Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SheilaMT2 - Zostań GM!

Kelevra™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kolejny Pompa Team i pompa Serw  ? który to juz serwer z koleji  10 ?  dali byście sobie spokój z stawianiem serwerów toż to szkoda kasy na grafików xD

Nie polecam wchodzić z nimi współprace Nie ogarniety Team Masa Upadłych serwerów przez ich dopracowanie .

problemy a jak coś nie pasuje to słyszysz z*******y tekst " uważąj co mówisz mam twoje ip "  kupa śmiechu  pompa i do przodu  ;d

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę użytkowników o kulturalne wypowiedzi, a nie wszczynanie Flame.

Z całym szacunkiem inaczej tutaj wypowiedzieć się nie da, gdy wiesz, że ten "człowiek" robił Cię w *ekhem* przez dłuższy czas :).

Opublikowano

Server polecam, i zapraszam do zespołu :D bardzo miła atmosfera, napewno nie pożałujecie.

ps: Horrorek zamknij się już, bo każdy wie czemu zostałeś wywalony ze zespołu i teraz hejtujesz. :D

Opublikowano

Server polecam, i zapraszam do zespołu :D bardzo miła atmosfera, napewno nie pożałujecie.

ps: Horrorek zamknij się już, bo każdy wie czemu zostałeś wywalony ze zespołu i teraz hejtujesz. :D

Zauważ, że każdy to hejtuje, bo tego serwera nawet nie ma! :)

Jak można polecać coś co nigdy nie istniało? Znasz Kelevrę chociaż troszkę, poza tym, że jak gimb siedzisz na TS i wszystkiego słuchasz bo boisz się odezwać? Nie, więc zamilcz i idź pilnować porządku na forum liczącym 10 użytkowników :P.

Opublikowano

Trochę się wypowiem po1. Co to kur*wa jest za nazwa? Sheila? to jest idio*ta nie polecam Kelevre bo się podlizuje każdemu serwerowi a sam nie może wystartować 

Zysk ? <haha> Dobre :P Pierw musi mieć kasę na dedyka, którego nie zabezpieczy a Kret/True nie sponsoruje byle gówna. Przecież z serwerem na VPS nie wystartuje, leje i tyle :) Jaki serwer roku 2014 leje w ch u j :P Ale patrz ma skrypty kongo zbierał te 200-250zł heh, pewnie gimbusy mu SMS wysyłały :P albo komuś podjebał lub ktoś mu dał.

A ty zamknij pysk Cannzas bo  Twój 2 serwer rozpier*dole jak Ciebie :) przekrętaczu

Nowicjusz
Opublikowano

czy tylko ja zauważyłam, że "tak" dają osoby, które są w team na sheili u Kelevry?

Kelevra, kiedy odpowiesz na moje zarzuty i przestaniesz być makiaweliczny?

Opublikowano

Kelevra teraz nie odpowie, bo pewnie jest zajęty "robieniem serwera" XDDDDD.

Myślisz, że każdy ma czas na takie osobniki jak ty?

Opublikowano

oj przepraszam :) Polać jej* Tak ogółem to On sobie przejebał życie tym, że gra kozaka i czego on to nie umie. 

A jak tam Adrianku twój Global Moderator? Hahahahahahahaaha, obaj siebie równi jesteście :D.

crT.png

Nowicjusz
Opublikowano

Myślisz, że każdy ma czas na takie osobniki jak ty?

jeszcze trochę i bronienie kelevry stanie się Twoją rytuną biedny "15 latku"

nie licz, że serwer będzie lukratywny i będziesz miał jakąkolwiek frajde z bawienia się na jego forum.

prawda jest taka, że wam nawet protekcja nie pomoże bo osoby negujące serwer przeważają, a TAK dają tylko persony w teamie Kelevry - smutne.

Opublikowano

Śmieszne jest to wasze zachowanie.. 
Najpierw leciały dobre komentarze, a teraz leci seria tych drugich, a to tylko dlatego, że 2 osoby to zaczęły. 

A co do Kelevry, to zawiodłem się. Po zobaczeniu ss'ów widać jaką osobą jesteś, przeciwieństwo osoby, którą udajesz. 
Już nie musisz się kryć, udawać kogoś kim nie jesteś oraz spamować w każdej prezentacji wychwalając serwer i administrację, tym nie zagwarantujesz sobie braku ddos'ów. 

