Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Roccat?

nojs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie: Czy jest jakiś sposób żeby na demie na którym używałem roccata nie było tego widać?

Chodzi mi o to jak mi lata nieraz broń, takie wibracje (nie wiem jak to nazwać).

Opublikowano

Używałem roccata i jakoś nie widziałem żadnych wibracji :D a możesz mi to jakoś pokazać?

U mnie w tematach 1 post = 1 like  :) 

Opublikowano

Używałem roccata i jakoś nie widziałem żadnych wibracji :D a możesz mi to jakoś pokazać?

Jasne, nagram krótki filmik i zaraz go wstawię.

@Edit

Chociaż może nie zaraz bo mój internet jest słaby i jeszcze NVIDIA Experience nie chce działać.

@Edit2

Dobra działa, już filmik się upload'uje.

@Edit3

https://www.youtube.com/watch?v=yuoPZBjs2bA&feature=youtu.be

Będzie po przetwarzaniu.

Opublikowano

@nojs oglądam i oglądam i może to przez to że jakoś samo ci w milisekundzie skręca tak żeby ten rozprysk kuli wszedł akurat w przeciwnika

Opublikowano

No chyba nie, zobacz po no scopie na gościu na schodach. Coś takiego <-->, kolejny no scope /\ \/. Wygląda to dziwnie bo raczej nikt tak nie robi myszką.

Opublikowano

@nojs

Ja tak robię tyle że z acogiem :P 

(cvar & dvar) Zmieniłem że celownik mam taki krzyżyk (na cfg factory jest gdzieś poradnik) (ale pocisk dalej się rozpryskuje) i latam myszką jak oszalały a potem czekam ułamek sekundy i strzelam ;) oczywiście nie zawsze wychodzi :P 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...