Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Je*ane Ku*wa Polska

Looken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej Kolejny temat QQ Więc hejty narazie na bok

KOLEJNA SYTUACJA I MAM JUZ DOSC POLSKI DOSC TYCH POLACZKOW, RENGAR NA JUNGLI, PISZE ZE GANKI PO 6 LVLU, Ja gram nami support bot, z vayne, przeciwko jinx i lulu, Lee przeciwny jungler, NO I lee oczywiscie baby sit bot, a rengar nie zgankowal ani razu, potem mu powiedzialem ze jak nie zgankuje, to dostanie reporta za odmowe komunikacji z druzyną, to mi napisal ze ja dostane reporta za flame, napisal na czacie ogólnym, i 9x report ZA FLAME, ALE JAKI KUR*A FLAME? NAPISALEM TYLKO ZE TO ON DOSTANIE REPORTA ZA TO ZE NIE GANKOWAL W CALE BOTA A LEE SIN JUZ 9 RAZY GANKOWAL, a teraz najlepsze Nick rengara MrKuchcik.... je*any polak, Dostalem przez niego reporta, teraz mam już 2 ostrzezenie za flame, oczywiscie nie slusznie, ja im tylko pisze ze dostaną reporta za odmowe komunikacji, za 0 pomocy, i oni odrazu ze flejmuje, NIE OGARNIAM TEJ JE*ANEJ SPOLECZNOSCI CZEMU NA POZIOMIE SILVERU SĄ TAKIE JE*ANE POLAKI? CHWALIL SIE ŻE JEST SILVER 2 A JA NAPISALEM ZE JESTEM S5 To on odrazu ze jest lepszy ode mnie na kazdej linii, a padl na Wolfach z red buffem i polowa hp....

Nie chce tu komentarzy typu "graj duo" "naucz sie grac" "Nie graj w lola"

CHCE TYLKO BY KTOS MI POMOGL DAL JAKĄS RADE CO MAM ZROBIC JAK MAM NIE SLUSZNE OSTRZEZENIA

BO JUZ NIE WYTRZYMUJE Z TAKIMI LUDZI NA RANKEDACH I NORMALACH, TO JUZ JEST PLAGA I PRZESADA ZEBY TAKIE CHU*E GRALY W TAKĄ GRĘ.

Za zrozumienie dziękuję, za przekleństwa i obrazy przepraszam, tłumię to w sobię juz od jakichs 3-2 miesięcy, więc teraz dopiero taki Rage...

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Idź na North america albo na EUW i tyle będzie po sprawie ja aktualnie gram na Ameryce może jakiś wysoki ping jest ale fajnie mi się gra i nie ma tyle rakiełów.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

No co zrobisz. Nic nie zrobisz. Bywają i takie nobki  xD
Najlepiej zmień serwer i już  ;)

ALE NIE ROZUMIESZ ZE JA NIESLUSZNEGO REPORTA DOSTAJE? To tak jakbys nic nie zrobil, i trafil za nic do więzienia.

@2up

Ale na tym koncie wczoraj kupilem skiny, w dodatku nie chce mi sie 30 lvl nabijac od nowa.

Opublikowano

Carruj team na jungli, albo po prostu graj duo (Ty jungla a twoj kolega adc, lub odwrotnie). Nie spinaj tak wszędzie znajdą się ułomy... Jak Ci nie pasuje to przenieś się do Korei, tam na pewno natrafisz na 'godnych' przeciwników

916741414680034286162.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngLordeVasto nie umiesz czytać?

Nie chce komentarzy typu "graj duo".

PFF jak gram na jungli to znowu na innej linii nie umią wyciągnąc, nawet jak im oddaje kille i gankuje.

Ale przenosiny... szkoda mi 40 zl na skiny i 30 lvla z duza iloscia chempionów.

Opublikowano

Z tymi ostrzeżeniami nic nie zrobisz, bo trafiają się tacy co zgnoją cię na specjalnie tylko po to... By udowodnić że są lepsi od ciebie itp.

