Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to ma jeszcze sens?

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LoL od zawsze jest gównem przez pieprzonych afkerów i cheaterów. Jak dla mnie, gracza lola od dwóch lat ta gra już dawno jest na samym dnie, a trzyma się na esportowej arenie tylko dla tego, ze jak na razie nie ma porządnej konkurencji 

Opublikowano

LoL od zawsze jest gównem przez pieprzonych afkerów i cheaterów. Jak dla mnie, gracza lola od dwóch lat ta gra już dawno jest na samym dnie, a trzyma się na esportowej arenie tylko dla tego, ze jak na razie nie ma porządnej konkurencji 

Ma porządna konkurencje, i to już widać gołym okiem ile gier MOBA teraz wychodzi, Dota 2 sie obsra na Lola już nie długo, Rito zamiast ulepszać tą gre to powiedzmy sobie szczerze ze opierdala się i to mocno, ten nowy Ascension to będzie zwykły szajs, jak nie wezmą sie za siebie, to możemy sie pożegnać z Lolem :')

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Ma porządna konkurencje, i to już widać gołym okiem ile gier MOBA teraz wychodzi (...)

A ile z tej "porządnej konkurencji" przebiło LoLa, lub chociaż się do niego zbliżyło? Jedynie Dota2, a i tak ciągle LoL wygrywa swoją prostotą i przystępnością. Narzekacie na jakieś tam tryby, a dla mnie to fajne urozmaicenie od klepania piątek. 

Opublikowano

Anty cheat się nie poajwi nie mają funduszy...

Dadzą nowego, wypasionego skina i fundusze się znajdą. Oby jak najszybciej, śmiecie na cheatach psują tylko grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...