Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile wezmę za mój zestaw + wymiana na xbox 360

Mr.Cukier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy ma swoje zdanie, ale dla mnie na PS3 jest trochę lepsza grafika + grywalność też dla mnie PS3, pad od X'a mi nie podchodzi + PS ma lepsze exclusivy. Będą raczej po tyle samo, przez około 3 lata ( nie wiem dokładnie ) stare konsole będą wspierane, potem sama nowa generacja.

Grafika jest zazwyczaj ta sama, chociaż czasem na korzyść xboxa(np. takie gta 4), grywalność też podobna. I tu nie do końca masz rację, ps3 ma więcej exów, a czy lepsze? Zależy od tego co kto lubi. Ogólnie xbox ma lepszą usługę xbl(i to ci każdy potwierdzi kto używał xbl i psn), a no i działa szybciej(w menu itd., nie chodzi o gry).

A co do wyboru/wymiany, to jak grasz na multi często to polecam xboxa. Też wielu ludzi kupuje xboxa po prostu dlatego, że gier nie trzeba kupować a można grać na multi bez problemu(a jak się martwisz płatnym goldem, to co chwilę ktoś je rozdaje, w sensie firmy).

~Ceny gier na ps4 to 200-250zł

Tyle, że ja nie mam głośników w monitorze i nie będę miał głosu, sory to złącze co mam w monitorze to jest vga a nie dvi... porypalo mi sie ;/

Kupujesz tą przejściówkę(podaną wyżej), podłączysz do monitora i masz obraz, podłączasz także kabel composite a do niego głośniki/słuchawki i tyle

Opublikowano

Grafika jest zazwyczaj ta sama, chociaż czasem na korzyść xboxa(np. takie gta 4), grywalność też podobna. I tu nie do końca masz rację, ps3 ma więcej exów, a czy lepsze? Zależy od tego co kto lubi. Ogólnie xbox ma lepszą usługę xbl(i to ci każdy potwierdzi kto używał xbl i psn), a no i działa szybciej(w menu itd., nie chodzi o gry).

A co do wyboru/wymiany, to jak grasz na multi często to polecam xboxa. Też wielu ludzi kupuje xboxa po prostu dlatego, że gier nie trzeba kupować a można grać na multi bez problemu(a jak się martwisz płatnym goldem, to co chwilę ktoś je rozdaje, w sensie firmy).

Kupujesz tą przejściówkę(podaną wyżej), podłączysz do monitora i masz obraz, podłączasz także kabel composite a do niego głośniki/słuchawki i tyle

Dlatego mówię, że każdy ma swoje zdanie i różnice graficzne są na prawdę niewielkie i zależne też od gry. Mi się podoba bardziej na PS3, bo światło lepiej jakoś widać.

Opublikowano

Ja gram dużo po multi w bfa przez wifi czy przez kabel nie miałem żadnych problemów z lagami czy coś.. Możesz mi podać linka do tej przejściówki no i do kabla (byłbym bardzo wdzięczny)? Jakbym wiedział, że mogę grać na priackich wersjach po necie na xklocku i że łatwo dostać xliwe to kupiłbym xboxa, no ale cóż. Na ps3 mam przynajmniej lepsze exy bo na xboxie to podoba mi się tylko gears of war.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Sorry, sorry, całkiem zły link wrzuciłem. Po prostu zwykłą przejściówkę kup i tyle. HDMI do konsoli i na drugi koniec dajesz przejściówkę, którą dajesz do monitora.

Opublikowano

Sorry, sorry, całkiem zły link wrzuciłem. Po prostu zwykłą przejściówkę kup i tyle. HDMI do konsoli i na drugi koniec dajesz przejściówkę, którą dajesz do monitora.

To mam zrobić tak:

hdmi + przejściówka i do monitora

podpinam chinche do konsoli, podpinam do tej przejsciowki i do glosnikow (i mam dzwiek)

Tylko czy czasem w konsoli nie da się tak zrobić, że na chinch jest głos a na hdmi obraz? Bo jak się ustawi obraz na np. hdmi to wtedy chinche chyba wogole nie dzialaja.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...