Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DIS i jego bestia

CreezPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie trzeba być dziwakiem ( nie obrażając nikogo) by wkurzać się o jakąś gierkę komputerową . :)

Gdybyś obejrzał koleżko do końca to byś wiedział że Dis się wkurzył o to że Polacy są dla Polaków, niezależnie gdzie, 'Okropni" (Że tak ujmę ładnie słowo by nie przeklinać)

Co do samego Disa nic nie mam bo wiem że Eune to najgorszy server jaki może być do wbijania wyższych lig.

Jak Nie miliardy trolli na rankedach, To afkerzy, którzy są podpierani przez falę debili nieumiejących grać, gdzie na czele 'dowództwa" stoją Flamerz'y którzy myślą że grając w jungli kille wszystkie ich powinny być.

No więc ten tego, Nie ma co się DIsa czepiać bo rację akurat w tym filmiku miał.

1326728565-U383707.png

Opublikowano

Ja sie mu nie dziwie. Kur** ja takich ludzi mam codziennie w grze co feeduja albo 0 komunikacji np pisze: All Mid thogether. A taka tristana u mnie w teamie 12/0 se lata po mapie sama i mysli ze kozak. 

Opublikowano

Dis zawsze był dla mnie zerem.

Nie zasługuje na tylu fanów, taka jest moja opinia,

Jakich fanów? 4/5 ludzi na jego streamie to hejterzy.

Opublikowano

Dis? Jednego dnia: "walczę o poprawę polskiego comunity lola" drugiego "coraz poważniej myślę o zaczęciu stremowania po angielsku bo to polskie comunity jest jakie jest" oczywiście druga wypowiedź (oczywiście nie jest to dokładny cytat) była podczas jakiejś słabszej gry. Serio imo za tą hipokryzję którą pokazuje co chwilę należy mu się to wszystko.

Opublikowano

Ty na prawdę nie masz co robić, tylko wstawiać screeny, jak masz bekę z Disa? Niektórych to do tej pory powinni trzymać pod zaborami. To nawet nie jest zabawne. 

Mnie to śmieszy, bo on zawsze przegrywa przez team nawet jak coś zjebie i padnie 1v1 na counterjungli, nie ma co go bronić. Na dodatek wypromował BoL'a chcąc go zwalczyć, mądre z jego strony.

Opublikowano

Nie oszukujmy się disu narobił sobie wrogów np promując cheaty (bo nie oszukujmy się zamiast  zniszczyć cheaty to je wypromował [powinien dostać $ od twórców bola za reklamę] a o życzeniu raka innym osobom nawet nie będę wspominał,  a co do jego zachowania i czy "może" się tak zachowywać czy nie... dla mnie nie,   streamerem i casterem ESL więc powinien zachowywać spokój (pisanie "a jak ty byś się zachował" nie jest na miejscu bo "my" nie streamujemy dla kilku tysięcznej publiki i nie mówimy tego "na żywo" ).

DR5ChPt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...