Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z BS'em by unpublished - edited by BeHolder

tyskie5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z używaniem BS na serverze Erudith.pl . Myśle że to chodzi o ID zmianek, tylko że ja tego nigdy nie robiłem nie wiem jak sprawdzić to ID ani gdzie je znaleść. Zmianek jest 200 gdy wpisuje ID "2072" i tak nie działa głowny błąd to : Nie masz więcej zmianek w ekwpunku, SwitchBot zatrzymany,możesz zaznaczyć kupuwanie w opcjach. Nie zapomnij żę musisz posiadać otwarty sklep z zaczarowanymi przedmiotami upewnij sie tez o ID zmianki.. " Mam cały 1 ekwipunek zmianek po 200 więc nie powinno być problemu, czyli główny powód ID czytałem różne fora ale nadal nie wiem jak to sprawdzić. Gdyby ktoś mógł mi sprawdzić jakie jest ID tych zmianek po 200szt. byłbym wdzięczy no chyba żę ktoś je zna oprócz tego podanego wyżej. Gdyby niebyło ID zmianek po 200szt. są jeszcz zmianki po 1szt. Chyba żę ma ktoś innego lepszego SB od tego może być z 1 itemem nie robi mi to różnicy to chętnie bym prosił o podesłanie linka pod komentarzem . Z góry dziękuje czekam na odpowiedź.

Za odpowiedz która mi pomoże to naprawić daje 10 plusów. ++++++++++

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...