Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SheilaMT2 - Zostań GM!

Kelevra™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8409114082763451211417.png

Cześć, mam zaszczyt zaprosić wszystkich chętnych posiadających umiejętności wobec posady Mistrza Gry do

składana aplikacji na naszym skromnym forum!

Okres próbny na stanowisko [TGM] Testowego Mistrza Gry trwa 1 miesiąc

Jeżeli dana osoba wywiązuje się wzorowo ze swoich obowiązków zostaje mu przydzielony pełnoprawny [GM] Mistrz Gry

Dlaczego poszukuję nowych członków na tą posadę?

A to dlatego że poprzednie osoby były niekompetentne i musiałem je zdegradować,

chcę mieć na oficjalnym starcie pełną, współpracującą ze sobą ekipę.

w obecnej chwili jest tylko jedna osoba na stanowisku Mistrza Gry.

3770514099913141211417.png

Informacje na temat serwera:

Strona Główna serwera będzie maksymalnie za 1 miesiąc wraz z nowym szablonem zakodowanym oraz zrobionym graficznie przez

serwerowego grafika,na forum także autorski szablon będzie najdalej 20 września,

co do beta to odbędzie się ona troszkę później niż zapowiadałem z powodu braku pomocy, na razie wszystko odnośnie serwera muszę sam robić...

Przewiduję betę na tydzień po zrealizowaniu projektu związanego z szablonem forum.

Wymagania jakie musi spełniać osoba zainteresowana stanowiskiem:
*Znajomość regulaminów forum oraz serwera.
*Uczciwość, cierpliwość, zaradność, opanowanie, praca w grupie.
*Sporo wolnego czasu.
*Kultura słowa.
*Chęć pomocy użytkownikom forum oraz graczom.

*Znajomość zasad ortografii.
*Ukończony 16 rok życia.
*Posiadanie TS3, zalecany mikrofon.

W podaniu musi znaleźć się:
*Nick z Gry: 
*Imię: 
*Ile dziennie czasu możesz poświęcić na potrzeby Gry ? 
*Czy kiedykolwiek byłeś/łaś GameMaster'em na innym serwerze jeżeli tak podaj dowody:
*Czy posiadasz mikrofon? 
*Czego od nas oczekujesz ? 
*Jak oceniasz swoje umiejętności w tej dziedzinie (rozwiń swoją wypowiedź)
*Kontakt (GG,Skype,Email): 
*Co wyróżnia Cię od innych? (prosimy o wyczerpującą wypowiedź) 

*Kilka słów o sobie:

Co oferujemy:
*Satysfakcję z wykonywania ciekawej pracy w zgranym zespole.
*Konto premium po zaliczeniu okresu nienagannej pracy.
*Wynagrodzenie miesięczne w postaci SM na serwerze.

*Pełen dostęp do supportu po awansowaniu.

Osoby zainteresowane prosimy o wypełnienie podania dostępnego na naszym forum.

Pamiętaj że podczas wybierania nowych członków Teamu,

główną rolę będzie odgrywało napisane podanie.

Więc radzę się postarać , estetyka również ma znaczenie.

1465014099913141211417.png

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer oraz założyciela, osobiście współpracuję z nim już 1 miesiąc jako grafik serwerowy i świetnie się dogadujemy, bardzo komunikatywna osoba, na pewno wybierze odpowiedzialną osobę na dane stanowisko :D

Opublikowano

Serdecznie zapraszam do naszego zespołu. Kelevra jest wspaniałą osobą, zdyscyplinowany, konsekwentny, komunikatywny - bardzo polecam, resztę członków zespołu również da się polubić. :) 

"Posadziłem dziś miętę w doniczce na balkonie. Może jak przyjdziesz, coś poczujesz."

Nowicjusz
Opublikowano

nie proteguję serwera jak i [HA], znam tą persone kilka lat, miałam okazje być z nim w teamie Azmal.pl - myślałam, że karczemne zachowanie z jakiego był znany minęło, ale się myliłam.

