Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fullcup - moda

loleq2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czasami się zastanawiam w jakiej rzeczywistości żyją niektórzy użytkownicy MPC. Jak nieciekawe jest ich życie, że po przyjściu ze szkoły/pracy muszą, zamiast zrobić coś kreatywnego bądź twórczego, popłakać trochę na internetowym forum. Gdzie wy mieszkacie, że wasza kraina oblegana jest przez osoby nazywane przez was pedalami. Żyję juz trochę lat w dodatku naprawdę sporo podróżuje po świecie i może zaledwie parę razy miałem problem z rozpoznaniem płci napotkanej przeze mnie osoby, a patrząc na to co piszecie to prawie każdy mężczyzna oprócz Was ma w sobie coś co czyni go pedałem. Wracając do fullcapow. Kogo k***a obchodzi, że ktoś je nosi? No pytam się kogo? Napewno nie inteligentnego człowieka. Nawet jeśli osoba nosi rurki, fullcapy, koszule i cholera wie jeszcze co, to co z tego? Każdy preferuje własny styl ubierania, bycia. Także dajcie spokój i zajmijcie się swoimi sprawami.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Czasami się zastanawiam w jakiej rzeczywistości żyją niektórzy użytkownicy MPC. Jak nieciekawe jest ich życie, że po przyjściu ze szkoły/pracy muszą, zamiast zrobić coś kreatywnego bądź twórczego, popłakać trochę na internetowym forum. Gdzie wy mieszkacie, że wasza kraina oblegana jest przez osoby nazywane przez was pedalami. Żyję juz trochę lat w dodatku naprawdę sporo podróżuje po świecie i może zaledwie parę razy miałem problem z rozpoznaniem płci napotkanej przeze mnie osoby, a patrząc na to co piszecie to prawie każdy mężczyzna oprócz Was ma w sobie coś co czyni go pedałem. Wracając do fullcapow. Kogo k***a obchodzi, że ktoś je nosi? No pytam się kogo? Napewno nie inteligentnego człowieka. Nawet jeśli osoba nosi rurki, fullcapy, koszule i cholera wie jeszcze co, to co z tego? Każdy preferuje własny styl ubierania, bycia. Także dajcie spokój i zajmijcie się swoimi sprawami.

Nie mam co robić powiadasz ? Twoje 2044 postów z czegoś wynikają. Często spotykam się z ludźmi, którzy mają negatywne opinie na temat niektórych rzeczy i chciałem zobaczyć co inni napiszą. Parę osób napisało co o tym sądzą, a reszta (gimby pewnie) piszą, że niech sobie chodzą jak chcą (mnie to nie przeskzadza). Jedni piszą, że fullcap jest dla idiotów co jest żałosne - nie o to mi chodziło. Pierdolicie, że mam ból dupy, a beke mam z niektórych co się spinają xD.

Opublikowano

Przez rok nie śmigałem w tych czapkach, ale na wiosnę znów mam zacząć. Fajna sprawa, bo fajnie wyglądają, a że słucham rapsów i je tworzę to jakoś się tam dopełnia. 

c**j w dupe mionszowi, bo to łak

PMK3yt4.png

Opublikowano

Niech sobie noszą co chcą, chociaż niektórzy z rurkami (tymi maksymalnie obcisłymi) przesadzają. Sam do fullcapów i snapbacków nic nie mam, może dlatego, że to mniej więcej mój styl. Jeśli chodzi o te podróby za 10 zł to nie wiem kto to zakłada (no ale jak nosi to niech nosi, przecież nie będę mu tego z głowy zdejmował i wyzywał za ubiór, bo to kretyństwo), sam bym w takim czymś nigdy nie wyszedł. 

Opublikowano

Dla mało obeznanych w świecie wspolczesnym - to się nazywa subkultura, i część w sumie duża część młodocianych w tym siedzi, ja aktualnie nic do nich nie mam, jednakże jak podejdzie do mnie taki w rurkach, w fullcapie i zaczyna od k@$ew słać, no sorry.

PS.Pod moim postem jeżeli będą dalsze spięcia wtedy zobaczycie swoje nicki w dziale zbanowanych, temat jak temat ale wypowiadać z kulturą też można.

[*]

Opublikowano

Dla mało obeznanych w świecie wspolczesnym - to się nazywa subkultura, i część w sumie duża część młodocianych w tym siedzi, ja aktualnie nic do nich nie mam, jednakże jak podejdzie do mnie taki w rurkach, w fullcapie i zaczyna od k@$ew słać, no sorry.

PS.Pod moim postem jeżeli będą dalsze spięcia wtedy zobaczycie swoje nicki w dziale zbanowanych, temat jak temat ale wypowiadać z kulturą też można.

wnioskuję, że to ty po usuwałeś moje posty, nie wiem co było takiego w nich złego, że musiałeś odjebać tę akcję niemiecką, chyba że nie możesz pogodzić się ze zdaniem innych

#warnkiller

same czapki są spoko ale yolo dzieci chodzące w nich do odjebania

Opublikowano

Jeżeli faceci zaczną chodzić w sukienkach i w słomianych kapeluszach oraz gumofilcach, będzie ich tak po 50 w każdym mieście to też ich nazwiesz subkulturą i powiesz że to normalne ? W końcu mamy XXI wiek.

Miałem już 4 razy taką sytuacje że pomyliłem sie i nazwałem chłopaka dziewczyną w dużej mierze przez tą czapkę i długie włosy :D

Opublikowano

Drogi Autorze, mówisz, ze te czapki Ci się nie podobają itp. ale i tak zazdrościsz innym, ze je mają. :)

Stać mnie na ten shit a jakos nie nosze i nie zazdroszcze :)

//edit: Nie jestem autorem wątku

Opublikowano

Fullcapy, snapbacki po prostu są wygodne i jakoś WYGLĄDAJĄ. To że ty jesteś biednym polakiem to nie znaczy że noszenie takich czapek to pedalstwo, lol.

Sobie wejdz na jakikolwiek klip hiphopowy :  polski, amerykański, niemiecki OBOJĘTNIE. Raper i tak w 90% przypadkach ma fullcapa/snapbacka. A że zdarza się, że BYLE pizda nosi takie czapki to mnie obrzydza akurat ale tylko jeśli nosi czapkę w kolorze tęczy jeśli wiecie o czym piszę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...