Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to ma jeszcze sens?

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy w lola oplaca sie jeszcze grac? Coraz bardziej zjebane community,.coraz bardziej rozszerzaja sie wszelkiego rodzaju hacki... gram w to od 2 lat i widze, ze jest coraz gorzej. Jak myslicie, ile ta gra jeszcze przetrwa? Bo nieuniknione jest to, ze niedlugo to bedzie taki metin-community hackujacych polaczkow

Jak myslicie jakie moba sie przebije po lolu? Czy ma na to szanse strife?

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Zaraz wpierdolą jakiegoś anti cheata to będzie po sprawie . Mi nie przeszkadza community, bo to jest tylko gra :)

Tak jakby obejść ludzie nie potrafili robić :P

@top: Stawiam że jeszcze z 1-2 lata jakoś ta gra będzie wyglądała, potem raczej wyjdzie na to samo co w metinie.

W lola się grało bo nie było do niego cheatów, no a teraz już jeden powód do gry w sumie zniknął.

League of Legends

Opublikowano

BoL, L# to programy komputerowe.

Skoro to programy komputerowe, to człowiek powinien sobie dać przeciwko nim radę.

Człowiek > maszyna, warto o tym pamiętać. Może być trudno, no ale człowiek ma zawsze większe szanse.

Poza tym, jeżeli lubisz tę grę, to dlaczego miałbyś przestać grać z powodu innych?

9x MUTE na przywitanie i graj. Forum jest o hackach, więc hacki się tutaj pojawiać będą. Nic nie zrobisz.

giphy.gif

Opublikowano

Ta, i co CI mute da? Polepszysz ich gre? Każesz im nie afk'owac?

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Osobiście, od kiedy gram w teamuilderze, widzę znaczną poprawę jakości gier w które gram. Społecznością się nie przejmuję, bo też jestem jej częścią.
Ale to może tylko ja - ja zawsze żyłem w jakiejś spokojniejszej części lolowej rzeczywistości.

wikmk9.jpg

Opublikowano

A jak myslicie, jaka gra bedzie po lolu i docie w esporcie? Z tych zapowiedzianych i tych ktore sa w fazie beta, da ktoras z nich rade konkurowac z tymi gigantami? Takie tytuly jak np heroes of the storm czy STRIFE

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Skoro to programy komputerowe, to człowiek powinien sobie dać przeciwko nim radę.

Człowiek > maszyna, warto o tym pamiętać. Może być trudno, no ale człowiek ma zawsze większe szanse.

Poza tym, jeżeli lubisz tę grę, to dlaczego miałbyś przestać grać z powodu innych?

9x MUTE na przywitanie i graj. Forum jest o hackach, więc hacki się tutaj pojawiać będą. Nic nie zrobisz.

Ale nie zapominaj, że BoLa i L#'a też tworzą ludzie. I oni też potrafią dać sobie radę z antycheatem. Ten obecny został zrobiony na odpierdol się od niechcenia, sprawdzał checksumy (crc32?) injectowanych dll'ek. To tylko pokazuje, jak bardzo Riot ma nas w dupie.

Osobiście nie gram już w LoLa, może raz na tydzień zagram gierkę. Riot po prostu już ma dosłownie w głębokiej D U P I E tę grę.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

masz plat 4 więc sprzedaj konto za 3 ramy marlboro bo niedługą będą na sztuki się targować.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Myślę, że gra na topce jeszcze będzie około 4-5 lat :) Tak jak to było z WoWem. Myślę, że co do haxów to raczej wprowadzą jakiegoś lepszego anty cheata i będzie po sprawie :) A community cóż... jest słabe, a o EUNE z polaczkami to nie wspomnę... może być tylko lepiej :D

916741414680034286162.png

Opublikowano

Więc takie anty czity tez mozesz nazwac programami komputerowymi i tak jak wspomnialeś "człowiek powinien sobie dać przeciwko nim radę."

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Przy kasie riotu stworzenie zabezpieczeń przed bolem i innym hackami nie jest żadnym problemem, prawdopodobnie czekaj do mistrzostw świata i wraz z nową mapą za implikują coś do clienta.

Gra ma sens jak najbardziej, polecam do normali kilku znajomych i grać w 5 + teamspeak, poziom jest niemal zawsze znacznie wyższy niż rozgrywki z randomami, a jeśli chodzi o rankedy no cóż zostaje duo a reszta to twój skill i szczęście do afków i boostowanych kont.