Kelevra również znany jest z faworyzowania swoich przyjaciół, ba sama byłam faworyzowana - byłam "nietykalna" na jego forum. btw, wynikało przez to dużo secesji, które zawsze wygrywałam bo znałam Kelevre, dostałam kilka banów - ogólnych jak i na CHB, zawsze zostawałam odbanowywana po chwili, gdy tylko dowiedział się o tym Kelevra, nawet miałam propozycje zdjęcia warna, który był słuszny, ale co tam, pomijając faworyzacje wróćmy do jego karczemnego zachowania, w poprzednim teamie był tylko podrzędnym GM, który kochał się w [ATS] - ah, te miłosci internetowe... po kłótni ze swoją miłością, nie mógł znieść myśli, że musi z nią pracować w jednym zespole, groził jej, że straci posadę, ba, nawet dla niej wyzywał moderatorke forum, Ash/Inspire od?

9968914100135171246749.jpg

a tutaj kolejny ss, sprzed kilku dni na forum sheila.pl - satyryczny Kelevra, który obraża user'a:

5477814100135171246749.jpg

była jeszcze jedna wulga, "kretynko da się wszystko cofnąć" - lecz nie mam ssa.

ale powracając do mojego faworyzowania, tutaj pokaże ss gdzie jasno byłam faworyzowana, przez członków team:

2969914100135171246749.jpg

naprawdę chcecie zaczynać swoją przygode na takim serwerze? który nie ma przyszłosci, sami byli czlonkowie team jak i Ci obecni mówią, że Kelevra sam mówił, że serwer postoi maksymalnie rok, ja osobiscie odradzam, tym bardziej, ze u władzy jest team, pokroju przedszkola : )

dostaniecie nawet bana, za wysłanie linka na fejsa, bo dla nich to reklama XDDD tutaj kawałek rozmowy, a właściwie secesji, która była oparta na wysłaniu linka do fejsa pewnego chłopca, oburzony team zaczął mi grozić banem, aż zbanowali:

1665214100135171246749.jpg

tak więc w skrócie, administracja jest niedoświadczona, ale przecież ich "baner" mówi co innego, przecież pisze na nim "Sheila.pl oferuje: doświadczoną administracje" - gdzie widać to doświadczenie, Kelevra kryje swój team, który jest wulgarny jak on, NIE POLECAM SERWERA NIKOMU, pozdrawiam Vae.

ps: w sumie, może zapytajmy o to WSZYSCY Kelevre? czy to faktycznie prawda co napisałam, jeżeli chcecie podam KAŻDEMU prywatny kontakt do Kelevry, wystarczy napisać PW : )

Opublikowano

Osobiście samego Kelevrę mogę polecić, aczkolwiek cała reszta to totalny syf (nie licząc moderatorów). Sam byłem tam GM, jak debil siedziałem na ts ponad 2tyg bezczynnie i czekałem, aż dostanę coś do roboty. W końcu miałem dość czekania, więc postanowiłem złożyć podanie na inny server bo nie będę marnował swojego czasu na coś co cholera wie czy wypali. Opinia ogólna, nie polecam serwera.

Opublikowano

Niektórzy nie umieją czekać i po prostu muszą się sprzedać gdzie indziej.

Polecam serwer da się z całym teamem dogadać, tylko trzeba umieć rozmawiać i słuchać ;).

Zapraszam serdecznie na  forum jak i ts i oczywiście na serwer, gdy już wystartuje.

Opublikowano

nie proteguję serwera jak i [HA], znam tą persone kilka lat, miałam okazje być z nim w teamie Azmal.pl - myślałam, że karczemne zachowanie z jakiego był znany minęło, ale się myliłam.

