Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grafik - Studio L&A

Gość L&A

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hm, czy ja wiem... faktycznie, za pierwszym razem, jak weszłam w temat to rzuciły mi się dwa projekty w oczy. Ten pierwszy panel logowania i projekt dla serwera Nebris. Wyglądały niemalże identycznie, jak panele logowania wykonane przez Jemilo, zarówno ten darmowy, udostępniony kiedyś na mpc, jak i ten, który wykonał na zlecenie i udostępnił na swoim fanpage'u. Aczkolwiek przy bliższym przyjrzeniu się, nie widziałam, by było to "na chama" zerżnięte. Tutaj bardziej można mówić o świadomym lub nieświadomym inspirowaniu się lub, jak to często bywa zrealizowaniu życzenia klienta, czyli "grafiku, zrób tak samo jak (...)".

Mi się osobiście projekty podobają i mogę polecić. Zwłaszcza ten, dla Nebris. Ciekawy pomysł, zastanawiam się tylko, jak została tutaj załatwiona sprawa zmiennej rozdzielczości okna clienta :)

Przecież grafika jest na jednym doku więc nie trzeba nic robić aby sprawa zmiennej rozdzielczości była załatwiona.

0LsM05U.png

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam :P jak widać prace są bardzo ciekawe oraz autor jest bardzo ogarnięty i zna się na rzeczy :P

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Dziękuję :) odświeżam ten temat :) dodam, że do niedzieli jestem offline. Wszystkie zlecenia będą realizowane od poniedziałku. Z góry przepraszam i pozdrawiam :-)

Opublikowano

Nie wiem który grafik sobie nie rozrysowuje układu szablonu najpierw, chyba tylko Kurlz który robi kopię samborka, zielska, wrednej, king sory xD

@L&A ładne prace! Z tego co widzę masz wyobraźnię i to się ceni! Polecam konkurenta ;)

Szkoda że Kurlz robił metinową grafike szybciej niż pieczara czy wredna. Trochę beka : >

@topic

Pracę ładne ale z nie piszcie że ma przystepne ceny bo 200 zł za grafikę do patchera to nie jest przystępna cena.

Opublikowano

Ktoś kupuje u niego wogule?Bo słyszałem ,że za 3 synnaturki dla graczy 130 zł :D Pompa straszna.Mizerne prace a do tego tak drogo.

O tak. 3 sygnaturki za 130. Sęk w tym, że sygnaturki wykonuję tylko do prezentacji serwera lub do większego zlecenia graficznego.

Ale kolega colin wie wszystko lepiej :D.

Szkoda że Kurlz robił metinową grafike szybciej niż pieczara czy wredna. Trochę beka : >

@topic

Pracę ładne ale z nie piszcie że ma przystepne ceny bo 200 zł za grafikę do patchera to nie jest przystępna cena.

Cenę za patcher prawdopodobnie wywaliłem Ci , ze względu na małą ilość czasu, a twój brak jego. Może Ciebie z kimś mylę, jeśli tak to wybacz.

Nie można handlować na mpc, tak więc nie powiem Ci ile biorę za patcher. Ale tak czy inaczej, jeżeli biorę "poważne" zlecenie od klientów, to

przestawiam im rozsądne propozycje tak aby klient wrócił i był zadowolony. Jak mam traktować osoby, które co drugie zdanie piszą na raty a w dodatku, zdania

kończą sytym "xD" na samym początku tzw. znajomości. Przyjmując już to, że wielu pisze "Yo" "elo" "jesteś?" a nie przechodzi do sedna sprawy czego ode mnie oczekuje, niestety jest to trochę nie na miejscu.

Tak więc z góry proszę osoby aby wysyłane wiadomości do mnie obierały w słowa i najlepiej pisały w prost czego ode mnie oczekują. Ja po zapoznaniu się z treścią postaram się odpowiedzieć jak najszybciej. Pozdrawiam.

Opublikowano

Patryk nie wlicza sygnatur jako płatność.

Robi to gratisowo do zlecenia .

Przykładowo zamawiacie u niego psd do prezentacji to avatar/sygnature macie już gratisowo :)

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Odświeżam. Oraz dorzucam kilka grafik dla drobnego uzupełnienia.

Opublikowano

Odświeżam. :-)

Z racji, że nie ma w "portfolio" żadnego layotu strony metin2, a wielu o niego pyta więc dziś postaram się wrzucić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...