Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czysty survival

psajdak1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy gralibyście na kompletnie czystym survivalu, bez dodatkowych pluginów nie licząc anty czit, anty xray, automessages, essentials oraz pex?
WSZYSTKIE komendy byłyby zablokowane, jedynie logowanie byłoby dostępne.
Co Wy na to? Chcę wykupić serwer lecz nie wiem jaką ilość ramu mam wykupić, bo nie wiem czy na większą ilość będzie zapotrzebowanie.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Według mnie taki serwer nie masz szans na osiągnięcie jakiegoś sukcesu. Świat będzie zgrifowany, nie będzie się dawało grać. Poza tym, tak jak napisał kolega wyżej, jest już bardzo dużo serwerów survival, a ty proponujesz kolejny tylko że bez pluginów.. Serwer powinien być oryginalny, czyli nie powinien być zwykłym SV.

Opublikowano

Witam, czy gralibyście na kompletnie czystym survivalu, bez dodatkowych pluginów nie licząc anty czit, anty xray, automessages, essentials oraz pex?

WSZYSTKIE komendy byłyby zablokowane, jedynie logowanie byłoby dostępne.

Co Wy na to? Chcę wykupić serwer lecz nie wiem jaką ilość ramu mam wykupić, bo nie wiem czy na większą ilość będzie zapotrzebowanie.

Pozdrawiam :)

To przecież tak jabky zwyczajny serwer.

Na takim to se z kolegami grałem.

Nie wiem, czy ktoś bez ekipy by zagrał.

Opublikowano

Na obecną chwilę nie wypali, gdyż większość graczy (niestety) wymaga dobrze dobranych, autorskich pluginów, pięknego spawnu oraz ciekawych rozrywek.

Może kiedyś. 

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...