Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z obrazem

Matt 

Pytanie

Opublikowano

Witam.

Od czasu zakupienia nowego PC na ekranie monitora cały czas mam białe paski "falujące" z góry na dół.Bardzo przeszkadza to, kiedy gram w niektóre gry, czasami te paski wtapiają się w tło i nie jest to tak widoczne.Czy może być to spowodowane tym, że mój monitor nie jest podłączony bezpośrednio do karty graficznej , tylko przez przejściówkę? Monitora nie da się podłączyć do karty graficznej bez tej przejściówki, bo kabel nie pasuje (D-Sub).Czy można jakoś "pozbyć się" tych pasków zmieniając coś w ustawieniach, czy będę musiał kupić nowy monitor?

Moja karta graficzna: Nvidia GTX 770 

Monitor: iiyama ProLite E2003WSV

Z góry dzięki za pomoc.

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki.Żeby nie zakładać nowego tematu, to zapytam tutaj.Czy do 400zł kupię monitor Full HD z wejściem HDMI, albo takim, żebym mógł bezpośrednio podłączyć go do tej karty? Jeżeli tak, to możecie jakiś polecić?

Opublikowano

Dzięki.Żeby nie zakładać nowego tematu, to zapytam tutaj.Czy do 400zł kupię monitor Full HD z wejściem HDMI, albo takim, żebym mógł bezpośrednio podłączyć go do tej karty? Jeżeli tak, to możecie jakiś polecić?

Przy tym budzecie jest juz BenQ GW 2255 z matrycą VA- 

http://www.skapiec.pl/site/cat/12/comp/6705093#from1215

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...