Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nowy dział Blade&Soul

marcin941

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zaproponować nowy dział pod nazwą Blade&Soul. Rozumiem, że po spojrzeniu na ilość moich postów będziecie patrzeć na ten temat z lekkim nie dowierzaniem aby ten dział mógł wypalić, natomiast mogę wam napisać, że ta gra zdobywa co raz większe rzesze fanów! A co za tym idzie, więcej forów będzie powstawało (już teraz jest sporo, ale żaden po polsku! A nawet jeśli to jakiś nie dopracowany).Teraz krótki opis gry - Blade & Soul to traktująca o dalekowschodnich sztukach walki gra z gatunku MMORPG. Od dłuższego czasu było wiadome, że firma stojąca za Lineage 2 i Gulid Wars pracuje nad całkiem nowym projektem. Gra toczona jest w szybkim tempie, a motywem przewodnim są dalekowschodnie sztuki walki. Całość jest budowana w oparciu o bohaterów koreańskiej mitologii. Blade & Soul ma rozpocząć nowy wymiar mmorpg-ów, całkowicie zmienione środowisko gry i wysyp zadań, które będą nieodzowną częścią rozgrywki.
Rozgrywka składa się z eksploracji naszpikowanych potworami obszarów w rodzaju wysokich gór, lasów, jaskiń, zamków czy lochów. Środowisko, które przemierzamy, zmienia się w trakcie zabawy, a naszym zadaniem jest bezustanna gotowość na spotkania z olbrzymami, aniołami śmierci, przerośniętymi owadami oraz postaciami sterowanymi przez żywych graczy. Kontakty te najczęściej kończą się walką. Obrażenia zadajemy adwersarzom zarówno przy użyciu broni białej (mieczy, sztyletów, toporów itp.), jak i na odległość, z pomocą zaklęć. Nasze potyczki przypominają nieco akrobacje, a zranienia, które w wyniku kombinacji ciosów odnoszą przeciwnicy, wyrażone są w postaci liczb. Pozwala to łatwo sprawdzić, na ile wykorzystywany przez nas oręż jest skuteczny oraz kiedy zaatakowany oponent opadnie z sił
. Źródło - Blade&Soul.pl

Lista dostępnych kompletnych serverów:

post-162736-0-12551200-1409498180_thumb.jpg

1. Rosyjski                                                                          
  2. Chiński                                                                post-162736-0-40042300-1409498179_thumb.jpg
  3. Atomix

Nazw nie pamiętam lub ciężko je znaleźć chodzi o te 2 pierwsze :D w grę co prawda można pograć na serverach reszta to jakieś nie wypały co nawet nie miały dnia startu, ale to nie ważne bo na tych 3 serverach jest tyle ludzi co podejrzewam, że w metina PL tyle nie gra ludzi czy w inne gry (chodzi mi o takie nisko budżetówki) wiadomo, że te servery długo postoją...

Co do działu to "Co by w nim było" Pewnie się zastanawiacie? Otóż wszystko, wszystko na temat broni w tym ulepszania ich itp. itd. zbroje, runy etc... Dużo by tego wymieniać a jest na prawdę co...

Jeżeli nie macie kogo dać na KidModa, owszem mogę złożyć podanie na to stanowisko w tym dziale, trochę to gram i grałem na wszystkich serverach, akurat teraz gram na rosyjskim.

Na pewno jeżeli powstanie nowy dział będzie na prawdę żywy, jeżeli o mnie chodzi będę się starał zakładać nowy tematy i aktualizować je codziennie, lub co dwa dni.

Co do podania dodam, że jeżeli chcecie więcej informacji na temat dlaczego mógłbym zostać KidModem, nie muszę robić podania tylko przejść na czat.

To tyle, mam nadzieję, że pozytywnie rozpatrzycie moją prośbę, pozdrawiam.

post-162736-0-12551200-1409498180_thumb.jpg

@Edit: Jako, że co po nie którzy nie wiedzą o co chodzi, a na prawdę, gierka jest godna polecenia, również jest jedną z lepszych gier MMORPG, załączam filmik prezentujący grę, dodam, że grafika jak i skil'e zaprezentowane w trailerze są takie jak w grze, nie wierzycie? Sprawdźcie sami na youtube lub ściągnijcie :)

post-162736-0-50160600-1409498178_thumb.jpg

banner.gif

Opublikowano

Forum się rozwija w dobrym kierunku, czemu by nie spróbować? Tak

Opublikowano

Dziękuję bardzo za pozytywne komentarze i poparcie, mam nadzieje, że najdzie się was więcej a w tym administracja:)

banner.gif

Opublikowano

Hińskie bajki widzę.

Dużo ludzi z forum ogląda Anime, więc w gierki anime chyba też popykają.

Ale o grze pierwszy raz słyszę i nic o niej nie wiem.

Jestem neutralny z przychylnością na tak.

giphy.gif ­

Opublikowano

Jeżeli jest spore zainteresowanie tą grą wśród użytkowników - jak najbardziej ZA, jeżeli nie, to nie ma sensu zakładać oddzielnego działu.

Opublikowano

Nie znam tej gry i nigdy o niej nie słyszałem - nie.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Hińskie bajki widzę.

Dużo ludzi z forum ogląda Anime, więc w gierki anime chyba też popykają.

Ale o grze pierwszy raz słyszę i nic o niej nie wiem.

Jestem neutralny z przychylnością na tak.

Opublikowano

Jak widzicie, głosy są podzielne, więc czemu by nie spróbować? Jako dział testowy, co do pustek, postaram się o to aby ich nie było, a po za tym widać, że ludzi w to grają... Licząc głosy wychodzi 8 na 8 TAK/NIE... Neutralnych i nie zdecydowanych nie liczyłem, no dalej Panowie, zaryzykujmy :D Kto nie ryzykuje ten nie zyskuje.

banner.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...