Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praca w Riot Games - Na jakim stanowisku chciał byś pracować ?

PanHarnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Balans w grze i opiekun danego serwera (eune) żeby wytępić wszystkich polaczków stamtąd

Nie każdy "polaczek" na Eune jest tym najgorszym. Ale jak ludzie pytają mnie w lobby skąd pochodzę i piszę im, że jestem z Polski, to od razu unikają rozmowy, bo wiadomo, co o Nas się myśli.

Gdybym mógł tam pracować, byłbym sobie casterem, gostkiem od kospleji i tworzenia postaci, kocham grafikę. :P

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Mimo wszystko support ;) I to odpisywanie po 2 tygodniach mimo tego że mam czas pierwszego dnia na odpisanie tej osobie xD

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Mimo wszystko support ;) I to odpisywanie po 2 tygodniach mimo tego że mam czas pierwszego dnia na odpisanie tej osobie xD

support, bo miło jest, gdy ktoś docenia chęć pomocy, bycie miłym. W ostatnim czasie zauważyłam, że jak ktoś taki jest, to zaraz hejty... Ale nie o tym temat :P Supp mi się podoba, bo można na spokojnie odpisać, zastanowić się, pomóc, itp.

Tak prawdę mówiąc to ludzie pracujący w supporcie nie są pracownikami Riot Games, są wzięci tak o i mają tylko formułki do wysyłania ludziom. Nie mają żadnych uprawnień. Czasami może Ci odpisać ktoś z Riot Games w jakiejś poważniejszej sprawie czy coś ale wtedy ma w supporcie nick z Riot xxx na początku. Jak faktycznie trzeba Ci oddać hasło czy wykonać inne poważniejsze czynności to po prostu informują opiekunów serwera.

Opublikowano

Tak prawdę mówiąc to ludzie pracujący w supporcie nie są pracownikami Riot Games, są wzięci tak o i mają tylko formułki do wysyłania ludziom. Nie mają żadnych uprawnień. Czasami może Ci odpisać ktoś z Riot Games w jakiejś poważniejszej sprawie czy coś ale wtedy ma w supporcie nick z Riot xxx na początku. Jak faktycznie trzeba Ci oddać hasło czy wykonać inne poważniejsze czynności to po prostu informują opiekunów serwera.

a dostają hajs za pracowanie w suuportcie?

O7Kc8dF.png

Uczeń
Opublikowano

Deweloper, grafik ew. ogarniający posty pod newsami.

@Muo Tak, dostają, ale nie mają żadnej styczności z rito.

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

Opublikowano

Szef rito ,zrobiłbym oddzielny serwer dla polaków :D

support, bo miło jest, gdy ktoś docenia chęć pomocy, bycie miłym. W ostatnim czasie zauważyłam, że jak ktoś taki jest, to zaraz hejty... Ale nie o tym temat :P Supp mi się podoba, bo można na spokojnie odpisać, zastanowić się, pomóc, itp.

Oni z automatu odpisują :P

17900102327122306253.jpg

Opublikowano

Ogólne,technicze

Dał by blokade na chat jakby jakaś cebula napisał noob  albo troll to odrazu perm na na ip.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...