Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Love-PTP.cf Zarób dzięki promowaniu linka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Minimum do wypłaty przewiduję $1 ale może jeszcze się to zmieni. Tak jak mówiłem strona jest jeszcze we wczesnej fazie tworzenia lecz panel Użytkownika już działa to jednak jest coś jeszcze do zrobienia. 

danielhinz to mój stary nick którego już dawno nie używam. Tutaj dowód, że to mój skrypt i moja grafika w 100% 

277321409855299255743.jpeg

Wszystko zostanie w późniejszym czasie naprawione/poprawione. Aktualnie skupiam się na pisaniu kodu i szukaniu odpowiednich reklamodawców.

Daj screena z fragmentu kodu łączenia się z bazą SQL ;)

if(!success()) { $tryagain = rand(1, 2); switch $tryagain { case 1: tryagain(); break; case 2: exit; break; } }

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I frytki do tego może co?

Nie mam mam nic przeciwko.

A tak na poważnie: pisze że strona została zablokowana (PS. czy ty na serio myślisz że na darmowym hostingu strona wytrzyma 200 tysięcy odwiedzających?).

if(!success()) { $tryagain = rand(1, 2); switch $tryagain { case 1: tryagain(); break; case 2: exit; break; } }

Opublikowano

Przecież masz na stronie informacje kiedy będzie dostępna ponownie.

Niektórym to za mało. ;P A po za tym po Angielsku piszę więc się nie dziw że nie którzy nie czają o co chodzi.

Opłaca się zarabiać na tym? Próbowałem coś zarobić i niby wyświetleń byłp ale strona padła i reset się zrobił.. ;/ Nie wiem czy opłaca się próbować. ;)

Opublikowano

Bardzo wszystkich przepraszam. Czekam aż uruchomią mi hosting na MyDevil.net MD4 Pisałem z Supportem i powiedzieli mi, że ten plan bez problemu powinien utrzymać taki ruch.

Od ilu można wypłacić na Paypala? I ile musi być wyświetleń na 1 $ ?

Opublikowano

Od ilu można wypłacić na Paypala? I ile musi być wyświetleń na 1 $ ?

Stawka to 0,15$ za 1000 wyświetleń. Chyba nie jest problemem dla ciebie policzyć ile trzeba na 1$.

1398258449-U383457.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Taka propozycja ode mnie - Może by dodać sygnatury promujące dla userów, z logiem strony i napisem w stylu "ja zarobiłem już: --, zacznij zarabiać i ty" żeby od razu był adres z reflinkiem? :)

img.jpg

Opublikowano

Jednak postanowiłem nie wchodzić na polski rynek tylko zostać na amerykańskim.

Mam zbędne minuty na hitleap :D

na ile sec dawać link?

mogę dać oba linki?

jakie minimum do wypłaty?

PS: już dodaje strony do hitleap :D

8k minut jest i ciągle rośnie na hitleap :D

#EDIT Dodałem linki i strona mi nie działa :O tak bardzo muli...

sygnatura.png

Opublikowano

Your actual earnings: $0.89  a w statystykach mam ponad dolara ;) Strona ładuje się bardzo długo :P Powiększysz stawkę za bannery? :P

Przekroczony czas żądania

Serwer nie może zrealizować Twojego żądania ze względu na zbyt długie oczekiwanie na wykonanie się skryptu.

W razie wątpliwości bądź pytań prosimy o kontakt.

sygnatura.png

Opublikowano

Tylko mi się strona nie ładuje? 

@Edit Działa już Czemu strona tak wolno chodzi?

Trochę lipa bo jak nie można wbić na stronę to nie nabija wyświetleń.. A strona często jest off. ;/

Opublikowano

na hitleap caly czas strony odrzuca , bo treści dla doroslych ;c

CPU: AMD FX 8350    GPU: GTX 760 2GB   PSU: Deus G1    MOBO: GIGABYTE 970A-DS3P   RAM: 8GB

Opublikowano

Zarobilem półtorej dolara i przestaje to promować bo bardzo muli. Słabe stawki bannerow i bardzo bardzo zamula. U:-)mnie zaliczanie 10-30%

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...