Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań dot. WoT

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oprócz tego jest misja w której można je zdobyć, więc można zgarnąć nieco za darmo.

Opublikowano

Pyt.3

Jak sie źle ustawiło perk, to można to jakoś cofnąć?

Tak. Albo za darmo, tracąc sporo %, albo za kredyty, tracąc ich tylko trochę lub też za złoto, nic nie tracąc.

Opublikowano

A jak można cofnąć 1 perk jak mam jeszcze full naprawe? Wszystkie perki mi cofną?

Nie, tylko na 1 załogancie. Wchodzisz w kartę załoganta i tam masz możliwość usunięcia perków.

Opublikowano

A można sobie wybrać perki, które usunąć? Czy usuwa automatycznie wszystkie naraz?

Usuwasz wszystkie na raz, ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby wybrać te same ponownie.

Opublikowano

Ale im lepszą masz załogę, tym bardziej opłaca się zrobić lepszy(droższy wariant), bo im lepsza załoga tym więcej się traci przy usuwaniu. Jak się ma 2 pełne perki to już tylko goldem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kolejne pytanie, od m3lee do t29 iść najpierw w m4 czy t1 heavy?

T1, bo załogę od razu będziesz robić.

Opublikowano

Zależnie od gustu. Ale wysokotierowe amerykańskie medy są niepopularne i nie bez powodu, dochodzi jeszcze aspekt z załogą o którym wspomniał Juri, a w dodatku M4A3E2 ma tragiczne działo więc idź przez HT.

Opublikowano

Zależnie od gustu. Ale wysokotierowe amerykańskie medy są niepopularne i nie bez powodu, dochodzi jeszcze aspekt z załogą o którym wspomniał Juri, a w dodatku M4A3E2 ma tragiczne działo więc idź przez HT.

Tragedii nie ma, ale za to ma dobry pancerz. Warto się przemęczyć, bo jeśli wiesz gdzie strzelasz to na lajcie dasz radę.

Opublikowano

128 peny na VI, a spotyka VIII. Jak stać go na golda to ok, ale w innym przypadku tragedia.

Opublikowano

Obie linie są całkiem dobre, ale 10t rosyjski jest lepszy od niemieckiego. Su-100 to świetny czołg, z bardzo dobrym działem, camo, lecz bez pancerza. Czołg w 100% do campienia. Jagdpanzer ja grałem jak taki czołg wsparcie. Do kampienia dla mnie za słabe camo, bo jest dość dużo. Do tego ma pancerz, podobny do Su-122-44, dobrze skątowany który może odbić. Lufka strzela co kilka sec po 320, dobra celność, penetracja wystarczająca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...