Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SheilaMT2 - Zostań GM!

Kelevra™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na pewno* 

Byłem moderatorem i byłem o wszystkim informowany, więc na pewno informację posiadam większe od Ciebie. Widziałem ss'y, więc wiem, co piszę.

"Lizodupiec" możesz mi wyjaśnić o co Ci chodzi? Nie prosiłem Cię, abyś wypowiadał się na temat o tym, co ja myślę. Będziesz teraz odpowiadał na każdy post użytkownika, który się wypowie? Skoro napisałeś, to co miałeś do napisania możesz ładnie stąd wyjść. Każdy już zna Twoją opinię na temat Kelevr'y/serwera, więc nie musisz nam jej przypominać. 

Nie jestem już w teamie, ponieważ zrezygnowałem z posady. 

Szkoda, ze byłem tam Vice Administratorem, czyli troszke wyżej nad modem, c'nie? :D Więc nie wiem czy wiedziałeś więcej odemnie, szczerze? wątpie, ale jesli tak gratuluje.

Opublikowano

Szkoda, ze byłem tam Vice Administratorem, czyli troszke wyżej nad modem, c'nie? :D Więc nie wiem czy wiedziałeś więcej odemnie, szczerze? wątpie, ale jesli tak gratuluje.

Ode mnie*.

"Posadziłem dziś miętę w doniczce na balkonie. Może jak przyjdziesz, coś poczujesz."

Nowicjusz
Opublikowano

Na pewno* 

Byłem moderatorem i byłem o wszystkim informowany, więc na pewno informację posiadam większe od Ciebie. Widziałem ss'y, więc wiem, co piszę.

"Lizodupiec" możesz mi wyjaśnić o co Ci chodzi? Nie prosiłem Cię, abyś wypowiadał się na temat o tym, co ja myślę. Będziesz teraz odpowiadał na każdy post użytkownika, który się wypowie? Skoro napisałeś, to co miałeś do napisania możesz ładnie stąd wyjść. Każdy już zna Twoją opinię na temat Kelevr'y/serwera, więc nie musisz nam jej przypominać. 

Nie jestem już w teamie, ponieważ zrezygnowałem z posady. 

honey, nie poprawia się kogoś, skoro samemu się nie potrafi skleić poprawnie zdania.

jak już kiedyś pisałam, bronienie kelevry stanie się Waszą rutyną złotko

naprawdę myślisz, że to praca nad "internetowym serwerem" uszlachetnia człowieka? - co za głupie myślenie, bardzo stereotypowe.

polecam skończyć tą jałową dyskusje w której się pogrążacie, oczekuje również od moderatora ukaranie spamerów, a szczególnie Abbey, której post kompletnie nic nie wnosi do tematu.

ps: taka rada, nie możesz uchodzić za moderatora, skoro robisz połowe pracy, która jest wykonywana przez innych moderatorów - więc polecam teamowi sheila, który jest przeżarty atrakcyjną ideą "forum/serwera" zluzować, bo nie macie pojęcia co się dookoła dzieje, dobranoc.

Opublikowano

Rozwścieczone dzieciaki nie znające umiaru, egoiści którzy za degradacje lub banicję wyrażają swoją nie chęć wobec serwera i autora projektu

(oczywiście tu mowa o Vae, Ash, Shantell aka Zielsko, HoRRoR).

Odnośnie "spamu" jak to napisała Vae, proszę moderatora o "ukaranie spamerów"

mam na myśli tutaj jej marną postać i jej koleżków którzy nic nie wnieśli do tematu swoimi dennymi komentarzami po za fejmem dla swojej idolki :D

Temat można zamknąć, dnia 10.09.2014 rozpatrzę aplikację złożone na daną posadę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...