Kelevra również znany jest z faworyzowania swoich przyjaciół, ba sama byłam faworyzowana - byłam "nietykalna" na jego forum. btw, wynikało przez to dużo secesji, które zawsze wygrywałam bo znałam Kelevre, dostałam kilka banów - ogólnych jak i na CHB, zawsze zostawałam odbanowywana po chwili, gdy tylko dowiedział się o tym Kelevra, nawet miałam propozycje zdjęcia warna, który był słuszny, ale co tam, pomijając faworyzacje wróćmy do jego karczemnego zachowania, w poprzednim teamie był tylko podrzędnym GM, który kochał się w [ATS] - ah, te miłosci internetowe... po kłótni ze swoją miłością, nie mógł znieść myśli, że musi z nią pracować w jednym zespole, groził jej, że straci posadę, ba, nawet dla niej wyzywał moderatorke forum, Ash/Inspire od?

a tutaj kolejny ss, sprzed kilku dni na forum sheila.pl - satyryczny Kelevra, który obraża user'a:

ale powracając do mojego faworyzowania, tutaj pokaże ss gdzie jasno byłam faworyzowana, przez członków team:

naprawdę chcecie zaczynać swoją przygode na takim serwerze? który nie ma przyszłosci, sami byli czlonkowie team jak i Ci obecni mówią, że Kelevra sam mówił, że serwer postoi maksymalnie rok, ja osobiscie odradzam, tym bardziej, ze u władzy jest team, pokroju przedszkola : )

dostaniecie nawet bana, za wysłanie linka na fejsa, bo dla nich to reklama XDDD tutaj kawałek rozmowy, a właściwie secesji, która była oparta na wysłaniu linka do fejsa pewnego chłopca, oburzony team zaczął mi grozić banem, aż zbanowali:

tak więc w skrócie, administracja jest niedoświadczona, ale przecież ich "baner" mówi co innego, przecież pisze na nim "Sheila.pl oferuje: doświadczoną administracje" - gdzie widać to doświadczenie, Kelevra kryje swój team, który jest wulgarny jak on, NIE POLECAM SERWERA NIKOMU, pozdrawiam Vae.

ps: w sumie, może zapytajmy o to WSZYSCY Kelevre? czy to faktycznie prawda co napisałam, jeżeli chcecie podam KAŻDEMU prywatny kontakt do Kelevry, wystarczy napisać PW : )

polać mu prawda :)

Osobiście samego Kelevrę mogę polecić, aczkolwiek cała reszta to totalny syf (nie licząc moderatorów). Sam byłem tam GM, jak debil siedziałem na ts ponad 2tyg bezczynnie i czekałem, aż dostanę coś do roboty. W końcu miałem dość czekania, więc postanowiłem złożyć podanie na inny server bo nie będę marnował swojego czasu na coś co cholera wie czy wypali. Opinia ogólna, nie polecam serwera.

Patryczek :P Pośmiewisko ArkaniMT2

@@

NIE POLECAM

Opublikowano

Nie mam tu nic do dodania :) Vae ujęła wszystko perfekcyjnie, wszystkim odradzam prace z człowiekiem który w internecie występuje pod nickiem Kelevra.

Nie ważne ile go znacie, i jak bardzo dobrze się rozumiecie, ja z nim znałem się kilka lat, a jednak okazał się współpracownikiem nieuczciwym, nierozsądnym, oraz nie empatycznym, tyle z mojej strony, a, i jeszcze tylko jedno, Kelevra nie szuka ''GM'' Tylko człowieka który będzie siedział zakichaną wieczność na jego żałosnym forum z rangą ''GM'', chcecie prawdy? Kelevra nigdy nie otworzy tego serwera, bo nie ma do tego skila :) 

Opublikowano

Nie mam tu nic do dodania :) Vae ujęła wszystko perfekcyjnie, wszystkim odradzam prace z człowiekiem który w internecie występuje pod nickiem Kelevra.

