Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Valve Anti-Cheat

squidek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pewien problem. Grałem z kolegami mecz ( 5 vs 5 ) wygraliśmy i przestało mi się chcieć grać więc wyłączyłem cs'a. Jakieś 30 minut potem kolega pisze do mnie że znowu gramy no to włączam cs'a:go wszystko się ładuje i wyskakuje błąd (czy cokolwiek to jest) :
"Valve Anti-Cheat"
Gra została uruchomiona w trybie niezabezpieczonym poza Steam lub z parametrem-insecure. Twoje pliki gry nie zostaną zweryfikowane i nie pozwoli to na grę w trybie Klasycznym Turniejowym oraz na połączenie z serwerem zabezpieczonym przez VAC.

Wie ktoś przez co to może być ??? Dodam że bana nie mam oraz nie wychodziłem z meczy podczas gry. Nie mogę wejść na żaden serwer ani nic. Liczę na pomoc :)

Opublikowano

Wchodzisz w biblitekę swoich gier na Steam, klikasz prawym na CS:GO, właściwości, pliki lokalne, sprawdź spójność plików gry.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, ja probowalem zrobic spojnosc plikow naprawilo jakas czesc plikow ale blad nadal wystepowal . Lecz gdy wlaczylem gre ponownie juz tego nie bylo . Ale Ten blad jest nadal przy 1 wlaczeniu gry. Probuje z reinstalacja gry moze to pomoze.

xxx

Opublikowano

Wchodzisz w biblitekę swoich gier na Steam, klikasz prawym na CS:GO, właściwości, pliki lokalne, sprawdź spójność plików gry.

Spójność plików srly ?

Włącz steam guard ....

@D3monic

Gra została uruchomiona w trybie niezabezpieczonym poza Steam lub z parametrem-insecure

TO nie oznacza spójności .

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

@Patryk18512

Tak, rly spójność plików może coś być też.

Co ma do tego steam guard? ;/

1. Uruchamiaj cs tylko przez steam

2. Zobacz czy nie masz w opcjach uruchamiania parametr -insecure

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...