Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brąz I

Sudokrem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

dziś wpadłem do brązu I a zaledwie 3 tygodnie temu byłem silver II

ale no cóż zawsze trafi mi się taki team : ,, j go mid or feed , no j go mid , ok j go troll ,,

a gram przeciwko dróżynie co pomaga sobie i nikt nie wyzywa się na wzajem 

co z tego ze kończe gre z statami 15/8  16 /10  a niekiedy 21 /10  jak mam taki team ze gościa z mojego teamu ( yasuo ) deda 1vs 1 z suportem nami 

co do pkt za wygraną dostaje 9pkt a za przegraną -20 , -17 

wracając grając juz 2 gry w brązie obie przegrane bo 3 afk a 4 nie ma pojęcia co robić 

to jest po prostu tragedia -.-

tak ze odpuszcze sobie rankedy do czasu ... dobrze ze kończą się wakacje i mniej dzieci bd 

może jest ktoś chętny do gry na duo (ktoś profesjonalny ) grałem ze znajomym ale i tak jak taki noobek naffeduje team przeciwny to bardzo trudno coś zrobić  

jeśli chodzi o bola to nie gram na nim bo dla mnie to żadna fraida tak grać - wolę uczciwie 

pozdrawiam 

Opublikowano

masz bronza a szukasz kogoś profesjonalnego? :D

nie ma sposobu, musisz grać. albo załóż nowe konto, zagraj 10 gier, może rzuci Cie wyżej i będzie ok. a takie głupie dzieci spotkasz w każdej dywizji. Choć w sumie, mając 21/10,nie umiesz wykreować. lipa :D

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Gdybyś miał to 10 deadów mniej było by lepiej :D Ktoś na pewno może ocenić twoją grę po oglądnieciu sobie jednej czy kilka. A nie wiem czy profesjonalista z tobą pogra, ale spytaj się Kubona on może będzie chciał.

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

BOB DETECTED , po przegraniu nie graj na sile , pewnie po lose grales i myslales ze dostaniesz skilla , ja zawsze po przegranej gralem kilka normali i odpuszaczalem rankedy na jakis czas bo zawsze jak gralem po lose to lose streak i gg :c , polecam metode malych kroczkow , ja co jeden-dwa dni gram z kumplem duo i 80% gier win z tych z kumplem i teraz seria do golda ;) powodzenia i nie wpadaj w lose streak , i nie flameuj jak typowe dziecko neo

Opublikowano

nie ma sposobu, musisz grać. albo załóż nowe konto, zagraj 10 gier, może rzuci Cie wyżej i będzie ok. a takie głupie dzieci spotkasz w każdej dywizji. Choć w sumie, mając 21/10,nie umiesz wykreować. lipa :D

Skoro na mainie nie zrobi, to w placementach bedzie gdzies wyzej niby?

@topic

Nie umiesz grac i siedzisz w brazie proste.. 

4zzt3n.png

Opublikowano

przypomnę że nie jestem kto wie co po za tym lol to gra zespłowa , sam mecz wygrać graniczy z cudem mając  taki team

Grać duo i nie umieć wykerować gry... Jesteś bobem i tyle w temacie, naucz się grać a wyjdziesz i przestaniesz płakać.

powiem tak jak by tobie taki nobek podchodził do kazdego gracze z przeciwnego teamu i dawał sie dedać tak że w 15 min ma złożona 3/4 itemy jak nie więcej to niewiele idzie mu zrobić  tylko dla tego ze nie poszedł na tą linie co chciał , a co do duo jest podobna sytuacja ale juz nie tak tragicznie 

powiem tak z ostatnich 10  gier  miałem  tylko 1 w miarę ogarnięty 

ps : przyznam się że raz feedowałem bo musiałem grać na jungli - nienawidzę i nie potrafię bo zawsze są jakieś ale że czemu nie pomagam jak staram się jak mogę 

a do tych kolegów up : spróbujcie sami cały mecz wygrać jak macie team ze statami 0/10