Nie ważne ile go znacie, i jak bardzo dobrze się rozumiecie, ja z nim znałem się kilka lat, a jednak okazał się współpracownikiem nieuczciwym, nierozsądnym, oraz nie empatycznym, tyle z mojej strony, a, i jeszcze tylko jedno, Kelevra nie szuka ''GM'' Tylko człowieka który będzie siedział zakichaną wieczność na jego żałosnym forum z rangą ''GM'', chcecie prawdy? Kelevra nigdy nie otworzy tego serwera, bo nie ma do tego skila :)

Słuchajcie zielska bo ma tu sporo racji, skoro miałem gm 2 tygodnie, a zerowego dostępu do gry? :D.

Opublikowano

8409114082763451211417.png

Cześć, mam zaszczyt zaprosić wszystkich chętnych posiadających umiejętności wobec posady Mistrza Gry do

składana aplikacji na naszym skromnym forum!

Okres próbny na stanowisko [TGM] Testowego Mistrza Gry trwa 1 miesiąc

Jeżeli dana osoba wywiązuje się wzorowo ze swoich obowiązków zostaje mu przydzielony pełnoprawny [GM] Mistrz Gry

Dlaczego poszukuję nowych członków na tą posadę?

A to dlatego że poprzednie osoby były niekompetentne i musiałem je zdegradować,

chcę mieć na oficjalnym starcie pełną, współpracującą ze sobą ekipę.

w obecnej chwili jest tylko jedna osoba na stanowisku Mistrza Gry.

3770514099913141211417.png

Informacje na temat serwera:

Strona Główna serwera będzie maksymalnie za 1 miesiąc wraz z nowym szablonem zakodowanym oraz zrobionym graficznie przez

serwerowego grafika,na forum także autorski szablon będzie najdalej 20 września,

co do beta to odbędzie się ona troszkę później niż zapowiadałem z powodu braku pomocy, na razie wszystko odnośnie serwera muszę sam robić...

Przewiduję betę na tydzień po zrealizowaniu projektu związanego z szablonem forum.

Wymagania jakie musi spełniać osoba zainteresowana stanowiskiem:

*Znajomość regulaminów forum oraz serwera.

*Uczciwość, cierpliwość, zaradność, opanowanie, praca w grupie.

*Sporo wolnego czasu.

*Kultura słowa.

*Chęć pomocy użytkownikom forum oraz graczom.

*Znajomość zasad ortografii.

*Ukończony 16 rok życia.

*Posiadanie TS3, zalecany mikrofon.

W podaniu musi znaleźć się:

*Nick z Gry: 

*Imię: 

*Zainteresowania: 

*Ile dziennie czasu możesz poświęcić na potrzeby Gry ? 

*Czy kiedykolwiek byłeś/łaś GameMaster'em na innym serwerze jeżeli tak podaj dowody:

*Czy posiadasz mikrofon? 

*Czego od nas oczekujesz ? 

*Jak oceniasz swoje umiejętności w tej dziedzinie (rozwiń swoją wypowiedź)

*Kontakt (GG,Skype,Email): 

*Co wyróżnia Cię od innych? (prosimy o wyczerpującą wypowiedź) 

*Kilka słów o sobie:

Co oferujemy:

*Satysfakcję z wykonywania ciekawej pracy w zgranym zespole.

*Konto premium po zaliczeniu okresu nienagannej pracy.

*Wynagrodzenie miesięczne w postaci SM na serwerze.

*Pełen dostęp do supportu po awansowaniu.

Osoby zainteresowane prosimy o wypełnienie podania dostępnego na naszym forum.

Pamiętaj że podczas wybierania nowych członków Teamu,

główną rolę będzie odgrywało napisane podanie.

Więc radzę się postarać , estetyka również ma znaczenie.

1465014099913141211417.png

O biedny, wszystko sam robisz.

