Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Je*ane Ku*wa Polska

Looken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z mojej strony - po prostu musisz grać i grać. Po pewnym czasie matchmaking przestanie dobierać nowych graczy, ale mogą pojawić się inne problemy (przykładowo mi non stop dobiera do przeciwników diamenty - nie było by w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że jestem unrankedem).

Niesłuszne ostrzeżenia? Nie pisz nic. Lepiej jest być złym i nie napisać nic, niż być złym i potok złości z siebie uwolnić. Wiem ze swojego przykładu, że wpadam wtedy na rampage, i ciężko jest mi wrócić do gry - a każdy nawet najmniejszy błąd kolegi  z drużyny doprowadza mnie do białej gorączki.

N-I-E P-I-S-Z

Zaciśniej zęby - nawet do bólu - i rób swoje.

Jestem już naprawdę starym graczem i przechodziłem przez wszystkie te "zabawne sytuacje" i poznałem różne oblicza bólu i gniewu ^_^.

A tak ogólnie to grasz rankedy, czy normale? Może warto przeskoczyć na normale - bo ranked to jednak straszny try-hard i podwójne spięcie. Musisz się nauczyć panować nad gniewem i że:

8422309364_no_coz_bywa.jpg

wikmk9.jpg

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naucz się grać i to nie będzie problemem wygrać nawet z takimi ludźmi. I jak będą chcieli cie zreportować, nawet za byle gówno to i tak to zrobią i nie unikniesz warna więc przestań płakać.

A za nazwę tematu, to powinni cię wyruchać w d*** płaczący śmieciu.

Opublikowano

Boze, widzisz i nie grzmisz...

skoro nie czytales, to po co w ogole wypowiadasz sie? pewnie jestes tym polaczkiem ktory tylko wyzywa, a sam gowno potrafi.

twoja rada jest bezsensu, bo gdy bedzie gral jak gracz z lcs to raczej sam nie wygra gry...ale co gracz ktory gra na bolu moze wiedziec o skilu ;)

btw. najlepiej graj o 10 albo 23 wtedy gimbusy spia albo sa w szkole:)

O grze mam napewno większe pojęcie o Ciebie.

Co mu pomogą godziny grania?

O 23 dostanie greka "xaxaxaxaxaxaxaxa"...

Zresztą co ja będe tutaj disował brązika/silverka

Opublikowano

Well.... 

Taka prawda ze większosc polaków to nooby, i taka jest prawda, przeniesc się za hajs zainteresowalo mnie to, a ile rp to kosztuje?

A do tych co mają pretensję o nazwe tematu, to większosc takich graczy ma koncówkę PL, bądz nick z polski, więc najczęściej i najbardziej mnie polscy gracze denerwują.

@ArhiX ja gram od miesiąca tylko normale, rankedy gram bardzo rzadko.

I nie pisze do reportów "noob jungler" czy "omg idiot".

Report jest sluszny cipeczko. Jak piszesz do kogos "report xxxxx" to jest uznawane za wyzywanie sie, jeszcze pewnie od siebie dodales noob jungler itp. Aha i pomysl jak rengar mogl zgankowac przed 6? Bylo grac pasywnie dopoki nie wbil tego poziomu, to ty jakbys go zreportowal byloby nie slusznie :)

Niesluszne? A niby czemu, jak ja gralem rengare, to gankowalem odrazu po wbiciu 2 lvla, "jeszcze pewnie od siebie dodales noob jungler itp"

Nie jestem takim "gimbusem" jak ty i ja nie dopisuje "noob" "kid" itp, "bylo grac pasywnie", hmm ciekawe jak mamy grac na bocie passywnie, skoro jungler ciągle babysitowal bota, nawet jak stalismy pod wieżą, przyszedl pomogl spushowac, no i bot lost gg wp.

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

@naturus przyzwyczaić się do nieslusznego reporta?

Ja to odbieram tak, ze jak ktos pisze ze mnie zareportuje, np jak mu nie pomoge przy buffie, to się boję ze za ten report dostane bana, :/

Opublikowano

I już pojawia się tu kwestia nicków...

