Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję - GM, ModForum, Opiekun TS3, Beta testerzy.

Gość 'Amber

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. 

Niebawem planujemy wystartować z serwerem Medium/Easy. Tak jak napisałam w tytule poszukuję osób na stanowisko: Game Master, Moderator Forum oraz Opiekun TS3.

Zainteresowane osoby zapraszam na GG, tam pokieruje Was gdzie powinnieście składać podania. Po pierwszym etapie rekrutacji zaproszę wybrane osoby na rozmowę kwalifikacyjną. 

Od razu przestrzegam - proces rekrutacyjny nie spodoba się leniuchom. : )

Co do beta testerów - zainteresowane osoby również zapraszam na GG, tam podam wam wszelkie szczegóły.

UWAGA! Mikrofon oraz program Ts3 jest niezbędny, bo tak jak powyżej wspomniałam drugi etap rekrutacji to rozmowa kwalifikacyjna.  Przy becie również rozmowy będą bardzo pomocne. 

Aktywne osoby zapraszam do kontaktu, wytłumaczymy co i jak.

GG: 49955697 

LUB

GG: 50944228 

Opublikowano

Możesz udzielić wiecęj informacji na temat serwera?

Lub podać link do zapowiedzi / prezentacji o ile istnieje.

Tak jak napisałam, wszystkiego dowiesz się na gg. : ) Tu jest zakaz umieszczania linków do for, tak więc jestem zmuszona kierować poprzez gg. 

Opublikowano

Wszystkich Game Masterów wybieracie do startu ? Czy nie lepiej sprawdzić ich jako Game Masterów ( Nastawienie ) Na Forum.

Jak sobie to wyobrażasz? : ) Każdą osobę która złoży podanie mam sprawdzać? 

Tak jak napisałam w temacie, wszelkie pytania, wątpliwości kierujcie na gg, tam pokieruję co robić dalej. : )

Opublikowano

Domyślam się ze polecacie bo Dziewczyna ? xD    no nic tylko życzyć Powodzenia sam bym się skusił ale  odpadne na rozmowie kwalifikacyjnej ( wiadomo trema i w ogóle  ;d )  zamierzacie rozwijać jakoś tego tsa licencja itp itd ?  kiedy planujecie jakąś betę ? 

Opublikowano

też bym poległ na rozmowie kwalifikacyjnej, podczas rozmów z kobietami się zawstydzam. :(:D

mogę wiedzieć kiedy startuje beta? jeśli jest informacja to musiałem nie doczytać.

oczywiście polecam.

Opublikowano

Domyślam się ze polecacie bo Dziewczyna ? xD    no nic tylko życzyć Powodzenia sam bym się skusił ale  odpadne na rozmowie kwalifikacyjnej ( wiadomo trema i w ogóle  ;d )  zamierzacie rozwijać jakoś tego tsa licencja itp itd ?  kiedy planujecie jakąś betę ? 

Licencję zakupimy kilka dni przed startem, obecny jest tylko na betę, która ruszy już na dniach. : )

Co do rozmowy kwalifikacyjnej - nie ma się czym stresować, postaramy się jak najbardziej zachować luźną atmosferę, oczywiście na każde pytanie będzie odpowiednia ilość czasu, tak więc spokojnie. : ) 

Opublikowano

Witam.

Z tej strony Smiguss a za razem Moderator Derniere. :)

Tak mam dwa nicki.

Zapraszam Serdecznie do rekrutacji.

Pamiętajcie:

Szukamy osób które nie będą leniwe, no i będą traktować własne stanowiska z pasją.

Mówię to jako zwykły gracz jak i przyjaciel serwera.

Ja, jak i zapewne reszta team chcemy pracować z uczciwymi osobami.

Liczę na dobre podania, no i życzę powodzenia.

No i szczególne pozdrowienia w kierunku AMBER jak i D0MIK'a no i naszego GM eSkO.

Bo na prawdę wykonują kawał dobrej roboty, no i za to im dziękuje.

837341413742376668518.png

Opublikowano

Zapraszam do składania podań [HA/GA]D0MIK.

Ten D0MIK z Pandory? Jeżeli tak, to chyba można polecić :p

Powodzenia.

Do startu serwera rekrutacja - a kiedy mniej więcej jest ten start?

Opublikowano

serwer wystartował ?? jak nie to kiedy oficjalny start ?

Ten D0MIK z Pandory? Jeżeli tak, to chyba można polecić :P

Powodzenia.

Do startu serwera rekrutacja - a kiedy mniej więcej jest ten start?

Tak, ten D0MIK. 

Start przewidziany jest na 12.09.14r.

Opublikowano

Był Alien, był i każdy się dobrze spisywał. Polecam ze względu na profesjonalne podejście Amber i D0MIKA. Grałem na ich serwerze, ale nie wiem czemu upadł.

PS: Convii jest u was?:)

70086335867448765533.png

Polska to kraj ,którym się szczyce.

Opublikowano

Był Alien, był i każdy się dobrze spisywał. Polecam ze względu na profesjonalne podejście Amber i D0MIKA. Grałem na ich serwerze, ale nie wiem czemu upadł.

PS: Convii jest u was? :)

Alien nie był ani mój ani D0MIKA. : ) Należał on do Alkoholica. Posiadałam tam tylko rangę GM'a. : > 

Ale dziękuję za pozytywną opinie. : > 

Convii nie jest w Teamie. : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...