Opublikowano

przypomnę że nie jestem kto wie co po za tym lol to gra zespłowa , sam mecz wygrać graniczy z cudem mając  taki team

powiem tak jak by tobie taki nobek podchodził do kazdego gracze z przeciwnego teamu i dawał sie dedać tak że w 15 min ma złożona 3/4 itemy jak nie więcej to niewiele idzie mu zrobić  tylko dla tego ze nie poszedł na tą linie co chciał , a co do duo jest podobna sytuacja ale juz nie tak tragicznie 

powiem tak z ostatnich 10  gier  miałem  tylko 1 w miarę ogarnięty 

ps : przyznam się że raz feedowałem bo musiałem grać na jungli - nienawidzę i nie potrafię bo zawsze są jakieś ale że czemu nie pomagam jak staram się jak mogę 

a do tych kolegów up : spróbujcie sami cały mecz wygrać jak macie team ze statami 0/10

Wytlumacz mi to, dlaczego elo boosterzy, youtuberzy itd potrafia wyjsc z tego brazu z moze 3 porazkami, a Ty nie? Po prostu jestes za slaby i siedzisz w brazie. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Nie wszystko wygrasz, ale jak jesteś dobry, to wygrasz 80% meczów, dzięki czemu i tak dasz rade wyjść w 2 tygodnie do diamentu. Nie chcę ciebie mimo wszystko hejtować, może masz po prostu lose streak'a, robie taka taktyke jak ktos zaprezentowal, ze gram sobie po kilka rankedow, bo kiedys gralem duzo, i nie wiem dlaczego - z kazdym kolejnym rankedem przegranym gram coraz gorzej i musze sobie zrobic przerwe i kilka normali zagrac - moze tez tak masz, sprobuj

Opublikowano

polecam kupić boosting skoro grasz na poziomie golda kappa ;v

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Sporo razy spadłam z G II do G III, a nawet do G V 0lp... Nic nie szło. Ostatnio grałam rankedy, spadłam <jak już wspomniałam> z G II do G III, miałam serię, nie udało się, wiadomo - nerw i stwierdziłam, że mam już to gdzieś, jak lecieć w dół to z przytupem. Cóż, trafił mi się polski premade, gdzie napisali mi, żebym wzięła sobie, co chcę na topa <wzięłam Akali>, po czym grałam ostrożnie, ale trochę ciężko było, oddałam pierwszą krew (nie było to specjalne), oczywiście flame. Przyszedł jungler i pomógł mi na początku na topie, więc już było ok, gdy miałam 6 lvl i gotowy pierwszy item z butami. Ten premade w sumie wycarrował grę <chyba jeden grał ad  Tristaną, drugi w jungle). Byłam trochę zdziwiona, że gdy mi bardzo zależało na wygranej, to przegrywałam, a jak już odpuściłam, poszło lepiej... :mellow:

Najgorsze jest to, gdy nam nie idzie, przegrywamy, puszczają nerwy i dalej gramy, przynajmniej w moim przypadku. Lepiej ochłonąć, odczekać ten dzień lub dwa, ponownie zagrać.

Też odpuszczałam linię, ale teraz już nie będę, bo nie warto :)

Profesjonalna nie jestem, bo gram w sumie tylko supportami i midderami, więc odpadam, zresztą, sama obecnie chcę wbić Platynę i jest ciężko. Chcę nauczyć się grać w jungle i topie (Riven, Irelia, Jax), może tak trochę bardziej pomogę teamowi. Niż takim supportem bez dmg, na którego zawsze winę zwala adc, gdy mu nie idzie i gra zbyt agresywnie ('kill' ponad wszystko) :rolleyes:

Opublikowano

kolego up 

z chęcią zobaczyłbym jak sam wygrywasz grę na 5 dobrych graczy   :)

