Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atlantiss czy Sunwell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałen a sunwellu, za dużo "bydła" mimo że serwer dobry. Atlantiss hmmmm sam miałem dylemat :) Ale moim zdaniem za mało się dzieje. Osobiście wybrałem Molten - Wow Neltharion

simply.4557.gif

Opublikowano

Ten Molten jest dobry? Jak z bugami itp? Da rade poszukać jakiegoś addona ci w spalszcza albo coś? Czy dam rade na nim nie znajac dobrze angielskiego?

addona nie znajdziesz, ale z tego co wiem grają tam polacy :) A z bugami nie jest tak źle jak na innych :)

simply.4557.gif

Opublikowano

Już lepszy syf na Moltenie niż oba te serwery, MCLeoks dobrze podsumował to nie ma co się rozpisywać w sumie.

Tylko problem z moltenem jest, że jeśli nie przepadasz za P2W... To daruj sobie.

Opublikowano

Już lepszy syf na Moltenie niż oba te serwery, MCLeoks dobrze podsumował to nie ma co się rozpisywać w sumie.

Tylko problem z moltenem jest, że jeśli nie przepadasz za P2W... To daruj sobie.

Czyli że co duży nacisk na kase jest? Czy dosłownie F2P?

Opublikowano

Czyli że co duży nacisk na kase jest? Czy dosłownie F2P?

Tam jest f2p ale np. jak jeszcze nie bylo tam ds to kolesie chodzili juz w setach z tego raidu -,- To samo z pvp, mozesz kupic caly set za kase (najlepszy jaki jest). Wszystko tam jest za kase, mozesz grac za darmo ale nie ma to sensu.

Sunwell czy atlantiss? Co za roznica, ten wotlk, ten cata, na 1 gra wiecej ludzi, wybierz dodatek który ci sie bardziej podoba i graj.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Na moltenie wszystko możesz kupić za prawdziwą kasę. Kiedyś za prawdziwą kasę można było kupić nawet przedmioty niedostępne dla szarego gracza, nie wiem jak teraz (z dragon soul hc).

Opublikowano

Na moltenie wszystko możesz kupić za prawdziwą kasę. Kiedyś za prawdziwą kasę można było kupić nawet przedmioty niedostępne dla szarego gracza, nie wiem jak teraz (z dragon soul hc).

No bo tak było, napisałem o tym : ) Nie polecam moltena bo aktualizacje to oni robią bardzo rzadko baaardzo(w sesie ze cos naprawiaja)... No, a na takim sunwellu to już raczej wszystko działa i nie ma co naprawiać :) Zresztą jak polski serwer to polski, a nie zbieranina z całego świata i dogadaj sie chłopie np. z arabem jakimś oO

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

No i właśnie nie ma jednogłośnego zdania tylko każdy mówi co innego :/ Jeden że Molten drugi że Sunwell i jak tu zdecydować :/

No mówie, atlantiss - mniej ludzi, nowszy dodatek, początkowe raidy   sunwell - dużo ludzi, starszy dodatek, wszystkie raidy działaja lacznie z koncowym...

Opublikowano

No mówie, atlantiss - mniej ludzi, nowszy dodatek, początkowe raidy   sunwell - dużo ludzi, starszy dodatek, wszystkie raidy działaja lacznie z koncowym...

A jak myślisz, czemu Sunwell działa tak pięknie? :P Premium Pointy, z których kasa leci że hej. :D No chociaż w odróżnieniu do Moltena, to nie kupisz T10 czy S8. :)

W przypadku Atlantissa, mają vote pointy nie no to jest dobre ale nie na dłuższą metę.

Opublikowano

Chce serwer na którym dobrze mi sie grało i żeby nie było nacisku na kase chyba że bedzie sie dało zdobyć to co można kupic za real kase w grze bez wydawania pieniedzy po dłuższym czasie

Opublikowano

A jak myślisz, czemu Sunwell działa tak pięknie? :P Premium Pointy, z których kasa leci że hej. :D No chociaż w odróżnieniu do Moltena, to nie kupisz T10 czy S8. :)

W przypadku Atlantissa, mają vote pointy nie no to jest dobre ale nie na dłuższą metę.

Dziala tak pieknie bo jest starszy niz atlantiss. Zreszta za pp to tam można takie głupoty kupić, a nie eq tak jak na moltenie.

Opublikowano

No to nie wiem jednogłośnie sunwell atlantiss czy może ten Molten czy jak mu tam

Mówiłem, wybieraj pomiędzy sunwellem, a atlantissem. Molten to maszynka do zarabiania pieniędzy i nie radze tam grać.

Opublikowano

Ok a jaka postać polecacie na poczatek? A jeszcze co do ceny czy opłaca sie kupować na allegro ?

Każda postać jest dobra na początek, zrób sobie co ci się podoba i nie słuchaj kogoś jeśli ci np. poleca palka na początek bo i tak każdą postać musisz poznać i nauczyć się jej mechaniki. Ale co ty chcesz na allegro kupować ? oO

Opublikowano

Sunwell, bo polski oraz ma więcej ludzi niż atlantiss i jest tam dość przyjemna atmosfera.

Szczególnie jak jesteś nowym graczem i idziesz na instancje nie daj boże jako heal czy tank. Wtedy jest przyjemna atmosfera w ch** :)

simply.4557.gif

Opublikowano

Szczególnie jak jesteś nowym graczem i idziesz na instancje nie daj boże jako heal czy tank. Wtedy jest przyjemna atmosfera w ch** :)

To już sobie przypomniałem dlaczego nie lubię starych dodatków... mana siada po kilku minutach walki a na globie do ok. 60-80lvl możesz wszystkim spamować jak chcesz i mana ci się nigdy nie skończy.

Opublikowano

A tak apropo to co mnie najbardziej irytuje na atlantiss. 

Combat...

No szlak może trafić... Często trzeba wylogować się z gry by można było np. głupią torbę założyć. Dlatego wybrałem molten'a. Jedyny dla mnie powód. Tak to bym grał na atlantiss. Zobaczymy jak wprowadzą 4.3.4

simply.4557.gif

Opublikowano

A tak apropo to co mnie najbardziej irytuje na atlantiss. 

Combat...

No szlak może trafić... Często trzeba wylogować się z gry by można było np. głupią torbę założyć. Dlatego wybrałem molten'a. Jedyny dla mnie powód. Tak to bym grał na atlantiss. Zobaczymy jak wprowadzą 4.3.4

Jak ja miałbym teraz grać w wowa na privach to poleciałbym pewnie na moltena pewnie bo kolesiowi takiemu jak mi, który wexpił dziesiątki postaci nie chce się grać już na blizzlike no i kiedyś miałem tam gildię i było fajnie, aż do momentu jak zacząłem grać na globie, szkoda bo mógłbym tam dalej grać ale pokasowałem postacie...