Ok, to ja Ci powiem kiedy odbędzie sie twoja Beta, nigdy :D I nie wkręcaj ludziom czego innego bo nie wiesz nic, nie znasz żadnej daty, nie masz żadnych konkretów, a w twoim żałosnym temacie '' postępy na serwerze '' na forum, wypisałeś co niby zrobiłeś na serwerze, i wiesz co Ci powiem, nie zrobiłeś nic, a pliki Aline2 każdy idiota taki jak Ty potrafi wrzucić na vps'a :) Trzeba tu jeszcze dodać ze wielki pan HA nie potrafi nawet zrobić strony dla serwera, ba, strony, on nie potrafił zrobić nawet tymczasowego dema, gratuluje kelevra, powodzenia z tym fejkiem Sheila :) 

Opublikowano

Ok, to ja Ci powiem kiedy odbędzie sie twoja Beta, nigdy :D I nie wkręcaj ludziom czego innego bo nie wiesz nic, nie znasz żadnej daty, nie masz żadnych konkretów, a w twoim żałosnym temacie '' postępy na serwerze '' na forum, wypisałeś co niby zrobiłeś na serwerze, i wiesz co Ci powiem, nie zrobiłeś nic, a pliki Aline2 każdy idiota taki jak Ty potrafi wrzucić na vps'a :) Trzeba tu jeszcze dodać ze wielki pan HA nie potrafi nawet zrobić strony dla serwera, ba, strony, on nie potrafił zrobić nawet tymczasowego dema, gratuluje kelevra, powodzenia z tym fejkiem Sheila :)

Zgadzam się :) Powodzenia z serwerkiem

Pomocnik
Opublikowano

Zieeeelak dopełnił wypowiedź Vae perfekcyjnie.

Uważam, że ten serwer nie ma przyszłości, gdy szacunek jaki oferuje on ''graczom'' jest znikomy co ukazują SS'y wklejone przez Vae. Jest za bardzo fałszywy, by móc mu zaufać w pełni i nie gada na kogoś za plecami. Osobiście woli osoby, które będą mu lizały d*** zamiast wypowiadały własne zdanie, które mogłoby być powodem wydalenia ze stanowiska.

Osobiście uważam, że w TEAM powinny być ZAUFANIE, SZCZEROŚĆ i WSPIERANIE SIĘ (nawiązując do starego projektu Azmal.pl), zaś nie ubliżanie osobom trzecim za ich plecami z powodu jakiejś tam internetowej miłostki. Nic się nie zmienił od momentu, gdy ostatni raz z nim pracowałam.

Wtrącając jeszcze jedno - dobiera nie kompetentne osoby do TEAMu, które dają się prowokować, ubliżają graczom i wykorzystują braki w regulaminach na swoją korzyść oraz przedłużają bany na TS za kilka słów prawdy xD

Życzę powodzenia w upadku serwera.

A przepraszam nie upadnie, bo nie wystartuje -.-

nWHug0o.png

Opublikowano

Zapomniałeś dodać, że termin startu bety był już zmieniany chyba x2 :D.

Opublikowano

Proszę Was, Kelevra opuść MPCFORUM. Po pierwsze ile już miałeś robić serwerowni CS ? Ty i serwery Metin2 ? Czy Ty siebie słyszysz czy nie ? Jak Ty nie potrafisz nic sam zrobić bez poradników. Te twoje śmieszne forum, którego tutaj nie podam, ponieważ nie chce dostać Warna stoi już chyba z rok i ma zaledwie 190 userów. Nie zmienia to faktu, że jak dla Mnie jesteś kończony tutaj w sekcji Metin2 - Nie bierz się za coś czego nie potrafisz nawet w 5%. Rozumiem każdy się uczy, ale Ty się do tego nie nadajesz. Ogółem to ja mam dystans do tych wszystkich waszych serwerów, ale jak patrzę jak ktoś okłamuje każdego na lewo i prawo to płakać się chce. Ile Ty już ten serwer na plikach Alien robisz ? Jak ty nawet difa nie potrafisz wgrać a co dopiero lekka edycja questów. Poradniki z MPC nie zawsze ci pomogą :) Bugów za Ciebie MPC nie naprawi. Wiesz bardzo dobrze z kim piszesz powiem tak kiedyś Kelvera robił jakąś serwerownię CS, jakiś rok temu ? hmm tak rok temu. Bawiłem się wtedy forum IPB/MYBB i postanowiłem mu pomóc. Jeszcze wtedy QueTTi robił mi te forum(Wtedy go poznałem) ale mniejsza. Jesteś zerem, które nic nie potrafi i ma śmieszne forum "EpicGame" na xaa. Wyłącz komputer i wyjdź na dwór. 

