Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Donald Tusk szefem Rady Europejskiej.

McLeoks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może to lepiej..

Mając kogoś tak wysoko postawionego w UE Rosja by miała spory dylemat z atakowaniem Polski ;_;.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Od teraz wszystko co złego stanie się w Europie, każdy forumowy ekspert od polityki będzie mógł zwalić standardowo na Tuska. Czyż to nie wspaniałe?

Bardzo dobrze że ktoś z Naszego kraju będzie miał tak wysoką posadę w UE.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

"W Polsce nawet premier wyjeżdża za robotą" ;-). Ważne, że nie będzie premierem.Może załatwi wreszcie, żebyśmy nie płacili podwójnej stawki za gaz.

Opublikowano

Zrobił rozpierdol przez te wszystkie lata w naszym kraju to nie ma innego wyjścia, zostawił zrobiony chlew i uciekł, bądzmy szczerzy obecna mafia robi co chce w naszym kraju i nie zanosi się na zmiany.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngVentii Ale widocznie nam polakom to nie przeszkadza i dajemy im samowolkę i niech nas okradają i robią z nami co chcą, tak na prawdę jeżeli chcielibyśmy coś zrobić to byśmy to zrobili i razem z działali coś a nie pisali na forum i gadali bo taka jest prawda.

@top

Jeżeli się dostanie to będzie bardzo źle mam nadzieje że do tego nie dojdzie.

Opublikowano

Zrobił rozpierdol przez te wszystkie lata w naszym kraju to nie ma innego wyjścia, zostawił zrobiony chlew i uciekł, bądzmy szczerzy obecna mafia robi co chce w naszym kraju i nie zanosi się na zmiany.

Z c***a spadłeś. Przestań oglądać filmy z Seagalem.

Opublikowano

Ja to widzę tak:
Wujek sam kupił tuska.
Hamerykański agent - sikorski zostaje premierem
Komorowski ma już 2 kadencję i musi odejść.
sikorski zostaje Prezydentem RP.
Nastaje rok ~2020 Polska znika z map i pojawia się nowy 52 stan USA...
Rok ~2030

Wojna z Rosją

Uczeń
Opublikowano

Tuska nie lubię, ale w sumie to cieszę się że mamy Polaka na takim wysokim stanowisku.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngVentii dobrze posumował rządy jego i jego partii. Gówno było, jest i będzie. Jeżeli interesy tworu, jak UE miały pierwszeństwo niż interes własnego państwa, to ja dziękuję za takich polityków. - Ostatnie wydarzenia idelanie pokazują, jak działa nasz rząd. Afera i jej tuszowanie wraz z karmieniem ludzi tematami zastępczymi.

Opublikowano

On nawet angielskiego nie umie...hahahaha

@1373230489-U611928.pngVentii - nic nie zrobił?Aż tak nie dramatyzuj,nie jesteśmy drugą Ukrainą.Tusk trzymał politykę na stabilnym progu,teraz podręczniki dla dzieci,też duże dofinansowania z Unii załatwiał na różne obiekty sportowo-rekreacyjne,gospodarka jest stabilna choć wkurwia mnie fakt,że po usuwali takie fabryki,gdzie pracowała masa ludzi a dali miejsce żółtką z wschodu.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

On nawet angielskiego nie umie...hahahaha

@1373230489-U611928.pngVentii - nic nie zrobił?Aż tak nie dramatyzuj,nie jesteśmy drugą Ukrainą.Tusk trzymał politykę na stabilnym progu,teraz podręczniki dla dzieci,też duże dofinansowania z Unii załatwiał na różne obiekty sportowo-rekreacyjne,gospodarka jest stabilna choć wkurwia mnie fakt,że po usuwali takie fabryki,gdzie pracowała masa ludzi a dali miejsce żółtką z wschodu.

Jak to przeczytałem to spadłem z krzesła i wylałem kawę. Słuchaj dalej zakłamanych mediów i całej tej propagandy to daleko zajdziesz.

Z c***a spadłeś. Przestań oglądać filmy z Seagalem.

Również pozdrawiam, strasznie c*****y tekst na lajki wymyśliłeś.

Po za tym wyraziłem tylko moje osobiste zdanie i wiem, że nie ma sensu z niekórymi dyskutować,dziękuję. Pozdrawiam

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngVentii

W moim liceum stworzono z funduszu Unii boisko,mam także dwójkę rodzeństwa i dzięki Tuskowi i polityce Krakowa,mam darmową kartę na wszystkie linii autobusowe,zniżki do kin,teatrów itd. bo jest polityka wielorodzinna.

