Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Bot (A) Lot v3.x Build 2014/15

AdrenalinaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Azetek. Wyłączyłem anty wirusa i zadziałało, postanowiłem sprawdzić na koncie testowym jak jest z dodawaniem miejsc w garażu, dodałem 7 na początek, jak myślicie, jeżeli dostanę bana to po jakim czasie?

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Azetek. Wyłączyłem anty wirusa i zadziałało, postanowiłem sprawdzić na koncie testowym jak jest z dodawaniem miejsc w garażu, dodałem 7 na początek, jak myślicie, jeżeli dostanę bana to po jakim czasie?

Trudno stwierdzić ;) Ja czekałbym tydzień, choć i tak nie daje to pewności (nie wiadomo, kiedy i co będą sprawdzali).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jak tu działa ten teamescape bot? Bo odpalam go i bot jeździ po calej mapie. Musze wejść do ucieczki druzynowej i dopiero wtedy go włączyć czy jak ;_;

zDlszn.png

Opublikowano

Jak tu działa ten teamescape bot? Bo odpalam go i bot jeździ po calej mapie. Musze wejść do ucieczki druzynowej i dopiero wtedy go włączyć czy jak ;_;

Lepiej użyj TeamEscapeBota wbudowanego w trainer by GamerZ. Za używanie tego szybko dostaniesz bana.

Jeśli koniecznie chcesz użyć tego, to z tego co wiem musisz włączyć tą funkcję w lobby.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

No włączyłem bota w lobby i on mi po prostu sam jedzie na tanku i a mecie po prostu od nowa wyscig... mial chyba nabijac poscigi a nie jezdzic za mnie....

zDlszn.png

Opublikowano

No włączyłem bota w lobby i on mi po prostu sam jedzie na tanku i a mecie po prostu od nowa wyscig... mial chyba nabijac poscigi a nie jezdzic za mnie....

Bo to nie jest ten sam Team Escape Bot co w Trainerze od GMZ. Użyj tego, a tutaj instrukcja.

HB5fLf7.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Najnowsza wersja jest już nieaktualna.

Powód:

Po odpaleniu nfs i tego czegoś pojawiają się opcje. Tyle że wywala potem z gry i usuwa to "coś" Poprzednią wersję co tutaj jest testowałem. Działa dalej? Tak sobie bym na tanku pośmigał..

Opublikowano

Najnowsza wersja jest już nieaktualna.

Powód:

Po odpaleniu nfs i tego czegoś pojawiają się opcje. Tyle że wywala potem z gry i usuwa to "coś" Poprzednią wersję co tutaj jest testowałem. Działa dalej? Tak sobie bym na tanku pośmigał..

Z tego co wiem to ta wersja jest wciąż aktualna. Gdyby wyszła nowa to ta wersja nawet by Ci się nie włączyła.

To, że Ci się usuwa ten plik musi być winą antywirusa/zapory/jeszcze czegoś innego o podobnym działaniu.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Z tego co wiem to ta wersja jest wciąż aktualna. Gdyby wyszła nowa to ta wersja nawet by Ci się nie włączyła.

To, że Ci się usuwa ten plik musi być winą antywirusa/zapory/jeszcze czegoś innego o podobnym działaniu.

Rozumiem że działa innym?

To nie wiem, przepraszam zatem. W tym problem tkwi, że mam tą wersję już długo na kompie. Wcześniej fajnie się grało używając tego, pełna kontrola nad autem i przyśpieszenie... ech zrób coś człowieku, pomóż mi! :D Nie wiem już, w jaki sposób go odpalić, oraz co może go blokować usuwać.. Teraz to nawet nie mogę go wypakować z .rar nawet :D Avast kwiczał jeszcze za nim pobrałem tą nowszą wersję. Teraz to już całkiem. Ale vir wyłączony + wyjątek dodany, zapora to samo. Tyle że teraz będąc na koncie administratora nie mam nawet uprawnień by o wypakować po odpaleniu wyłącza się gra a plik kasuje i ch*** Sprawdź że jeszcze raz czy działa. Ewentualnie poradź coś..

Opublikowano

Rozumiem że działa innym?

To nie wiem, przepraszam zatem. W tym problem tkwi, że mam tą wersję już długo na kompie. Wcześniej fajnie się grało używając tego, pełna kontrola nad autem i przyśpieszenie... ech zrób coś człowieku, pomóż mi! :D Nie wiem już, w jaki sposób go odpalić, oraz co może go blokować usuwać.. Teraz to nawet nie mogę go wypakować z .rar nawet :D Avast kwiczał jeszcze za nim pobrałem tą nowszą wersję. Teraz to już całkiem. Ale vir wyłączony + wyjątek dodany, zapora to samo. Tyle że teraz będąc na koncie administratora nie mam nawet uprawnień by o wypakować po odpaleniu wyłącza się gra a plik kasuje i ch*** Sprawdź że jeszcze raz czy działa. Ewentualnie poradź coś..

Wystarczy, że wyłączysz antywirusa i to rozwiąże problem.  :)

Opublikowano

Pisał, że ma wyłączonego av i zaporę.

Gdyby rzeczywiście miał wyłączone to by mu nic nie zniknęło po wypakowaniu. Ostatecznie może także dodać cały wypakowany folder do wyjątków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...