Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile wezmę za mój zestaw + wymiana na xbox 360

Mr.Cukier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam ps3 która ma jakieś pół roku i zastanawiam się nad wymianą jej na xbox 360/lub konsolę nowej generacji.

Mój zestaw:

-PS3 Super Slim 500g ( ma jakieś 3/2 miesiące ) 
-move + kamera
-BF4 (wersja z dodatkiem)
-GTA V
-Sports Champions
-Sports Champions 2 
-Uncharted 2 
-DanceStar Party
-pełne okablowanie jakie dostałem z konsolą 
-pad 

Konsola w stanie idealnym, mało używana, gry nie porysowane itp. itd.
Konsolę mogę sprzedać osobno, a gry osobno. Ile mogę za to wszystko wziąść i czy opłaca mi się wymienić na xboxa 360, żeby pograć z kolegą?

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Na konsole nowej generacji byś nie wymienił, chyba że chcesz dopłacać. Jeśli chodzi o wymianę na x360, to jak chcesz po to żeby pograć z kolegą i tak byś musiał wydawać $$ na granie online. 

Opublikowano

Na konsole nowej generacji byś nie wymienił, chyba że chcesz dopłacać. Jeśli chodzi o wymianę na x360, to jak chcesz po to żeby pograć z kolegą i tak byś musiał wydawać $$ na granie online. 

Mogę dopłacić, co za różnica. Wiem, że trzeba płacić za multi ale to i tak nie dużo bo chyba 60zl za 3 miesiace. Tylko ile mogę wołać za ten zestaw na allegro?

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Witam, mam ps3 która ma jakieś pół roku i zastanawiam się nad wymianą jej na xbox 360/lub konsolę nowej generacji.

Mój zestaw:

-PS3 Super Slim 500g ( ma jakieś 3/2 miesiące ) 
-move + kamera
-BF4 (wersja z dodatkiem)
-GTA V
-Sports Champions
-Sports Champions 2 
-Uncharted 2 
-DanceStar Party
-pełne okablowanie jakie dostałem z konsolą 
-pad 

Konsola w stanie idealnym, mało używana, gry nie porysowane itp. itd.
Konsolę mogę sprzedać osobno, a gry osobno. Ile mogę za to wszystko wziąść i czy opłaca mi się wymienić na xboxa 360, żeby pograć z kolegą?

PS3 - 550zł

Move + Kamerka - 50zł

BF4 - 70zł

GTA V - 45zł

Sports Champions - 15zł

Sports Champions 2 - 30zł

U2 - 15/20zł

Dance Star Party - 25zł

PAD - około 70zł

Opublikowano

PS3 - 550zł

Move + Kamerka - 50zł

BF4 - 70zł

GTA V - 45zł

Sports Champions - 15zł

Sports Champions 2 - 30zł

U2 - 15/20zł

Dance Star Party - 25zł

PAD - około 70zł

45 zl za gta v... jak ja kupilem za 250 ;______________________________________________________________________:

Opublikowano

Ale wiesz, że to wersja digital(i do tego daje ci konto a nie kod do gry)? ;_;

co do wyceny to za samą konsole z dyskiem, z padem ~5stów, dolicz gry i wystaw

Opublikowano

Rzeczywiście, mój błąd, ale 60zł, a 250... 

W takim razie GTA około 120zł, bo nowa 140 ;)

+ Daje Ci konto, z którego pobierasz grę na KONSOLĘ ;)

Opublikowano

Rzeczywiście, mój błąd, ale 60zł, a 250... 

W takim razie GTA około 120zł, bo nowa 140 ;)

+ Daje Ci konto, z którego pobierasz grę na KONSOLĘ ;)

No to ile w końcu za ten zestaw -,- mogę wystawić za 1000zł? Najchętniej to bym za tyle sprzedał, nie mniej. Gta v nie rejestrowałem ani nic, bf4 robiłem konto więc dodatek przepadł.

Opublikowano

Możesz nawet i za 2k wystawić, ale nikt tego nie kupi. Dostaniesz ~7-8stów za ten zestaw chociaż i tak wątpię, że ktoś kupi(nie każdego te gry interesują)

a co do gta

http://olx.pl/oferta/gta-5-ps3-CID99-ID6XjdT.html#fef58e1ef6
http://olx.pl/oferta/gta-v-konsola-ps3-CID99-ID6XP4h.html#fef58e1ef6

@Edit

Szybciej wymienisz za jakiś ładny zestaw z xboxem,

Opublikowano

Możesz nawet i za 2k wystawić, ale nikt tego nie kupi. Dostaniesz ~7-8stów za ten zestaw chociaż i tak wątpię, że ktoś kupi(nie każdego te gry interesują)

a co do gta

http://olx.pl/oferta/gta-5-ps3-CID99-ID6XjdT.html#fef58e1ef6
http://olx.pl/oferta/gta-v-konsola-ps3-CID99-ID6XP4h.html#fef58e1ef6

@Edit

Szybciej wymienisz za jakiś ładny zestaw z xboxem,

Jak mam sprzedać za 700zł to wolę wymienić się. Tylko gdzie mogę to zrobić?

