Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Love-PTP.cf Zarób dzięki promowaniu linka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W najbliższym czasie dodam. Niestety aktualnie nie mam zbytnio czasu na kodowanie bo "remont" w pokoju mam i komputer zbytnio nie jest do użytkowania. Aktualnie tylko z notebook'a szukam dobrych reklamodawców. 

Opublikowano

© Copyright 2014- Love-PTP.cf | Graphic and script coded by RoyMaster | All Rights Reserved++

TO NIE TWOJA STRONA PERM POWINIEN POLECIEĆ

Przecież autor tematu mógł się na stronie podpisać inaczej. Nie ma takiego przymusu używać wszędzie takiego samego nicku. A nawet jeśli to ktoś inny pisał skrypt nie musi oznaczać że ta osoba jest właścicielem strony.

@danielhinz

Jakie będzie minimum do wypłaty?

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Logo troszkę słabe, niezbyt czytelne warunki.

Strona byłaby wygodniejsza, gdyby była możliwość aktywowania headera podążającego za userem.

winking wink GIF by nog

Opublikowano

Przecież autor tematu mógł się na stronie podpisać inaczej. Nie ma takiego przymusu używać wszędzie takiego samego nicku. A nawet jeśli to ktoś inny pisał skrypt nie musi oznaczać że ta osoba jest właścicielem strony.

@danielhinz

Jakie będzie minimum do wypłaty?

Minimum do wypłaty przewiduję $1 ale może jeszcze się to zmieni. Tak jak mówiłem strona jest jeszcze we wczesnej fazie tworzenia lecz panel Użytkownika już działa to jednak jest coś jeszcze do zrobienia. 

© Copyright 2014- Love-PTP.cf | Graphic and script coded by RoyMaster | All Rights Reserved++

TO NIE TWOJA STRONA PERM POWINIEN POLECIEĆ

danielhinz to mój stary nick którego już dawno nie używam. Tutaj dowód, że to mój skrypt i moja grafika w 100% 

277321409855299255743.jpeg

Logo troszkę słabe, niezbyt czytelne warunki.

Strona byłaby wygodniejsza, gdyby była możliwość aktywowania headera podążającego za userem.

Wszystko zostanie w późniejszym czasie naprawione/poprawione. Aktualnie skupiam się na pisaniu kodu i szukaniu odpowiednich reklamodawców.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref

Start strony przewiduję za +/- 2 tygodnie, jeżeli dostanę wypłaty od wydawców to nawet i szybciej. Aktualnie trwają poprawki nad kodem, panelem użytkownika i panelem admina.

Zastanawiam się nad średnim dziennym zarobkiem. Czy w okolicach $0.40-0.60 jest dobrą średnią? Tak wygląda mniej więcej

573901410596158255743.jpeg

Opublikowano

@eNdz*

To nie jest serwis wymiany reflinków. To będzie serwis PTP gdzie Ty zarabiasz pieniądze w zamian za to, że ludzie wchodzą w Twój link. Im więcej wejść tym większy jest Twój zarobek.

Opublikowano

@eNdz*

To nie jest serwis wymiany reflinków. To będzie serwis PTP gdzie Ty zarabiasz pieniądze w zamian za to, że ludzie wchodzą w Twój link. Im więcej wejść tym większy jest Twój zarobek.

PTP to coś typu PPA ?

1033414194171291244311.png

Opublikowano

PTP

"Dzięki ptp możemy znacznie zwiększyć nasze zarobki w get-paid. Jest to swego rodzaju inwestycja, która pozwala na pomnożenie naszego stanu konta w danym programie. System polega na promocji specjalnego linku ptp, którego nie należy mylić z linkiem polecającym."

PPA
"PPA to skrót od Pay Per Action. Wiem, że nie wiele ci to mówi (oczywiście jeżeli jesteś początkujący) więc przejdę do konkretów. W tym wszystkim chodzi o udostępnianie ludziom plików, jednak zanim je pobiorą muszą wykonać ankietę, podając na koniec swój numer telefonu, w celu "potwierdzenia tożsamości", a tak na prawdę osoba włącza subskrypcję, dzięki której za jeden sms wpadnie ci na konto średnio 1$. "

W ptp zarabiasz za same wejścia w Twój link a w ppa dopiero jak ktoś wykona jakąś akcję.
Opublikowano

@update

Chciałbym poinformować iż start serwisu musi zostać przełożony aż do czasu 15.10.2014r gdyż wtedy powinienem otrzymać wypłatę od wydawców. Aktualnie cały czas skupiam się na poprawie/dopisywaniu kodu strony. Część "artystyczną" zostawiam na potem.

@Edit

Dodano blokadę ip na Chiny i Rosję

Opublikowano

@update

Panel użytkownika działa już w 100% tak samo jak panel administratora. Lecz strona zostanie tak jak mówiłem uruchomiona za 2/3 tygodnie. Być może zostanie zmieniony wygląd strony na bardziej "prestiżowy" i nowoczesny.

Opublikowano

Jeżeli średnie (moje) zarobki będą takie jak teraz w czasie testów to cpm za 1000 wejść w link będzie $0.10 a nie tak jak teraz $0.05 i będzie można uzbierać $1 w +/- dzień. Koniec testów przewiduję tak na 18 października.

Opublikowano

Jeżeli średnie (moje) zarobki będą takie jak teraz w czasie testów to cpm za 1000 wejść w link będzie $0.10 a nie tak jak teraz $0.05 i będzie można uzbierać $1 w +/- dzień. Koniec testów przewiduję tak na 18 października.

Jeśli będzie możliwość zarobienia 1$ dziennie to z pewnością znajdziesz szybko użytkowników.

Opublikowano

@gidion

Jeżeli aktualny reklamodawca którego używam będzie działał tak jak trzeba to średnie cpm będzie wynosić +/- $0.15-0.25 więc dziennie będzie można zarobić więcej niż $1

Ogólnie na oku mam dwóch reklamodawców tylko teraz muszę zobaczyć na którym zarobię tyle abym mógł ustawić te $0.15-0.25

Opublikowano

Niestety ale z szybszego startu serwisu nic nie będzie gdyż zostałem zbanowany u jednego z reklamodawców. Jeżeli drugi nie postąpi tak samo to serwis wystartuje nie szybciej jak +/- 20 października. Oczywiście cały czas szukam reklamodawców aby móc ustawić wam jak najwyższe CPM. Aktualne wynosi zamiast początkowych $0.05 teraz jest $0.10. POZDRAWIAM!

Opublikowano

Design strony wygląda profesjonalnie jednak jakbyś dodał język polski mógłbym korzystać z tej strony..

Nie żebym nie umiał j.angielskiego lecz po prostu niekomfortowo korzystałbym z tej strony..

Jednak całkiem dobry projekt i masz ode mnie plusa ;-)

Opublikowano

Design strony wygląda profesjonalnie jednak jakbyś dodał język polski mógłbym korzystać z tej strony..

Nie żebym nie umiał j.angielskiego lecz po prostu niekomfortowo korzystałbym z tej strony..

Jednak całkiem dobry projekt i masz ode mnie plusa ;-)

W najbliższym czasie raczej nie będzie polskiego języka gdyż strona jest kierowana głównie na rynek angielski. Jednak jeżeli wypali mi ten serwis to nie mam nic przeciwko uruchomieniu drugiego specjalnie dla Polski. Ale to dopiero jaaaak znajdę reklamodawców z którymi będę mógł na dłużej zostać bo aktualnie to jest przenoszenie z jednego do drugiego i szukanie tego będzie działał tak jak bym chciał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...