Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z obrazem

Matt 

Pytanie

Opublikowano

Witam.

Od czasu zakupienia nowego PC na ekranie monitora cały czas mam białe paski "falujące" z góry na dół.Bardzo przeszkadza to, kiedy gram w niektóre gry, czasami te paski wtapiają się w tło i nie jest to tak widoczne.Czy może być to spowodowane tym, że mój monitor nie jest podłączony bezpośrednio do karty graficznej , tylko przez przejściówkę? Monitora nie da się podłączyć do karty graficznej bez tej przejściówki, bo kabel nie pasuje (D-Sub).Czy można jakoś "pozbyć się" tych pasków zmieniając coś w ustawieniach, czy będę musiał kupić nowy monitor?

Moja karta graficzna: Nvidia GTX 770 

Monitor: iiyama ProLite E2003WSV

Z góry dzięki za pomoc.

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki.Żeby nie zakładać nowego tematu, to zapytam tutaj.Czy do 400zł kupię monitor Full HD z wejściem HDMI, albo takim, żebym mógł bezpośrednio podłączyć go do tej karty? Jeżeli tak, to możecie jakiś polecić?

Przy tym budzecie jest juz BenQ GW 2255 z matrycą VA- 

http://www.skapiec.pl/site/cat/12/comp/6705093#from1215

Opublikowano

Dzięki.Żeby nie zakładać nowego tematu, to zapytam tutaj.Czy do 400zł kupię monitor Full HD z wejściem HDMI, albo takim, żebym mógł bezpośrednio podłączyć go do tej karty? Jeżeli tak, to możecie jakiś polecić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...