Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Redaktor Tibia

Spaxor

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jesteś za wprowadzeniem Redaktor Tibia?

• Tak.
      14
    • Nie.
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo.

Zauważyłem, że w wielu działach jest redaktor, a w Tibii nie. Pomyślałem, że właściwie to mógłby się przydać ponieważ wbrew pozorom w Tibii non-stop są jakieś eventy czy update. (prostym przykładem jest, że dzisiaj kończy się event Jean Pierre, jutro zaczyna się event Devovorga, a w październiku czy listopadzie Lightbearer, także jest tego naprawdę dużo). Update są przynajmniej 2-3 razy w roku także też można co nieco napisać. Zwłaszcza, że wiele osób (to tylko moje spekulacje) ma niejako problemy ze znajomością języka angielskiego także musi szukać informacji na innych stronach, a po co skoro może wszystko znaleźć tutaj? :)

Załączam ankietę ;)

PS: Przepraszam, że tak chaotycznie napisane ^^

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Tak dwie przyczyny.

1: Tak jak Spaxor wspomniał, coraz więcej redakcji.

2: Forum się rozwija wraz z zmianami, więc warto rozważyć tą opcje.

Opublikowano

Tak.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Nie. W tibi w ogóle jeszcze się coś dzieje żeby była redakcja? 

@Spaxor

W takim razie nic innego mi nie zostaje jak powiedziec TAK. Jezeli jeszcze ty tam zasiadziesz to w ogole bedzie mega.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

@Lord Phoenix

Przeczytałeś w ogóle to co napisałem? Wbrew pozorom dzieje się więcej niż w takim metinie. Ciągle są jakieś eventy/update. Powtórzę się specjalnie dla Ciebie.

Dzisiaj zakończył się trwający przez miesiąc event Jean Pierre, a rozpoczął Rise of Devovorga. Natomiast 1 listopada rozpoczyna się Lightbearer (prawdopodobnie po Rise of Devovorga także jakiś jest, ale nie pamiętam). Update są 2-3razy do roku i zawsze jest dodane coś nowego.

W dodatku wchodząc na stronę główną masz nawet napisane, że rozpoczyna się ten event, chwilę wcześniej była zmiana z party spellami itd.

Sam wejdź na stronę i zobacz, jak często są dodawane newsy

http://www.tibia.com/news/?subtopic=latestnews
sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Tak. Jak potrzebujecie korektora to polecam się xD

@Juri.

Na razie to musi w ogóle przejść propozycja i zostać zrealizowana, ale dzięki :)

Tee, ja chcę być korektorem!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...