5 dobrych graczy w brazie? hehe

Graj, moze po 200 grach w brazie wyjdziesz do silvera i sie czegos nauczysz. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Poprzedni sezon zaczynałem w silverku 4 i tak samo denerwowałem się jak ty, aż w pewnym momencie postanowiliśmy z kumplem grać po prostu duo. Zagraliśmy razem może z 100 normali? i z silvera 4 do golda 3 doszliśmy w miesiąc grając na spokojnie 2 przegrane pod rząd oznaczało dla nas to, że odpuszczaliśmy sb granie rankedów. Dziś oboje jesteśmy d2 po 1.5 roku gry w ligę i jakoś dajemy sb radę. Wyjście z brązu 1 to kwestia 1-2 dni i nie jest to jakiś specjalny wyczyn. Widząc, że masz bobów na bocie/topie zaczynasz roamować przez co enemy jeżeli padną nie dość, że oddadzą tb killa(lub twojemu sojusznikowi) to jeszcze stracą cennego expa i golda z cs'ów 

Opublikowano

Siemanko

dziś wpadłem do brązu I a zaledwie 3 tygodnie temu byłem silver II

ale no cóż zawsze trafi mi się taki team : ,, j go mid or feed , no j go mid , ok j go troll ,,

a gram przeciwko dróżynie co pomaga sobie i nikt nie wyzywa się na wzajem 

co z tego ze kończe gre z statami 15/8  16 /10  a niekiedy 21 /10  jak mam taki team ze gościa z mojego teamu ( yasuo ) deda 1vs 1 z suportem nami 

co do pkt za wygraną dostaje 9pkt a za przegraną -20 , -17 

wracając grając juz 2 gry w brązie obie przegrane bo 3 afk a 4 nie ma pojęcia co robić 

to jest po prostu tragedia -.-

tak ze odpuszcze sobie rankedy do czasu ... dobrze ze kończą się wakacje i mniej dzieci bd 

może jest ktoś chętny do gry na duo (ktoś profesjonalny ) grałem ze znajomym ale i tak jak taki noobek naffeduje team przeciwny to bardzo trudno coś zrobić  

jeśli chodzi o bola to nie gram na nim bo dla mnie to żadna fraida tak grać - wolę uczciwie 

pozdrawiam 

Teraz zacytuje coś, co napisał rito na ten temat.

,,Tego należy unikać jak ognia. Jest to najgorsza z możliwych sytuacji. Według systemu Twoje umiejętności są zbyt niskie na daną dywizję / ligę, a co za tym idzie dostajesz słabszych przeciwników i niestety nie jest to plus, ponieważ jeśli wygrasz dostaniesz mniej LP, a stracić możesz więcej o niebo więcej."

Skoro dostajesz 9 LP to jesteś na prawde słaby.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

''dróżynie'', ''j go mid or feed , no j go mid , ok j go troll''. I Ty wyzywasz innych od dzieci?:D

yorick.png

Dostać ostrzeżenie za byle gówno? Jest

Opublikowano

Każdy jest tam gdzie jego miejsce, jeśli jesteś lepszy od ludzi z któmy/przeciw którym grasz, to powinienes ich ogrywać i robic z nimi co chcesz.

Opublikowano

''dróżynie'', ''j go mid or feed , no j go mid , ok j go troll''. I Ty wyzywasz innych od dzieci? :D

a może sprawdzisz w Google do  czego służy  cudzysłów   ? a potem zaczniesz się wypowiadać 

dzięki

Opublikowano

Nie wiem o co ból dupy... Do gry w lola wystarczy doświadczenie... Jesteś w brązie? Graj ciągle i ciągle graj. Skoro jesteś w tej lidze tak naprawde tam twoje miejsce. Mimo to że możesz być na wyższym poziome, to ta liga jest dla cb. Graj nabędziesz doświadczenia nauczysz się jak na nich grać i uwierz mi że sam wejdziesz wyżej. Takich toksycznych graczy olać poprostu.

Czyli w sumie po krótce, graj a wejdziesz wyżej bo ta lige w której jesteś jest dla cb i są tam ludzie z podobnym doświadczeniem i skillem czyli grając z nimi dużo razy poprostu nabędziesz więcej doświadczenia i wejdziesz wyżej.

Wiem że niejeden to wie i mówił ale postanowiłem się lekko i ładnie rozpisać...

PS. Mówi ci to ktoś kto spędził w pizdu czasu w silverze a teraz 2 miesiące i g2 z g5 i mam nadzieję że niedługo g1 ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...