł bez tych "zbiegów okoliczności kappa)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

On i tak wbije tego challa nawet i po tej serii 10 dni , o nic sie nie założył więc wasze trololwanie go nic nie da. Dlaczego własnie ostatnio gra spokojnie bo ponąć na takim cebulactwie własnie zbija kase.A wiadomo o co zawsze chodzi o hajs.

Opublikowano

Wielka JP armia Nitro czy inna dzieciarnia z tego forum jak Selex etc niszczą tą gre bolująć i nie widzą w tym swojej winy, dis jest jaki jest ale wy dzieciaki jesteście jeszcze większymi skurwielami...

Opublikowano

W końcu za ddosowanie wyłapiecie kary, albo do więzienia albo grzywne :)

mam nadzieje że wam nieźle otwór przeczyszczą.

następna rzecz.. trollująć Dis-a trollujecie innych i psujecie im gry..

kure.. do potęgi.

polecam iść stanąć pod latarnie tam może się przydacie.

(nie jestem fanem DiSa oglądałem go 2-3 razy) jednak kure.. zachowanie podnosi mi ciśnienie ;) dlatego będę bronić i obrażać wszystkich którzy robią takie rzeczy.

Zabieracie komuś wolny czas(a jest go bardzo mało) zabieracie też sobie wolny czas...

niestety zrozumiecie to zbyt późno..

Peace.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

W końcu za ddosowanie wyłapiecie kary, albo do więzienia albo grzywne :)

mam nadzieje że wam nieźle otwór przeczyszczą.

następna rzecz.. trollująć Dis-a trollujecie innych i psujecie im gry..

kure.. do potęgi.

polecam iść stanąć pod latarnie tam może się przydacie.

(nie jestem fanem DiSa oglądałem go 2-3 razy) jednak kure.. zachowanie podnosi mi ciśnienie ;) dlatego będę bronić i obrażać wszystkich którzy robią takie rzeczy.

Zabieracie komuś wolny czas(a jest go bardzo mało) zabieracie też sobie wolny czas...

niestety zrozumiecie to zbyt późno..

Peace.

A potem w więzieniu :

- Za co siedzisz ?

- Ddosowałem disa

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...