Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] Bot (A) Lot v3.x Build 2014/15

AdrenalinaPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Banować będą dopóki nie wyjdzie TheCrew i trochę dłużej , bo chcą do jego premiery trochę "ożywić" worlda.

Będą ciągle banować. Póki co z automatu otrzymuje się bana po zbyt szybkim zdobywaniu gotówki/reputacji i większość botów jest już spalonych.

Pozostają nowe cheaty, których głównym zabezpieczeniem przed blokadą konta jest powolne działanie - mało wykrywalne, ale też niezbyt efektowne :)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Banuja , banuja ... Ale tak jak ktos wspomnial DarkTeam Znowu cos wymysli... to jest wojna cheaterow i graczy uczciwych ^^

Nie muszą nawet nic nowego wymyślać bo z tego co zaobserwowałem pursuit bot ustawiony na 8 sekund nie jest karany banem

PS.

...Póki co z automatu otrzymuje się bana po zbyt szybkim zdobywaniu gotówki/reputacji ...

Właśnie, póki co :P

stare studio na początku też było w miarę "ogarnięte"

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Nie muszą nawet nic nowego wymyślać bo z tego co zaobserwowałem pursuit bot ustawiony na 8 sekund nie jest karany banem

PS.

Właśnie, póki co :P

stare studio na początku też było w miarę "ogarnięte"

Nie rozumiesz mnie... ;) Automat banuje (teraz może nawet studia nie być, a bany za te boty będą leciały).

Podejrzanie szybki przyrost gotówki/reputacji jest automatycznie wychwytywany i nakładana jest blokada.

PS. To jest "stare" studio.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Nie rozumiesz mnie... ;) Automat banuje (teraz może nawet studia nie być, a bany za te boty będą leciały).

Podejrzanie szybki przyrost gotówki/reputacji jest automatycznie wychwytywany i nakładana jest blokada.

PS. To jest "stare" studio.

Zwracam honor :) Nie wiedziałem, że automat banuje

A z tym starym studiem chodziło mi o Easy.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Właśnie dostałem perm bana na koncie, na którym żaden hak nie był odpalany od co najmniej dwóch lat... już nawet nie pamiętam co to było, na pewno jakiś bot, i na pewno żaden speedhack, slothack lub AF,widać że się wzięli ostro do roboty 

Opublikowano

To ciekawe, ciekawe, skoro banuje automat. Wszyscy powinni bana dostać co używali cheata. Może po IP jakoś doszli? Na tym koncie nie używałem cheata tak jak pisałem od około 4 miesięcy. ;) Masz zmienne IP może? (na jednym koncie dostałem bana bo używałem szybkiego TE, a na tym używałem go 4msc temu stąd moje podejrzenie, no bo jak inaczej to wytłumaczyć?) I nie używałem żadnych speedhacków ani niczego podobnego przez co reporty można wykluczyć. 

Opublikowano

może mają listę tych którzy dostali bana czasowego/automatycznego ( większość bootujących coś takiego miała ) , przyglądają się kontu i ewentualnie ręcznie  ban stały...

Opublikowano

No właśnie nie pamiętam abym na tym koncie dostał kiedykolwiek jakiegoś bana. Było nieużywane przez te 4 miesiące, pograłem 2 dni bez uruchamiania czegokolwiek, wczoraj wieczorem ban czasowy, dzisiaj próbuje się logować ban na stałe. :P

Opublikowano

No właśnie nie pamiętam abym na tym koncie dostał kiedykolwiek jakiegoś bana. Było nieużywane przez te 4 miesiące, pograłem 2 dni bez uruchamiania czegokolwiek, wczoraj wieczorem ban czasowy, dzisiaj próbuje się logować ban na stałe. :P

Bo tak jest ;) Teraz banują wszystkich (cofają się też do przeszłości i wyłapują kierowców, którzy używali cheatów nawet kilka miesięcy temu).

może mają listę tych którzy dostali bana czasowego/automatycznego ( większość bootujących coś takiego miała ) , przyglądają się kontu i ewentualnie ręcznie  ban stały...

W ciągu ostatniego tygodnia zbanowanych zostało setki tysięcy kont (z nieoficjalnych źródeł wynika, że liczba ta z dnia na dzień rośnie i może wynosić już ponad milion). Konta nie są blokowane ręcznie :D Automatycznie wyłapywani są cheaterzy/boty (jeśli system wykryje coś podejrzanego nakłada blokadę).

HB5fLf7.png

Opublikowano

moim zdaniem ręczna robota ( brak systematyczności ) mają pewnie dane typu; przyrost lvl/dzień, przyrost  IGC na dzień, ilość slotów/wpływ boostów , teraz tylko ktoś je wykorzystuje, na jednego padnie na drugiego nie, lub czeka w kolejce...

edit

jeden pies, ręcznie czy automat, mam wrażenie że czasy -  10 baniek w dziesięć minut minęły :)

tylko to mnie zastanawia http://nfstimes.com/nfsw/pc/YUUSUKEHAYASHI

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

gdy próbuje uruchomić cheat, wyskakuje mi:

Zasoby systemowe nie wystarczają do ukończenia żądanej usługi.. wie ktoś jak to naprawić ?

Może coś ci zżera pamięć ram?

Wyłącz zbędne procesy.

f

Opublikowano

Ty teamescape bot nabija wyścigi szybko czy np. Co 3 minuty 1 wyścig?

Ten TE-bot nabija ucieczki szybko, a co za tym idzie - łatwo dostać za niego bana.

f

Opublikowano

Jak bede go urzywał na np. drugim kierowcy i dostane bana to też na kierowce 1? Bo troche sie boje, wydalem na to konto 120 zl :x

zDlszn.png

Opublikowano

Jak bede go urzywał na np. drugim kierowcy i dostane bana to też na kierowce 1? Bo troche sie boje, wydalem na to konto 120 zl :x

Jeśli drugi kierowca będzie na tym samym koncie to tak.

Żeby bezpiecznie testować cheaty/boty, musisz zrobić nowe konto ;)

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...