Lol jeszcze długo długo będzie nr 1 nawet nie ma sensu pisać dlaczego bo za dużo by wymieniać, a porównywanie lola do wowa ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

Co jak co ale odkąd wyszedł L# nie widzę ani jednego adc bez marksmana i evade .. Mam wrażenie że każdy jedzie na l# teraz ..

Opublikowano

mysle ze bedzie tak samo jak z MU o ile ktos kojarzy. kiedys sie w to gralo, masa ludzi w to grala, teraz są pustki na serwerach, choc w sumie tam mozesz sobie kupic itemy czy konto z najlepszymi setami i rozjebac typka co gra w to kupe czasu, bo masz hajs a on musial na wszystko pracowac miesiacami. 

z lolem jest podobnie, choc nie do konca bo wiadomo, mozesz sobie kupic diament, ale skilla nie kupisz nigdy. mozesz co najwyzej na bolu jechac, ale to na pewno przyjemnosci z gry nie sprawia.

lol jak kazda inna gra, ma swoje lata swietnosci, ludzie poki co w to graja, bedzie tak jeszcze z 5 lat, na pewno kiedys sie to znudzi i ludzie o lolu zapomną. jesli czyims celem jest np. wbicie diamentu, kupno wszystkich postaci itd. to gdy to osiągnie przestanie grac w te gre, no bo po co? wyjatkiem są osoby, które z tego żyją np. nervarien czy pro playerzy. ale jesli chodzi o zwyklego szarego czlowieka, on w koncu przestanie grac w lola. nie zapominajmy, ze lol to tylko gra, nie mozna zapomniec, ze ma sie realne zycie i lol go nie zastapi.  

Opublikowano

Ehh słuchaj nie opłaca się grać w tą gre ale powiedz mi co zrobić?.

Gram już w tą gre 3 lata poszło by to na marne te wszystkie przegrane godziny ale chociaż mam coś czymś się moge pochwalić więc jeśli osiągnełeś coś bardzo cennego w tej grze to dlaczego miałbyś z tym kończyć?

Przecież żeby nauczyć się dobrze grać w lola potrzeba minimum z 2 lata niestety taka prawda.

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Co jak co ale odkąd wyszedł L# nie widzę ani jednego adc bez marksmana i evade .. Mam wrażenie że każdy jedzie na l# teraz ..

Masz rację, to jedynie wrażenie. To że ludzie potrafią unikać skillshotów i lasthitują w miarę dobrze nie znaczy, że są cheaterami XDD

Opublikowano

fajnie ze lol upadnie :D moim zdaniem bedzie mial coraz wiecej graczy. :) na mistrzostwach w 1 sezonie bylo okolo 200 ludzi :D w 2 o wiele wiecej w 3 juz kilkadziesiat  tysiecy :D

a teraz same lscy ktore odbyly sie w ameryce i kiedy wygralo tsm ogladalo 400k ludzi na samym twitchu :) dlatego mysle ze lol nie ma szans na jakikolwiek upadek :D

Age is just a number :)

Opublikowano

no i c**j ze lol ssie , wiekszosc ludzi ktorzy tak gadaja wcale nie chca skonczyc z ta gra ,wracaja po tym swoim "inactive" i potem mysla ze dojebia im challengery w champselect 

Opublikowano

Stawiam na Heroes of The Storm - gra od Blizzarda. Oni zwykle wydają swoje gry z przytupem.

Hehe dobre! xD

Po pierwsze pisałem już niejednokrotnie o tym i powtórzę... Blizzard spóźnił się z stworzeniem swojej gry moba to raz. A dwa to że Blizzard swoją dobrą passę ma już za sobą... Może to WoD zmieni ale wątpię w to.

Co do LoLa...

Jak na moje oko, nigdy nie miało sensu, ale wszystko dla ludzi nie?

Opublikowano

Grasz dla siebie a nie dla kogos. Ludzi nie brakuje w lolu bo to jest najpopularniejsza teraz gra. Pytanie zadaj sobie a nie ludziom. Jezeli wszyscy tu razem zaglosujemy zebys nie gral to nie bedziesz gral? masakra.... innych ludzi pyta o swoje wlasne zdanie.

Opublikowano

Grasz dla siebie a nie dla kogos. Ludzi nie brakuje w lolu bo to jest najpopularniejsza teraz gra. Pytanie zadaj sobie a nie ludziom. Jezeli wszyscy tu razem zaglosujemy zebys nie gral to nie bedziesz gral? masakra.... innych ludzi pyta o swoje wlasne zdanie.

warto poznac opienie innych osob , a nie slepo patrzec "Bo ja tak uwazam i ja mam racje" ... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...