Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wybór bota

Ganji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Witam !

Jakie boty są teraz w topce ? zawsze korzystałem z redbot'a jednak ostatnio ktoś wspomniał mi na temat wysyłanych pakietów.

Jeśli możecie powiedzcie mi który bot według was jest najlepszy jednak nie interesuje mnie tylko nazwa programu, a dokładne wasze odczucia plusy i minusy.

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Zaraz ktoś podeśle ci linka to tuta z wyborem bota ;)

Ja osobiście moge Ci polecić WindBota i BBota.

U mnie osobiście bbot trochę się przycinał ze skryptami (nie wiem jak u innych) no i z robieniem afk lepiej nie popełniać błedów bo nowi muszą zacząć od nowa :P

Na temat windbota to nawet nie ma co mówić jest na razie najlepszy na rynku i tyle :P

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1250236-tutorialjakiego-bota-wybrac/

Ludzie, specjalnie napisałem tego tuta, by nie było takich pytań.

Dobrze ale boty w twoim tucie sa ,,sucho,, opisane, a mnie interesują konkretne opinie nie chce się wzorować na opinii jednej osoby ... Nie bardzo mi na rękę aby potem zostało zbanowane moje konto :)

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Dobrze ale boty w twoim tucie sa ,,sucho,, opisane, a mnie interesują konkretne opinie nie chce się wzorować na opinii jednej osoby ... Nie bardzo mi na rękę aby potem zostało zbanowane moje konto :)

Skoro chcesz mieć bota z minimalnym wykryciem to bierz windbota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...