Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brąz I

Sudokrem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kolejny płacz boba, brąz jest easy, nie ma argumentu że przeciwny team "jest dobry" bo są same boby. Mieszanki tardów z normalnymi są w goldzie/plat. Po prostu nie umiesz grać i tyle.

gold i silver też jest easy

Opublikowano

Sporo razy spadłam z G II do G III, a nawet do G V 0lp... Nic nie szło. Ostatnio grałam rankedy, spadłam <jak już wspomniałam> z G II do G III, miałam serię, nie udało się, wiadomo - nerw i stwierdziłam, że mam już to gdzieś, jak lecieć w dół to z przytupem. Cóż, trafił mi się polski premade, gdzie napisali mi, żebym wzięła sobie, co chcę na topa <wzięłam Akali>, po czym grałam ostrożnie, ale trochę ciężko było, oddałam pierwszą krew (nie było to specjalne), oczywiście flame. Przyszedł jungler i pomógł mi na początku na topie, więc już było ok, gdy miałam 6 lvl i gotowy pierwszy item z butami. Ten premade w sumie wycarrował grę <chyba jeden grał ad  Tristaną, drugi w jungle). Byłam trochę zdziwiona, że gdy mi bardzo zależało na wygranej, to przegrywałam, a jak już odpuściłam, poszło lepiej... :mellow:

Najgorsze jest to, gdy nam nie idzie, przegrywamy, puszczają nerwy i dalej gramy, przynajmniej w moim przypadku. Lepiej ochłonąć, odczekać ten dzień lub dwa, ponownie zagrać.

Też odpuszczałam linię, ale teraz już nie będę, bo nie warto :)

Profesjonalna nie jestem, bo gram w sumie tylko supportami i midderami, więc odpadam, zresztą, sama obecnie chcę wbić Platynę i jest ciężko. Chcę nauczyć się grać w jungle i topie (Riven, Irelia, Jax), może tak trochę bardziej pomogę teamowi. Niż takim supportem bez dmg, na którego zawsze winę zwala adc, gdy mu nie idzie i gra zbyt agresywnie ('kill' ponad wszystko) :rolleyes:

Gold to jest elo hell dla mnie ostatnio, właśnie będę po raz 3 wbijać Gold III tzn już dwa razy byłem Gold III albo dzięki wspaniałemu teamowi nawet grając opanowanie z statami 18/2 czy 9/4 itd nie da rady wycarrować kiedy na topie jest 2/8 na midzie 1/6, po prostu grając na ogarnięty team przeciwnika dostaniesz takiego bursta że nic nie zrobisz.

Co do suppów to według mnie łatwo nimi carrować gry, mam trochę znajomych z platyny/diamentu i kilku innych którzy bardzo szybko pną się do góry na tej pozycji.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Siemanko

dziś wpadłem do brązu I a zaledwie 3 tygodnie temu byłem silver II

ale no cóż zawsze trafi mi się taki team : ,, j go mid or feed , no j go mid , ok j go troll ,,

a gram przeciwko dróżynie co pomaga sobie i nikt nie wyzywa się na wzajem 

co z tego ze kończe gre z statami 15/8  16 /10  a niekiedy 21 /10  jak mam taki team ze gościa z mojego teamu ( yasuo ) deda 1vs 1 z suportem nami 

co do pkt za wygraną dostaje 9pkt a za przegraną -20 , -17 

wracając grając juz 2 gry w brązie obie przegrane bo 3 afk a 4 nie ma pojęcia co robić 

to jest po prostu tragedia -.-

tak ze odpuszcze sobie rankedy do czasu ... dobrze ze kończą się wakacje i mniej dzieci bd 

może jest ktoś chętny do gry na duo (ktoś profesjonalny ) grałem ze znajomym ale i tak jak taki noobek naffeduje team przeciwny to bardzo trudno coś zrobić  

jeśli chodzi o bola to nie gram na nim bo dla mnie to żadna fraida tak grać - wolę uczciwie 

pozdrawiam 

"dróżynie", "na wzajem", "frajda" "j go mid or feed , no j go mid , ok j go troll"

dokładnie, jak dobrze, że skończyły się wakacje=)

Jesteś w brązie, grasz z takimi graczami, ponieważ jesteś za słaby na wyższą ligę. Podejrzewam, że ktoś Ci wbił 10 gierek, może 7/10 było wygranych i wpadłeś do tego silvka II ;) No skill i tyle w temacie. Grasz  na poziomie Brązu I, więc tam siedź do chwili, gdy Twoja gra się poprawi.

Bez pozdrowień, płaczku.

Opublikowano

Pffffff braz 5 dobrych graczy hahahahahaha tam sa takie boby ze ja p******e

Ale i tak nie gram juz w lola bo w platynie wystarczy 1 bob w teamie zeby przegrac, w tej lidze to loteria kto nie dostanie boba ten wygra

Polecam strife

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

"dróżynie", "na wzajem", "frajda" "j go mid or feed , no j go mid , ok j go troll"

dokładnie, jak dobrze, że skończyły się wakacje=)

Jesteś w brązie, grasz z takimi graczami, ponieważ jesteś za słaby na wyższą ligę. Podejrzewam, że ktoś Ci wbił 10 gierek, może 7/10 było wygranych i wpadłeś do tego silvka II ;) No skill i tyle w temacie. Grasz  na poziomie Brązu I, więc tam siedź do chwili, gdy Twoja gra się poprawi.

Bez pozdrowień, płaczku.

Dokładnie. Nic dodać, nic ująć.

yorick.png

Dostać ostrzeżenie za byle gówno? Jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...