Bez pozdrowień

Opublikowano

Szkoda mi go, nie dlatego, ze chce szybki interes, i szybki zysk, tylko dlatego, że chce to zrobić mając orzeszka w głowie. On tylko szuka na swojej drodze ludzi, którzy małymi kroczkami dopełnią jego serwer do tego momentu, w którym on kliknie tylko /start, nie potrafi nic - brak licencji na Forum IPB, które zostanie niedługo usunięte, bo zostało to oczywiście zgłoszone. 

@Kelevra, najlepszego serwera roku 2014 nie stać na licencje forum? Wiem na co za to stać Sheile, na Painta i Gimpa, żeby zrobić obrazki i wypisywać na nich takie głupoty :) Szukaj dalej młotów którzy będą / lub myślisz że będą Ci robić ten ' serwer '.

Opublikowano

Szkoda mi go, nie dlatego, ze chce szybki interes, i szybki zysk, tylko dlatego, że chce to zrobić mając orzeszka w głowie. On tylko szuka na swojej drodze ludzi, którzy małymi kroczkami dopełnią jego serwer do tego momentu, w którym on kliknie tylko /start, nie potrafi nic - brak licencji na Forum IPB, które zostanie niedługo usunięte, bo zostało to oczywiście zgłoszone. 

@Kelevra, najlepszego serwera roku 2014 nie stać na licencje forum? Wiem na co za to stać Sheile, na Painta i Gimpa, żeby zrobić obrazki i wypisywać na nich takie głupoty :) Szukaj dalej młotów którzy będą / lub myślisz że będą Ci robić ten ' serwer '.

Zysk ? <haha> Dobre :P Pierw musi mieć kasę na dedyka, którego nie zabezpieczy a Kret/True nie sponsoruje byle gówna. Przecież z serwerem na VPS nie wystartuje, leje i tyle :) Jaki serwer roku 2014 leje w ch u j :P Ale patrz ma skrypty kongo zbierał te 200-250zł heh, pewnie gimbusy mu SMS wysyłały :P albo komuś podjebał lub ktoś mu dał.

Opublikowano

Najlepsze jest to, że on nie szuka ludzi, którzy za niego to zrobią. On szuka ludzi, którzy po prostu będą obok niego i go podziwiali, że robi server, którego tak naprawdę nie ma i nigdy nie będzie. Żałuję, że tak późno to dostrzegłem i straciłem swój cenny czas na czekanie na coś co nigdy miało nie nadejść. Ale co się dziwić jak do Teamu przyjmuje typa co pierwszy raz na oczy widzi komendy GM i do mnie z tekstem " Co tego tak dużo :O ", a przyjęty został tylko dlatego, że Diventare ubłagała Kelevre. Co za tym idzie? Masz znajomości i umiejętność lizania dupy - Jesteś w teamie. Olewasz kogoś z teamu i nie lubisz lizania dupy - Wylatujesz. 

