Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań dot. WoT

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chodzi ci o to przez ile czasu jest dziennie dostępny - różnie, zazwyczaj prawie cały/cały dzień,

Opublikowano

A jak wszedłem na serwer testowy i zalogowałem sie na swoje konto, to jak usune jakis czolg, to na normalnej grze juz go nie bedzie?

i tak samo tyczy się innych rzeczy, jak usune załoge, kupie miejsca w grazu, ma to jakis wpływ na normalne konto?

Opublikowano

A jak wszedłem na serwer testowy i zalogowałem sie na swoje konto, to jak usune jakis czolg, to na normalnej grze juz go nie bedzie?

i tak samo tyczy się innych rzeczy, jak usune załoge, kupie miejsca w grazu, ma to jakis wpływ na normalne konto?

Serwer testowy nic nie ma do serwera głównego. Możesz tam zrobić wszystko, dostać bana etc., na Eu tego w ogóle nie odczujesz.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kolejne pytanie

Co oznaczają te gwiazdki na lufie? :D

Jak ktoś dobrze i dużo gra na danym czołgu to ma 1, 2 lub 3 gwiazdki, paski etc. Czym lepszy gracz tym więcej, ale jeszcze nigdy nie widziałem kogoś z 3 gwiazdkami, ponieważ to ma tylko 5% graczy.

Opublikowano

Jak ktoś dobrze i dużo gra na danym czołgu to ma 1, 2 lub 3 gwiazdki, paski etc. Czym lepszy gracz tym więcej, ale jeszcze nigdy nie widziałem kogoś z 3 gwiazdkami, ponieważ to ma tylko 5% graczy.

Wiem, dzisiaj dostałem 1 gwiazdkę na rudym, dlatego pytam :D

Ogólnie to dużo pomidorów jest w wocie, raz widziałem 5 wn8 :D

Opublikowano

Tylko niemcy mają po 3 paski każda, więc jak niemiecki czołg z 3 - to 1 odznaka, z 6 - to dwie odznaki i 9 to dopiero 3.

Opublikowano

Tylko niemcy mają po 3 paski każda, więc jak niemiecki czołg z 3 - to 1 odznaka, z 6 - to dwie odznaki i 9 to dopiero 3.

Tak samo działa to u Francuzów 2 - 1, 4 - 2, 6 - 3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...