Sam ostatnio miałem w teamie dwóch polaków, jeden grał Twisted Fate a drugi Pantheonem... Oboje cisneli po sobie tak chamsko, że cały team ich reportował... Co najlepsze byli z tej samej drużyny bo oboje mieli tag DMX lub coś.

Opublikowano

@Looken

Inaczej niż duo będziesz miał spory problem z graniem q ;) Ale jak chcesz się męczyć z 4 debilami to już Twoja sprawa. Jak już carrujesz grę i tak przegrywacie to masz pecha ;) Może np. co 2 mecz będziesz wygrywał... z yoloq jest taki problem, że zawsze Tobie dobiera największych retardów... Jak widzisz w lobby, że twój team jest nieogarnięty to lepiej nie wybieraj championa i stracisz tam z 3-10 lp a zaoszczędzisz na nerwach :)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Możesz się próbować z kimś zamienić, może ktoś będzie miał podobne konto na euw. + Nie jesteś sam, dzisiaj sobie grałem adc z pantheonem supportem który wchodził 1vs2 i potem flamował mnie, że jestem useless :)

+ Taka porada, bierz linię solo, ignoruj flamerów, graj swoje, nie mogłem wyjść z SI spiąłem się, powiedziałem sobie, że nawet pomimo flame w teamie postaram się wygrać i pociągnąć tych ludzi do zwycięstwa, i udało się, magicznie jestem w goldzie. Najważniejsze to nie wdawać się w dyskusje z takim typkiem, zmutować i grać swoje. Kiedy ktoś zdobędzie fb, killa, objective, cokolwiek, pisz "gj" ludziom to pomaga.

Za niesłuszne ostrzeżenia nic Ci się nie stanie. Raportują mnie często, po mimo, że siedze cicho, ale bana na czat nie miałem ani razu jescze

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Nawet tego nie czytałem, kolejny który przyszedł się wypłakać na 4um że przegrywa gry przez trolli i inne gówna.

Rada: Spójrz na swoją gre, zawsze możesz grać lepiej.

Opublikowano

Grasz supp warduj rzekę aż do drk większa szansa na to ze enemy jungler straci tylko czas nie pushuj lini bo to jest jak zaproszenie do ganka 

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

ALE NIE ROZUMIESZ ZE JA NIESLUSZNEGO REPORTA DOSTAJE? To tak jakbys nic nie zrobil, i trafil za nic do więzienia.

@2up

Ale na tym koncie wczoraj kupilem skiny, w dodatku nie chce mi sie 30 lvl nabijac od nowa.

Nieźle, że porównujesz zgłoszenie w grze do więzienia...

Musisz się nauczyć carry'ować grę, lub po prostu tak jak chłopaki mówią, zmienić serwer.

Opublikowano

witsm dzis 3 gry pod rzad i w kazdej afk w moim teamie, w ostatniej bylo nawet 2 na raz afkerow, usunalem lola :) poziom gold2

ah i dziekuje riotu za ich bledy, nie moglem wejsc do gry i dostalem bana na tydzien, czemu az na tydzień? pare dni wczesniej dostalem bana za ten sam blad na 3 dni

Opublikowano

Cokolwiek napiszesz i już uważają za flame, zwłaszcza, gdy nic takiego złego nie napisałeś. Sama, gdy faktycznie po kimś cisnęłam <ten "flame">, to nie wiem dlaczego, nic nie dostałam. A jak napisałam normalnie, że nasz jungler nic nie pomaga, a przeciwny owszem, to dostałam .__. Dlatego polecam nic nie pisać na czacie. Bez tego da się grać. Sama gram supportami i nie mogę już patrzeć na tych "prosów". Daj mute na początku i tyle.

Opublikowano

mowisz ze dostales reporta za falme tylko za to ze napisales typowi ze dostanie reporta... po uj go o tym informujesz? 

ja gram na nordicu od 2 sezonu i jakos nie narzekam. jasne trafiaja sie dzieci i nooby i debile, ale przeciez wszedzie sa tacy nie tylko w grach :D od tego jest po prostu opcja mute

Age is just a number :)

Opublikowano

Nawet tego nie czytałem, kolejny który przyszedł się wypłakać na 4um że przegrywa gry przez trolli i inne gówna.