Ja mam nick podobny tutaj, tyle że najczęściej siedzę cicho i nie przyznaje się do swej narodowości, chyba że gram z znajomym. Lepiej zaakceptuj ten fakt, że każdy serwer ma swoje trolle, choć podobno u Turków jest ich całkiem sporo.

Opublikowano

tNWp5Gx.png

to musi o czymś świadczyć!

A tak w ogóle beka z tematu hehe jakbyście byli proo to by wam nic ten rengar nie zrobił ale jesteście boby i was zabił!!

Opublikowano

@Looken Pierwsze, nikogo nie obchodzi jakiś random z silvera. Drugie, nikogo nie obchodzi, że dostajesz reporty. Trzecie, nie ma powodu do reportu jeśli jungler nie gankuje twojej lini. Czwarte, czy wy ludzie nie ogarniacie, że jak zakładacie taki temat, to robicie z siebie idiotów, bo ludzie się z Was tylko śmieją? Według mnie to jest tylko spam. A, no i piąte, jeżeli czujesz, że masz skilla na "gold" "platyna" to możesz na bocie wygrać walke 2 vs 3.

Pozdrawiam,

MrSmietan - Diamond 1 EUW ADC.

Opublikowano

A może zminimalizuj kontakt z tą spierdoloną społecznoscią? /mute all po rozpoczęciu gry i aleluja i do przodu. Skup sie na swojej grze, przestan patrzec na innych i w koncu zaakceptuj że nikt nie gra dobrze. Silver to akurat dywizja gdzie ludzie sie starają ale są po prostu gównami. Przestaniesz sie wkurwiać jak bedziesz czuc ze grasz samemu. Wyłącz chat i skup sie na własnych blędach. Zmien podejscie do gry, albo najlepiej odpocznij po prostu. Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie gram w lola ale wiem co to znaczy grać z takim polaczkiem który naogląda sie gównianych trolli na yt i dowartościowuje sie w grze.

Opublikowano

Hej Kolejny temat QQ Więc hejty narazie na bok

KOLEJNA SYTUACJA I MAM JUZ DOSC POLSKI DOSC TYCH POLACZKOW, RENGAR NA JUNGLI, PISZE ZE GANKI PO 6 LVLU, Ja gram nami support bot, z vayne, przeciwko jinx i lulu, Lee przeciwny jungler, NO I lee oczywiscie baby sit bot, a rengar nie zgankowal ani razu, potem mu powiedzialem ze jak nie zgankuje, to dostanie reporta za odmowe komunikacji z druzyną, to mi napisal ze ja dostane reporta za flame, napisal na czacie ogólnym, i 9x report ZA FLAME, ALE JAKI KUR*A FLAME? NAPISALEM TYLKO ZE TO ON DOSTANIE REPORTA ZA TO ZE NIE GANKOWAL W CALE BOTA A LEE SIN JUZ 9 RAZY GANKOWAL, a teraz najlepsze Nick rengara MrKuchcik.... je*any polak, Dostalem przez niego reporta, teraz mam już 2 ostrzezenie za flame, oczywiscie nie slusznie, ja im tylko pisze ze dostaną reporta za odmowe komunikacji, za 0 pomocy, i oni odrazu ze flejmuje, NIE OGARNIAM TEJ JE*ANEJ SPOLECZNOSCI CZEMU NA POZIOMIE SILVERU SĄ TAKIE JE*ANE POLAKI? CHWALIL SIE ŻE JEST SILVER 2 A JA NAPISALEM ZE JESTEM S5 To on odrazu ze jest lepszy ode mnie na kazdej linii, a padl na Wolfach z red buffem i polowa hp....

Nie chce tu komentarzy typu "graj duo" "naucz sie grac" "Nie graj w lola"

CHCE TYLKO BY KTOS MI POMOGL DAL JAKĄS RADE CO MAM ZROBIC JAK MAM NIE SLUSZNE OSTRZEZENIA

BO JUZ NIE WYTRZYMUJE Z TAKIMI LUDZI NA RANKEDACH I NORMALACH, TO JUZ JEST PLAGA I PRZESADA ZEBY TAKIE CHU*E GRALY W TAKĄ GRĘ.

