Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fullcup - moda

loleq2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o osobach ubierających fullcapy tylko po to aby mieć SŁEG (negatywne pojęcie) ? Coraz więcej widzę dzieci, które noszą fullcapa, czapki skejtowy (dziewczyny),a reszta ubioru to zazwyczaj rurki i obcisłe koszulki. To tak jak ktoś ma styl skejta, a miałby glany albo te bransoletki z kolcami...

*Zazwyczaj ubierali je osoby*, którzy jeździli na desce, bmx (mam nadzieję, że wiecie o co chodzi) lub interesujący się kulturą hip-hopową - nie mylić z rapem)

*nie chodzi też o football amerykański.

Opublikowano

Niech sobie każdy nosi co chce o ile dobrze się w tym czuje, ale ja osobiście bym takiej czapeczki w życiu na głowę nie założył, bo to c*****e według mnie. Nakrycie głowy nosze tylko jak mocno pada deszcz/śnieg i jest to kaptur.

Opublikowano

Mój kolega nosi,a ani nie jeździ na bmx i wyżej wymienionych,ani nie słucha hip-hopu.Po prostu mu się podoba i tyle.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Równie dobrze mogliby sobie założyć rondel na głowę, efekt byłby ten sam.Ogólnie mam ich gdzieś.Pewnie z tego wyrosną. Wątpię, żeby ubierali się tak w wieku 30 lat.

Opublikowano

Co sądzicie o osobach ubierających fullcupa tylko po to aby mieć SŁEG (negatywne pojęcie) ?

A po co innego można ubrać taką czapkę? Żeby ci zimno nie było?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

A po co innego można ubrać taką czapkę? Żeby ci zimno nie było?

A po co rockowcy noszą te bransoletki z kolcami, glany itd ? Po ubiorze można wywnioskować czego słucha, czym się interesuje, a fullcup do tego się zalicza. Jeżeli jeździsz na desce i widzisz kogoś na skateparku, który wygląda na rockowca, to przecież mało kto do niego zagada , bo by nie mieli o czym pagadać. 

IMO w fullcupach latają tylko gimbusy.

O to mi chodzi, że teraz gimbusy to ubierają i każdy o tym tak myśli.

Równie dobrze mogliby sobie założyć rondel na głowę, efekt byłby ten sam.Ogólnie mam ich gdzieś.Pewnie z tego wyrosną. Wątpię, żeby ubierali się tak w wieku 30 lat.

Pierdoły piszesz, jakoś raperzy/skejterzy noszą dalej te czapki, a mają ponad 30 lat. To jest ich styl, więc dlaczego mieliby tego nie nosić.

Opublikowano

Fullcap, ignorancie. Polecam sprawdzić w słowniku, co znaczy "cup" i zastanowić się nad tym, czy warto nosić to na głowie.

Noszą to noszą, chcą mieć słak (#tede), to niech mają słak- czemu ciebie to boli?

Opublikowano

Teraz moda jest na snapbacki bardziej niz fullcapy, różnica taka ze daszek prosty. Dla mnie wyglada to spoko na mężczyznie jak tak patrze na tych raperów.

Nie wiem jaki masz z tym problem

Opublikowano

Fullcap, ignorancie. Polecam sprawdzić w słowniku, co znaczy "cup" i zastanowić się nad tym, czy warto nosić to na głowie.

Noszą to noszą, chcą mieć słak (#tede), to niech mają słak- czemu ciebie to boli?

Boli bo rówieśnicy z gimby gadają z laseczkami i śmigają w tych zjebanych czapkach.

Co sądzę o tych osobach? Nic. Każdy się ubiera w co chce a stereotypy często są omylne.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Ty, no, ale to chyba lepiej, że nie podbijają do ciebie i nie wyciągają cię na randki, nie? Żal cię ściska, że oni mają kontakt z dziewczynami, a ty nie? Bez tego też da radę. Ewentualnie zmień towarzystwo.

Powtórzę się, ale trudno: czemu żyjecie życiem innych?

Anyway, jeśli komuś przeszkadza fakt, że coś jest postrzegane jako atrybut gimbusa i tylko dla tego w tym nie chodzi(ale jednocześnie się tym jara), to duży problem. To tak samo jak ze Słoniem- koleś się naśmiewa z jego słuchaczy, bo to dla gimnazjum, po czym sam idzie do domu i odpala Zbuka. Sugeruję przestać oglądać się na innych i zająć się sobą.

