Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DIS i jego bestia

CreezPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale on wali teksty o bolu xDD :D

"Dziwnie się zatrzymuje przy moim W itp :D"

"Grają duo i się podzielili tym co mają na kompie (cassio i thresh)"

Opublikowano

Witajcie,

Poszperałem sobie trochę po youtube i zobaczyłem ten film : https://www.youtube.com/watch?v=a2o2kN4-mM4

Co myślicie o jego zachowaniu? Bo według mnie powinien być wyrzucony jako Caster ESL.

według ciebie powinien, ale że jesteś zwykłym pionkiem który może się pożalić tylko na forum to nic z tym nie zrobisz " znalazłem na yt" żebyś widział całą gre co ten lee odpierdalał to ciekawe czy na jego miejscu był byś oazą spokoju gdyby 3cią grę z rzędu cię trollowali... pomyśl typie i nie mierz innych swoją miarą tylko postaw się czasami w ich sytuacji.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

" Ludzi nie wykończą wojny i choroby. Ludzi zabije ich własna głupota. " 

Ja jakoś oddaję szacunek Disowi, bo ma fajne streamy, tak ja Nerva go lubię. Ale ludzie, proszę Was, gdyby ktoś Wam podczas drogi do sukcesu pokładał kłody pod nogi, robiłby Wam na złość abyście tylko stracili to, co macie i nigdy nie osiągnęli sukcesu, nie wkurwialibyście się? Nie mówcie, że nie, za dobrze znam ludzi i wiem, że każdy na miejscu Disa miałby dość tych Polskich graczy, którzy nic poza tym, że spieprzą komuś coś, do czego dąży od dłuższego czasu nie mają co robić. Na prawdę nie rozumiem, jak można nie mieć za grosz poczucia winy i żalu o to, co się robi drugiemu człowiekowi. Czy jak ktoś obrazi Waszą matkę, to będziecie stać i bić mu brawo? Ja bym zabił za to. Róbcie tak dalej ludzie, a pozabijacie się własną głupotą i brakiem rozsądku. 

Na miejscu Disa zachowałbym się tak samo. Bo tylko najgorsza prawda w końcu powinna dotrzeć do tych debili. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

według ciebie powinien, ale że jesteś zwykłym pionkiem który może się pożalić tylko na forum to nic z tym nie zrobisz " znalazłem na yt" żebyś widział całą gre co ten lee odpierdalał to ciekawe czy na jego miejscu był byś oazą spokoju gdyby 3cią grę z rzędu cię trollowali... pomyśl typie i nie mierz innych swoją miarą tylko postaw się czasami w ich sytuacji.

Dla mnie trzeba być dziwakiem ( nie obrażając nikogo) by wkurzać się o jakąś gierkę komputerową . :)

yls1.jpg

=====

Ezreal <3

Opublikowano

Pare razy tylko napisał na czacie, że nagrywa tą grę i tyle, nie było fllejmu, nie ma co żałować.

Ale trzeci raz z rzędu w serii ma afka, padam xD

Noo włączyłem akurat streama to Thresh co chwila dc aż w końcu afk po tej akcji (pewnie troll) z latarnią :D  Sam bym się wkurwił bo też dzisiaj miałem takiego Lee Sina, który zjebał mi grę budując full mov speed dlatego, że nazwałem go kebabem.

Opublikowano

Noo włączyłem akurat streama to Thresh co chwila dc aż w końcu afk po tej akcji (pewnie troll) z latarnią :D  Sam bym się wkurwił bo też dzisiaj miałem takiego Lee Sina, który zjebał mi grę budując full mov speed dlatego, że nazwałem go kebabem.

co jak co ale dis zjebal ta gre

>pick udyra

>madstone

>nie farmi

>proboje gankowac

>oddaje kille

>zjebal gre

co jak co ale udyrem sie nie popisal (zagral jak typowy trick2g wannabe)

­

Opublikowano

O wlasnie tez chce xD

Dis to pajac, moze i wygra z nervą ale tylko dlatego bo wiecej gra, jebac go 

wygra?

zostalo mu 4 dni grania, a nawet nie jest w d5 xD

­

Opublikowano

A wy jesteście na tyle popier***** aby na ten temat dyskutować .. Jesteśmy tylko ludźmi , wy tacy cwani a jak byście robili taką serię i 4 razy pod rząd 1 afk  to sami byście się spinali 

Opublikowano

i tak pewnie napiszą, że nie wyjdzie wyżej, bo jest słaby chansub-global-emoticon-ddc6e3a8732cb50f no ale ponoć jest dobrym graczem, powinien zrobić to co nam mówicie gdy mamy bul dupy - kerować gry chansub-global-emoticon-ddc6e3a8732cb50f

jednoznaczny dowód że soloq ma raka chansub-global-emoticon-ddc6e3a8732cb50f

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...