Za zrozumienie dziękuję, za przekleństwa i obrazy przepraszam, tłumię to w sobię juz od jakichs 3-2 miesięcy, więc teraz dopiero taki Rage...

MYŚLEŻEPOWINIENEŚWYŁĄCZYĆCAPSLOCABOTOWCALENIEPOMAGA

Mam bekę jak gram sobie na poziomie brąz - gold i ludzie piszą "REPORT JUNGLER 0 GANKS", chciałbym powiedzieć, że jungler wcale nie ma obowiązku gankować.. co więcej, jeszcze bardziej śmieszy mnie sam powód .. Jestem ciekawy jaką kategorie reporta wybierasz, bo z tego co się orientuję, nie ma czegoś takiego jak "JUNGLER 0 GANKS". Jeśli nie potrafisz się opanować na forum, to  z pewnością w grze także nie możesz, więc reporty są prawdopodobnie słuszne, a ty nie możesz się z tym pogodzić.

Parę moich ostatnich gier z golda, na koncie gdzie jest 15 championów.

932101409842578840951.png

Przegrałem grę z 19/5.. Team był faktycznie uncarryable, ale nikogo z tego powodu nie wyzywałem, nikogo nie obwiniałem, bo podchodzę do tej gry z dystansem i zdaję sobie sprawę z tego, że może mieli zły dzień.. wiem dobrze, że następne gry wygram, bo taki dobór teamatów nie zdarza się w każdej grze.. W silverze/brązie jest jeszcze łatwiej, wszystko zależy od ciebie i twojego podejścia to gry. Niczym się nie różnisz od innych... pozdro.

Btw. Zaraz pójdzie hejt o IE na nidalee, tak wiem, że jest to c*****e, ale zostałem zepchnięty na dolną aleję przez renektona, który nie zamierza respectować pick order :D W każdym razie tego itemu nie polecam na nidalee..

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Tak aktualnie w godzinach 21 + idzie coś ugrać.... ;/

Jednak gdy dziś odpaliłem Lige Legend o godzinie 16 ... a tak miałem ochote sobie zagrać... co mnie spotkało?

Sami zobaczcie. ;)

53794919056760667182.jpg

Grać momentalnie mi się odechciało. ;)

Opublikowano

Ehh poddaje sie... daje tej grze ostatnią szanse... wiem przesadzilem z tym tematem, mam po prostu słaba psychikę, jak ktos mnie np obrazi... to juz mnie cos w srodku zzera, sproboje sie poprawic, tzn /ignore all

i byc moze poznam kogos fajnego, i ogarnietego.

Gram z takimi ludzmi co zaczynają pierw wyzywac, no i wiadomo slaba psychika slabe nerwy... jeszcze sie boje ze jak dam /ignore all to mnie zareportuja za brak komunikacji.

Ja sie bałem, ze za reporta dostane bana, bo ostatnio dostalem przez afk... no wiecie, grasz sobie rankeda, a tu nagle obowiazek wzywa.

No i oplacalo się, przed chwila wygralem rankeda, bez flame bez wyzywania ;).

Temat do zamkniecia.

Opublikowano

Ja przez tez te spierd*olone Polaczki spadłem z brązu .... Kur**wa nic nie da się z nimi zrobić.

J*b**ane dzieci grac nie umią, a się pchają na mida/topa a potem złażą z lini 0/10 a jungler focha wali na team i nie gankuje, a potem placze ze team feeduje ...

Opublikowano

Takie małe pytanie, kogo to k***a obchodzi, że ci ktoś nie gankuje? Każdy ma to w d***e, nikt nawet nie wie kim jesteś, więc nie wiem po co robić tak idiotyczny temat.

13286024_1_2.png
Opublikowano

Tak aktualnie w godzinach 21 + idzie coś ugrać.... ;/

Jednak gdy dziś odpaliłem Lige Legend o godzinie 16 ... a tak miałem ochote sobie zagrać... co mnie spotkało?

Sami zobaczcie. ;)

224501409843579442755.jpg

Grać momentalnie mi się odechciało. ;)

Dodge lepiej stracić 3lp niż ~17

Nie udzielam pomocy na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...