Opublikowano

A po co rockowcy noszą te bransoletki z kolcami, glany itd ? Po ubiorze można wywnioskować czego słucha, czym się interesuje, a fullcup do tego się zalicza. Jeżeli jeździsz na desce i widzisz kogoś na skateparku, który wygląda na rockowca, to przecież mało kto do niego zagada , bo by nie mieli o czym pagadać. 

O to mi chodzi, że teraz gimbusy to ubierają i każdy o tym tak myśli.

Pierdoły piszesz, jakoś raperzy/skejterzy noszą dalej te czapki, a mają ponad 30 lat. To jest ich styl, więc dlaczego mieliby tego nie nosić.

Na pewno nie jest to nakrycie głowy dla poważnego człowieka :P

Opublikowano

Na pewno nie jest to nakrycie głowy dla poważnego człowieka :P

weźmy na przykład Miuosha. Jeśli on, powtórzę ON nie jest poważny ( bo nosi fullcap'a ) to chyba upadłeś na głowę.

graphic.png

Opublikowano

Ty, no, ale to chyba lepiej, że nie podbijają do ciebie i nie wyciągają cię na randki, nie? Żal cię ściska, że oni mają kontakt z dziewczynami, a ty nie? Bez tego też da radę. Ewentualnie zmień towarzystwo.

Anyway, jeśli komuś przeszkadza fakt, że coś jest postrzegane jako atrybut gimbusa i tylko dla tego w tym nie chodzi(ale jednocześnie się tym jara), to duży problem. To tak samo jak ze Słoniem- koleś się naśmiewa z jego słuchaczy, bo to dla gimnazjum, po czym sam idzie do domu i odpala Zbuka. Sugeruję przestać oglądać się na innych i zająć się sobą.

Co ty pierdolisz ? Piszę temat od tak, a ty mi wyjeżdżasz z takim czymś. Takie tematy nie warto poruszać na MPC, bo za dużo debili. Chcę sobie pogadać co ludzie o tym myślą, a tylko widzę głupie komentarze.

Opublikowano

Troy_1.jpg

To jest gimb bo ma fullcup ;c 

Przypomniałem sobie,że właśnie Troy nosi takie czapy bo oglądam jego program ;)

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

weźmy na przykład Miuosha. Jeśli on, powtórzę ON nie jest poważny ( bo nosi fullcap'a ) to chyba upadłeś na głowę.

Żaden pseudo hip-hopowiec nie jest dla mnie poważnym człowiekiem. Widziałeś kiedyś jakiegoś urzędnika czy przedsiębiorcę w  fullcapie? Ten cały Miousha robi muzykę dla gimbusów i biedy umysłowej, więc musi się ubierać tak jak oni.

Opublikowano

To się powinno nosić tak:

fullcap,dresy,i jakaś fajna bluza, a nie k***a jak te jebane pizdy pierdolone : fullcap, jakaś damska koszulka i rurki :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jeśli ten post jest do mnie to trochę Ci się pojebało z jego interpretacją..

Z tymi gimbami rówieśnikami i laskami to była ironia.. 

Sam do gim nie chodzę i lata mi to kto w czym chodzi bardziej opisywałem ludzi którzy płaczą na ludzi w fullcapach etc (takich typowych)

mioush gimbograjek bardzo niepoważny pozdrawiam.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Ja tam sie w te pedalskie ubieranki nie mieszam bo jeszcze wyjdzie że jestem nietolerancyjny.

Ale k***a czasem mam wątpliwości czy to on czy ona jak patrzę na gimbusów właśnie w tych czapeczkach śmiesznych bluzach i rurkach w które normalny chłop sie nie zmieści bo ma jaja no i te grzyweczki...

Opublikowano

Najlepsze jest to, że większość osób która hejtuje mordki w fullcapach tak naprawdę nie ma "koleżanki" ani kolegów, bo nikogo normalnego to nie obchodzi xD

Opublikowano

dobra ale czy to normalne, że nie można odróżnić chłopaka od dziewczyny? ............ dlatego nie dziwcie się opinią jak napisał np. @Liukaner i wielu innych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...