Rada: Spójrz na swoją gre, zawsze możesz grać lepiej.

Boze, widzisz i nie grzmisz...

skoro nie czytales, to po co w ogole wypowiadasz sie? pewnie jestes tym polaczkiem ktory tylko wyzywa, a sam gowno potrafi.

twoja rada jest bezsensu, bo gdy bedzie gral jak gracz z lcs to raczej sam nie wygra gry...ale co gracz ktory gra na bolu moze wiedziec o skilu ;)

btw. najlepiej graj o 10 albo 23 wtedy gimbusy spia albo sa w szkole:)

Opublikowano

No i dobrze, że nie gankowal. Nie gankuje sie lini, która mocno przegrywa bo jungler tez zacznie przegrywac. Poza tym czego oczekujesz od silvera? W diamencie często trafiam na polaczkow którzy trolluja. Co zrobisz? Nic nie zrobisz. To jest Polska tego nie ogarniesz.

Opublikowano

Dzieki wszystkim za odpowiedzi... na eune juz nie wytrzymuje, no ja bym chcial grac na solo topie, ale nie ogarniam większości championów, pisałem już że support to mój main, ewentualnie mid, ale na midzie, to bym musiał mieć ganki, to znów na junglerze bym musiał polegać, ale z takim MrKuchcikiem, który zrobi jednego ganka na 30 minut,i potem ignoruję moją linie, wyzywając nas od feederów, bo nas babysitowali calą grę.... Nie ogarniam polski, ze tacy ludzie grają i istnieją na tym swiecie.

Opublikowano

Report jest sluszny cipeczko. Jak piszesz do kogos "report xxxxx" to jest uznawane za wyzywanie sie, jeszcze pewnie od siebie dodales noob jungler itp. Aha i pomysl jak rengar mogl zgankowac przed 6? Bylo grac pasywnie dopoki nie wbil tego poziomu, to ty jakbys go zreportowal byloby nie slusznie :)

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Ja jebie jak polaczki placza. Siedzicie w tych silverach, wyjsc dalej nie mozecie, bo nie potrafixie grac, tylko narzekac na team.

Btw ja jestem flamerem, jak widze slabego gracza to cisne go ze jest slaby, wyzywam go itp itd i co mi to dalo? Jestem w challengerze, cisne wszystkich od konektivow po sam challenger i d1. W te gre za duzo gowna.

Ty plAczesz ze nie gankuje, a sam wygrac linii nie umiesz.

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Dlatego ja nie gram rankedów, bo jak widzę na botach. (Ta przyznaje się, na botach gram) co ludzie wyprawiają, to na rankedach pewnie by krew mnie zalała. xD

Ale każdy serwer ma swoje trolle i nic z tym nie zrobisz... Ja sam dostałem dwa niesłusznie ostrzeżenia, za pierwszym razem chciałem to z Riotem wyjaśnić, ale uznałem że to bezcelowe, bo odpowiedzi są z automatu więc mam to gdzieś...

Jak dostanę bana trudno najwyżej i tyle... Choć trochę to śmieszne, bo zazwyczaj siedzę cicho. Wolę się skupić na grze niż na dyskusjach bezcelowych.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngLordeVasto nie umiesz czytać?

Nie chce komentarzy typu "graj duo".

PFF jak gram na jungli to znowu na innej linii nie umią wyciągnąc, nawet jak im oddaje kille i gankuje.

Keep calm.

Nie masz tego w każdej grze.

Są noob teamy ,nadal nie masz takich cebulaków w każdej grze.

Powiedzmy ,że szansa to 50%  ,czyli 50% gier 1W:1L itd. nadal wychodzi na plus ,w seriach również. ( z średnim i dobrym mmr )

A poza tym ,silvery brązy goldy to jedna rodzina..

Też mnie to w*****a nie ukrywam ,że flejmi jak jestem np. 5:0 FIzzem na midzie ,a na bota schodze ,gdy Vayne jest 12:2 i pushują im 3 turreta koło inhibitora.

Możesz się przenieść za haj$.

17900102327122306253.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...