Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atlantiss czy Sunwell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z Atlantissem jest taki myk, że tam coraz mniej ludzi gra przez patcha, i nie zanosi się nawet pod koniec września na zmiany... Jestem realistą od pewnego czasu w sprawie privów WoWa i widziałem już wiele.

Inna sprawa, że gdyby na Atlantissie płacono kasą za mounty itp. To w pół roku pewnie zrobili by Vash'Jr.

Opublikowano

A na allegro ile kosztuje najtańszy wow na 30 dni lub nawet więcej?

Ja nic nie rozumiem... może czegoś nie doczytałem ale Ty pytałeś się o serwery prywatne, a one są w pełni za darmo, nie trzeba nic kupować. Sciągasz grę ze strony serwera i grasz. Jeśli chcesz jednak grać na serwerach globalnych (oryginalnych/głównych) to musisz kupić grę i płacić abonament. Tutaj masz grę na głównej stronie: 

To jest ukryta treść, proszę

, albo sprawdź na allegro czy gdzieś tam, musisz kupić world of warcraft battlechest. Jak chcesz grać na tym sunwellu to wejdz tu:

To jest ukryta treść, proszę

, wejdz w zakładkę jak zagrac i postępuj zgodnie z instrukcjami (wybierz realm feronis w grze).

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Ja nic nie rozumiem... może czegoś nie doczytałem ale Ty pytałeś się o serwery prywatne, a one są w pełni za darmo, nie trzeba nic kupować. Sciągasz grę ze strony serwera i grasz. Jeśli chcesz jednak grać na serwerach globalnych (oryginalnych/głównych) to musisz kupić grę i płacić abonament. Tutaj masz grę na głównej stronie: https://eu.battle.net/shop/pl/product/world-of-warcraft , albo sprawdź na allegro czy gdzieś tam, musisz kupić world of warcraft battlechest. Jak chcesz grać na tym sunwellu to wejdz tu: http://sunwell.pl/ , wejdz w zakładkę jak zagrac i postępuj zgodnie z instrukcjami (wybierz realm feronis w grze).

Mi chodzi o cene Globala

Opublikowano

Mi chodzi o cene Globala

battlechest - ok. 50 zł ( podstawka + 3 dodadki, mozesz wbic 85lvl i masz 30 dni darmowej gry)

mop - ok. 70 zł (kolejny dodatek, jak go kupisz mozesz wbic 90lvl ale nie dodaje czasu gry)

abonament przedłużający czas gry o 2 miesiące (prepaid)- ok. 80/90zł

Tak trudno poszukać w internecie ceny gry? 

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!!