Opublikowano

Polecam serwer, jak i Administrację. Niestety zawiodłem się, gdy zobaczyłem informację o przełożonej becie. Prawda jest taka, że Kelevra serwer musiał robić sam. Z tego, co wiem Kelevra ma już pomocnika. Co do reszty teamu. Polecam jak najbardziej. Widziałem na poprzednich stronach, że niektórzy użytkownicy pisali o teamie, aczkolwiek serwer nie wystartował, więc nie mają pojęcia o doświadczeniu/zachowaniu administracji w grze. Na forum jest porządek i miła atmosfera, więc taki mały plusik, z resztą niejedyny dla serwera :) Serwer wystartuję i to na pewno, ponieważ Kelevra poświęca dużo czasu i stara się, jak może. Zgłosił się do profesjonalnego grafika, aby wykonał skin na forum, więc o "olewce" nie można w tym momencie powiedzieć. W administracji nie ma osób, którym nie zależałaby posada. Jeszcze raz polecam.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Polecam serwer, jak i Administrację. Niestety zawiodłem się, gdy zobaczyłem informację o przełożonej becie. Prawda jest taka, że Kelevra serwer musiał robić sam. Z tego, co wiem Kelevra ma już pomocnika. Co do reszty teamu. Polecam jak najbardziej. Widziałem na poprzednich stronach, że niektórzy użytkownicy pisali o teamie, aczkolwiek serwer nie wystartował, więc nie mają pojęcia o doświadczeniu/zachowaniu administracji w grze. Na forum jest porządek i miła atmosfera, więc taki mały plusik, z resztą niejedyny dla serwera :) Serwer wystartuję i to na pewno, ponieważ Kelevra poświęca dużo czasu i stara się, jak może. Zgłosił się do profesjonalnego grafika, aby wykonał skin na forum, więc o "olewce" nie można w tym momencie powiedzieć. W administracji nie ma osób, którym nie zależałaby posada. Jeszcze raz polecam.

Kolejna pozytywna opinia od CZŁONKA TEAMU SHEILA, bo jakby inaczej. To tak jakby lajkować swoje zdjęcie, żenada :D.

Opublikowano

Hm hejt za hejtem :) ale ja i tak polecam pana Kelevra spoko osoba z którą można pogadać :) na różne sprawy (nie nie jestem w team) nie wydaje mi się on taki jak piszecie więc myślę że się zmienił to tyle 

Opublikowano

Hm hejt za hejtem :) ale ja i tak polecam pana Kelevra spoko osoba z którą można pogadać :) na różne sprawy (nie nie jestem w team) nie wydaje mi się on taki jak piszecie więc myślę że się zmienił to tyle

My piszemy w czasie rzeczywistym o zaistniałej sytuacji, więc wychodzi na to, że Ty dawno z nim nie rozmawiałeś :D. Co innego osoba do pogadania, a co innego osoba, która ma być założycielem serwera..

Opublikowano

Zmienił się? Tu jest mowa o 'tu i teraz' a nie o sprawie sprzed 5 lat, także sory, lecz śmiem zaprzeczyć twoim słową :) 

oo lizodupiec przybiegł :D Za moda zrobie loda, motto kolegi, więc na wstępie rada dla Ciebie, weź rozped i uderz w jakiś ciężki przedmiot głową jak najmocniej potrafisz. Lecimy dalej. Polecić możesz coś, w co nie jesteś wmieszany, swoje się chwali najlepiej, zawiodłeś się gdy zobaczyłeś że beta bedzie przełożona? To nastepna rada, skoro to info cie załamało, to teraz musisz iśc płakać bo powiem Ci wiecej, żadnej bety nie będzie. Dalej, Prawda jest taka kolego, że Kelevra nie potrafi robić nic, 0, a nie musiał robić serwera sam :) ' Robić serwer ' można dopiero wtedy, gdy ma się serwer, taka mała anegdotka, którego Kelevra nigdy nie posiadał :D Ok next, Kelevra ma pomocnika, hmm, jakoś mnie to nie dziwi, ale lepiej brzmi : Kelevra ma nastepnego człowieka na swojej drodze który dołoży troche wiedzy do jego pustej głowy która nie wie, znów to powiem - zupełnie nic. Na forum jest porzadek i miła atmosfera powiadasz, to chyba niestety mylisz fora, poogladaj sobie ss z pierwszej strony tematu.