Nowicjusz
Opublikowano

Proszę Was, Kelevra opuść MPCFORUM. Po pierwsze ile już miałeś robić serwerowni CS ? Ty i serwery Metin2 ? Czy Ty siebie słyszysz czy nie ? Jak Ty nie potrafisz nic sam zrobić bez poradników. Te twoje śmieszne forum, którego tutaj nie podam, ponieważ nie chce dostać Warna stoi już chyba z rok i ma zaledwie 190 userów. Nie zmienia to faktu, że jak dla Mnie jesteś kończony tutaj w sekcji Metin2 - Nie bierz się za coś czego nie potrafisz nawet w 5%. Rozumiem każdy się uczy, ale Ty się do tego nie nadajesz. Ogółem to ja mam dystans do tych wszystkich waszych serwerów, ale jak patrzę jak ktoś okłamuje każdego na lewo i prawo to płakać się chce. Ile Ty już ten serwer na plikach Alien robisz ? Jak ty nawet difa nie potrafisz wgrać a co dopiero lekka edycja questów. Poradniki z MPC nie zawsze ci pomogą :) Bugów za Ciebie MPC nie naprawi. Wiesz bardzo dobrze z kim piszesz powiem tak kiedyś Kelvera robił jakąś serwerownię CS, jakiś rok temu ? hmm tak rok temu. Bawiłem się wtedy forum IPB/MYBB i postanowiłem mu pomóc. Jeszcze wtedy QueTTi robił mi te forum(Wtedy go poznałem) ale mniejsza. Jesteś zerem, które nic nie potrafi i ma śmieszne forum "EpicGame" na xaa. Wyłącz komputer i wyjdź na dwór. 

Bez pozdrowień

pragnę podkreślić, że jego forum już się zajęliśmy z Zielskiem : )

jest doszczętnie zniszczone, miał zrobić "cofke", ale do tej pory biedny nie zrobił, Kelevra pójdziesz na dno jak titanic : )

Pomocnik
Opublikowano

Najlepsze jest to, że on nie szuka ludzi, którzy za niego to zrobią. On szuka ludzi, którzy po prostu będą obok niego i go podziwiali, że robi server, którego tak naprawdę nie ma i nigdy nie będzie. Żałuję, że tak późno to dostrzegłem i straciłem swój cenny czas na czekanie na coś co nigdy miało nie nadejść. Ale co się dziwić jak do Teamu przyjmuje typa co pierwszy raz na oczy widzi komendy GM i do mnie z tekstem " Co tego tak dużo :O ", a przyjęty został tylko dlatego, że Diventare ubłagała Kelevre. Co za tym idzie? Masz znajomości i umiejętność lizania dupy - Jesteś w teamie. Olewasz kogoś z teamu i nie lubisz lizania dupy - Wylatujesz. 

Co śmieszniejsze do TEAMu zgarnia niedoświadczonych, co już wspomniałam i niedojrzałych ludzi, którzy nie umieją panować na emocjami i rzucają obelgami na prawo i lewo, czyż nie Horrorku?

nWHug0o.png

Opublikowano

pragnę podkreślić, że jego forum już się zajęliśmy z Zielskiem : )

jest doszczętnie zniszczone, miał zrobić "cofke", ale do tej pory biedny nie zrobił, Kelevra pójdziesz na dno jak titanic : )

polać mu 

Pomocnik
Opublikowano

polać mu 

To jest kobieta dla Twojej wiadomości xD

//EDIT.

Ogólnie jestem ciekawa co na te wszystkie posty powie podmiot naszego tematu - KELEVRA. Z niecierpliwością czekam na post :(

nWHug0o.png

Opublikowano

Kelevra rly? 

GaZRwp.png

Chyba u Ciebie w domu tak powiadają jedynie.

Autorskie innowacje ? Owszem, twórców Aline2, bo tymi plikami obracasz :D 

Stabilny serwer? HAHAHAHHAHA, człowieku ty nie masz żadnego serwera, filmuj sie tam dalej.

Doświadczone administracja? Wszyscy widzimy twój poziom.

Brak błędów gry? Jeśli Administrator jest błędem życia, serwer nie może być bez błędów, tymbardziej że pliki aline mają tych błędów od zajebania :)

POZDRO DLA NAJLEPSZEGO ADMINISTRATORA I TECHNIKA ROKU 2014

SHEILA NA ZAWSZE  <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...