Opublikowano

tablica, allegro, fora itd

To mniej więcej za jaki zestaw mógłbym wymienić i czy mi się to będzie opłacało? No a jakbym miał sprzedawać mojego ps3 to sprzedawać za 700 czy za te 1000?

Opublikowano

To mniej więcej za jaki zestaw mógłbym wymienić i czy mi się to będzie opłacało? No a jakbym miał sprzedawać mojego ps3 to sprzedawać za 700 czy za te 1000?

Lepiej sprzedać. Znajdź cenę odpowiadającą Ci między tym? Może 850? ;)

Opublikowano

Lepiej sprzedać. Znajdź cenę odpowiadającą Ci między tym? Może 850? ;)

Sam nie wiem co o tym sądzić bo 1000zł mnie satysfakcjonuje, 900 jest ok. Tylko Ty piszesz 950, a drugi kolega 700 to już sam nie wiem. Może gry osobno sprzedac?

Opublikowano

Ja pisze ile jest warte po normalnych cenach, ale nie wiadomo czy ktoś to weźmie, bo tak jak napisał wyżej kolega komuś mogą się nie podobać dane gry. Możesz sprzedać osobno, będzie łatwiej, ale nie wiadomo czy wszystkie sprzedasz.

Opublikowano

Ja pisze ile jest warte po normalnych cenach, ale nie wiadomo czy ktoś to weźmie, bo tak jak napisał wyżej kolega komuś mogą się nie podobać dane gry. Możesz sprzedać osobno, będzie łatwiej, ale nie wiadomo czy wszystkie sprzedasz.

No to jeśli sprzedam wszystko tak jak mówisz za 850zł to kupię sobie nowego xboxa 360 slimke 250gb i nie będę miał gier. Xbox jest lepszy od ps3 pod względem grafiki/grywalności? Nie chodzi mi tu o całego "kinkieta" i "pfmuf" ale o gry na pada. Na którą konsolę gry będą dłużej wychodzic?

Opublikowano

Każdy ma swoje zdanie, ale dla mnie na PS3 jest trochę lepsza grafika + grywalność też dla mnie PS3, pad od X'a mi nie podchodzi + PS ma lepsze exclusivy. Będą raczej po tyle samo, przez około 3 lata ( nie wiem dokładnie ) stare konsole będą wspierane, potem sama nowa generacja.

Opublikowano

Każdy ma swoje zdanie, ale dla mnie na PS3 jest trochę lepsza grafika + grywalność też dla mnie PS3, pad od X'a mi nie podchodzi + PS ma lepsze exclusivy. Będą raczej po tyle samo, przez około 3 lata ( nie wiem dokładnie ) stare konsole będą wspierane, potem sama nowa generacja.

Chyba jednak zrezygnuję z wymiany bo szczerze to jedynie co mi się podoba w tym xboxie to wygląd pada, na ps4 też raczej narazie nie wymienię bo jest mało gier i jedna kosztuje 300zł... a na ps3 mam duża bibliotekę ciekawych gierek  :D Powiesz może jak podłączyć konsolkę ps3 do monitora bez złącza hdmi bez straty jakości?  Monitor mam full hd taki: http://www.komputronik.pl/product/65414/Sprzet_komputerowy_/Peryferia/21_5_Samsung_SyncMaster_2233SN.html

Opublikowano

Chyba jednak zrezygnuję z wymiany bo szczerze to jedynie co mi się podoba w tym xboxie to wygląd pada, na ps4 też raczej narazie nie wymienię bo jest mało gier i jedna kosztuje 300zł... a na ps3 mam duża bibliotekę ciekawych gierek  :D Powiesz może jak podłączyć konsolkę ps3 do monitora bez złącza hdmi bez straty jakości?  Monitor mam full hd taki: http://www.komputronik.pl/product/65414/Sprzet_komputerowy_/Peryferia/21_5_Samsung_SyncMaster_2233SN.html

1. Gry na PS4 kosztują normalnie ;)

2. Kupić przejściówkę na HDMI 

Opublikowano

1. Gry na PS4 kosztują normalnie ;)

2. Kupić przejściówkę na HDMI 

Znaczy kupić przejściówkę z HDMI na DVI ( to co jest w monitorze, czy jak tam się to nazywa...) możesz dać mi lnik na allegro? Nie będzie przy tym jakichś strat jakości no i jak dźwięk mam podłączyć?

Opublikowano

HDMI podpinasz w konsoli, a potem z przejściówką z HDMI na DVI do monitora i będzie okej ;)

http://allegro.pl/bk415a-adapter-przejsciowka-dvi-na-hdmi-fullhd-i4572677924.html

Tyle, że ja nie mam głośników w monitorze i nie będę miał głosu, sory to złącze co mam w monitorze to jest vga a nie dvi... porypalo mi sie ;/

Opublikowano

To poszukaj przejściówki na VGA i wtedy z monitora idzie kabel VGA, a przez przejściówkę VGA-HDMI do konsoli. Nie wiem jednak jak z tym dźwiękiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...