Serwer wystartuje i to napewno - mocne słowa, zwłaszcza jak na zwykłego moda, nie sądzisz? Inaczej, co ty k***a możesz wiedzieć o stanie serwera, który nawet nie istnieje? Wybacz za mocne słowa, ale nie wiem czy sie smiać czy płakać jak czytam to co napisałeś. Ok na koniec, nie można mówic o olewce? hahahahahhahaha :D Bo co? Bo Kelevra wydał swoje 300zł z Bożego narodzenia na grafike forum? Jesteś śmieszny, cała wypowiedź i Twoja osoba jest dla mnie smieszna, więc dziekuje Ci za wypowiedź i polecenie serwera, napewno kogoś przekonasz. gg wp

Opublikowano

Zmienił się? Tu jest mowa o 'tu i teraz' a nie o sprawie sprzed 5 lat, także sory, lecz śmiem zaprzeczyć twoim słową :)

oo lizodupiec przybiegł :D Za moda zrobie loda, motto kolegi, więc na wstępie rada dla Ciebie, weź rozped i uderz w jakiś ciężki przedmiot głową jak najmocniej potrafisz. Lecimy dalej. Polecić możesz coś, w co nie jesteś wmieszany, swoje się chwali najlepiej, zawiodłeś się gdy zobaczyłeś że beta bedzie przełożona? To nastepna rada, skoro to info cie załamało, to teraz musisz iśc płakać bo powiem Ci wiecej, żadnej bety nie będzie. Dalej, Prawda jest taka kolego, że Kelevra nie potrafi robić nic, 0, a nie musiał robić serwera sam :) ' Robić serwer ' można dopiero wtedy, gdy ma się serwer, taka mała anegdotka, którego Kelevra nigdy nie posiadał :D Ok next, Kelevra ma pomocnika, hmm, jakoś mnie to nie dziwi, ale lepiej brzmi : Kelevra ma nastepnego człowieka na swojej drodze który dołoży troche wiedzy do jego pustej głowy która nie wie, znów to powiem - zupełnie nic. Na forum jest porzadek i miła atmosfera powiadasz, to chyba niestety mylisz fora, poogladaj sobie ss z pierwszej strony tematu.

Serwer wystartuje i to napewno - mocne słowa, zwłaszcza jak na zwykłego moda, nie sądzisz? Inaczej, co ty k***a możesz wiedzieć o stanie serwera, który nawet nie istnieje? Wybacz za mocne słowa, ale nie wiem czy sie smiać czy płakać jak czytam to co napisałeś. Ok na koniec, nie można mówic o olewce? hahahahahhahaha :D Bo co? Bo Kelevra wydał swoje 300zł z Bożego narodzenia na grafike forum? Jesteś śmieszny, cała wypowiedź i Twoja osoba jest dla mnie smieszna, więc dziekuje Ci za wypowiedź i polecenie serwera, napewno kogoś przekonasz. gg wp

Na pewno* 

Byłem moderatorem i byłem o wszystkim informowany, więc na pewno informację posiadam większe od Ciebie. Widziałem ss'y, więc wiem, co piszę.

"Lizodupiec" możesz mi wyjaśnić o co Ci chodzi? Nie prosiłem Cię, abyś wypowiadał się na temat o tym, co ja myślę. Będziesz teraz odpowiadał na każdy post użytkownika, który się wypowie? Skoro napisałeś, to co miałeś do napisania możesz ładnie stąd wyjść. Każdy już zna Twoją opinię na temat Kelevr'y/serwera, więc nie musisz nam jej przypominać. 

Kolejna pozytywna opinia od CZŁONKA TEAMU SHEILA, bo jakby inaczej. To tak jakby lajkować swoje zdjęcie, żenada :D.

Nie jestem już w teamie, ponieważ zrezygnowałem z posady. 

1EPZ6G.gif

Opublikowano

I tak tam wylatywała jedna osoba po drugiej :P Pewnie zrobił sobie fejmu i poszedł być modem gdzie indziej xD Skoro ''robił sam'' to cały klient będzie zbugowany ;d

­1bc44ccb8f.jpg

Opublikowano

I tak tam wylatywała jedna osoba po drugiej :P Pewnie zrobił sobie fejmu i poszedł być modem gdzie indziej xD Skoro ''robił sam'' to cały klient będzie zbugowany ;d

Zakładając, że go posiada haha :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...