Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O co chodzi?

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, grałem dzisiaj w wota i między innymi grałem kv - 2, ku mojemu zdziwieniu, gdy odpaliłem pózniej gre, okazało się, ze na tym kv2 jest 110% załoga :O Wcześniej załoga miała 105%, to nie koniec, gdy założyłem perk naprawy do dowódcy miał 71% naprawy, wtf?! O co chodzi :O

Opublikowano

Zrobiłeś misje na 75k expa dla załogi.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Zrobiłeś misje na 75k expa dla załogi.

Ach zapomniałem o tej misji, ale na czym ona polega? Jak zrobisz te 75k jednym czolgiem, czy wszystkimi?

Opublikowano

Ach zapomniałem o tej misji, ale na czym ona polega? Jak zrobisz te 75k jednym czolgiem, czy wszystkimi?

Tylko raz można dostać do 75k.

Opublikowano

Nie da się przeszkolić z kv-2 na T29, bo to różne nacje. Weź all naprawe, potem zresetujesz na arcie na camo.

Opublikowano

Nie camo... S-51 ma 5% camo a w następnych jest tylko gorzej(tylko Ob.261 ma 6,6%). Lepiej zresetuj na BiA, a potem indywidualne perki. Zresztą i tak momenty gdy arta może odmienić los bitwy dzięki camo są bardzo rzadkie i sie po prostu nie opłaca.

Opublikowano

Tylko raz można dostać do 75k.

Ja zrobiłem 2 razy .

Raz na chafeem i raz na Kocie .

Max to chyba 3 razy bo masz 60 na jedna misje a w sumie można zrobić ich 180 .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Po co ci camo ?

Bia jest najważniejszym perkiem na arcie

Ruskie arty w miare szybko ładują, więcej da camo.

Opublikowano

Camo wogóle nie ma sensu, bo się prawie nigdy nie przyda. Znacznie lepiej zrobić jakieś indywidualne perki które pomogą w każdej bitwie.

Opublikowano

Camo wogóle nie ma sensu, bo się prawie nigdy nie przyda. Znacznie lepiej zrobić jakieś indywidualne perki które pomogą w każdej bitwie.

Tak gaszenie pożaru gładka jazde lub strzał z biodra .

A tak na powaznie przyda sie ale na X .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Nadal nie pomoże. A Mentor, Strzał z biodra, Snajper, Hamowanie Sprzęgłem? Jak się te wyszkoli to fakt, można już wtedy camo. Mało jest przydatnych perków na artę.

Opublikowano

Nadal nie pomoże. A Mentor, Strzał z biodra, Snajper, Hamowanie Sprzęgłem? Jak się te wyszkoli to fakt, można już wtedy camo. Mało jest przydatnych perków na artę.

Snajper? Żeś dowalił. Rozumiem, że ta arta ma dobre AP'ki, ale strzela raz na 40 sekund, po co marnować perk?

Opublikowano

@Juri. Faktycznie, znacznie bardziej przyda się dodatkowe 0.69% camo... Po prostu różnica kolosalna.

Opublikowano

@Juri. Faktycznie, znacznie bardziej przyda się dodatkowe 0.69% camo... Po prostu różnica kolosalna.

5% na ob 261 ;)

Opublikowano

Na Obiekcie różnica ta wynosi 1.09%. Nadal tragicznie a na arcie nie ma sytuacji w których można to wykorzystać. Znacznie lepiej poświęcić to na Snajpera, który wykorzysta się w każdej bitwie...

Opublikowano

Na Obiekcie różnica ta wynosi 1.09%. Nadal tragicznie a na arcie nie ma sytuacji w których można to wykorzystać. Znacznie lepiej poświęcić to na Snajpera, który wykorzysta się w każdej bitwie...

Przypominam, że snajper działa tylko na PP'kach i ACPR'ach, a artą głównie gra się na HE... Mało tego, ten perk bierze się na szybkostrzelne czołgi, typu jagoda 8.8, a nie artylerie ładujące 30 sekund.

Opublikowano

Co nie zmienia faktu że i tak przyda się znacznie bardziej niż dodatkowy 1% kamuflażu.

Opublikowano

Co nie zmienia faktu że i tak przyda się znacznie bardziej niż dodatkowy 1% kamuflażu.

Wręcz przeciwnie. Lepszy perk dający 1% camo, czy nic?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...