W kraju się źle nie żyje,a jak ty twierdzisz,że z wykształceniem zawodowym będziesz zarabiał 5 tys. to się mylisz.Obwiniaj siebie,nie rząd.Najlepiej wyjedź za granicę jak nie pasuje.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngVentii

W moim liceum stworzono z funduszu Unii boisko,mam także dwójkę rodzeństwa i dzięki Tuskowi i polityce Krakowa,mam darmową kartę na wszystkie linii autobusowe,zniżki do kin,teatrów itd. bo jest polityka wielorodzinna.

W kraju się źle nie żyje,a jak ty twierdzisz,że z wykształceniem zawodowym będziesz zarabiał 5 tys. to się mylisz.Obwiniaj siebie,nie rząd.Najlepiej wyjedź za granicę jak nie pasuje.

Kiedyś nie było UE i boiska nie były niczym nadzwyczajnym.W okresie przedwojennym Polska była nazywana przez Zachód "Paryżem Północy" i zdobyła ten tytuł bez żadnych dotacji.

W Polsce inżynier np. budownictwa, zarabia na początku psie pieniądze - 2000 zł, jak nabierze sporo doświadczenia to te 5000, czyli 4 razy mniej niż sprzątaczka w Norwegii (średnia płaca około 20 000 złotych) 

Tusk ani nie pomoże UE ani jej nie zaszkodzi.Nie tacy ludzie tam siedzą.

Opublikowano

PO się rozpadnie.. tyle w tv usłyszałem.

Tak jak kolega wyżej wspomniał coś się spie*doli to zwalą na tuska hehe..

r3ePj8E.png

Opublikowano

Kiedyś nie było UE i boiska nie były niczym nadzwyczajnym.W okresie przedwojennym Polska była nazywana przez Zachód "Paryżem Północy" i zdobyła ten tytuł bez żadnych dotacji.

W Polsce inżynier np. budownictwa, zarabia na początku psie pieniądze - 2000 zł, jak nabierze sporo doświadczenia to te 5000, czyli 4 razy mniej niż sprzątaczka w Norwegii (średnia płaca około 20 000 złotych) 

Tusk ani nie pomoże UE ani jej nie zaszkodzi.Nie tacy ludzie tam siedzą.

Po pierwsze nie Polska tylko Warszawa.

A po drugie, powiedzcie że od Unii nic nie mamy po przejechaniu przez Wrocław, ok 17, bez użycia obwodnicy.

Jakkolwiek wolno by to nie było robione, jakkolwiek mało tego było to Unia wpłyneła kolosalnie na poprawe naszej infrastruktury.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

"W Polsce nawet premier wyjeżdża za robotą" ;-). Ważne, że nie będzie premierem.Może załatwi wreszcie, żebyśmy nie płacili podwójnej stawki za gaz.

w polsce są budowane gazoporty, o to się nie martw, gaz powinien być jeszcze tańszy niż był przed nałożeniem sankcji przez Rosję

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Po pierwsze nie Polska tylko Warszawa.

A po drugie, powiedzcie że od Unii nic nie mamy po przejechaniu przez Wrocław, ok 17, bez użycia obwodnicy.

Jakkolwiek wolno by to nie było robione, jakkolwiek mało tego było to Unia wpłyneła kolosalnie na poprawe naszej infrastruktury.

A Warszawa jest stolicą Polski.Dzisiaj jakbyś porównał Warszawę do Paryża, to by cie wyśmiali.Mimo wysokich podatków i dotacji nie umieli wybudować głupiej autostrady do Kijowa.Chinole budują kilkanaście k kilometrów w niecały rok i nikt im dotacji nie nie daje.A nasza "infrastruktura" wygląda tak, że nawet na autostradzie można stać w 3 godzinnych korkach, bo są bramki...

Opublikowano

A Warszawa jest stolicą Polski.Dzisiaj jakbyś porównał Warszawę do Paryża, to by cie wyśmiali.Mimo wysokich podatków i dotacji nie umieli wybudować głupiej autostrady do Kijowa.Chinole budują kilkanaście k kilometrów w niecały rok i nikt im dotacji nie nie daje.A nasza "infrastruktura" wygląda tak, że nawet na autostradzie można stać w 3 godzinnych korkach, bo są bramki...

Pierwszym krokiem do poprawienia swojej sytuacji jest docenianie tego co sie ma i co można mieć. Potem można celować w wyższy rozwój. 

Ale cebulandia nie łapie niestety konceptu rozwarstwień gospodarczych i uważa, że ot tak, po pstryknieciu palcami zrobimy sobie kolejną Norwegie. Otóż nie,zawsze bedziemy krajem mniejszego znaczenia co wynika z wielu czynników.

Polska nigdy nie bedzie mocarstwem ani panstwem autonomicznym, niepotrzebujacym wspólnoty. Sorry wielkie :/

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...