Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Toribash

Mefrox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ziomal głupia gra bo nie umisz sterować i bić (nie chce obrażać aby nie dostać warna) Gra fajna jak się umi w nią grać.

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lenart powiec mi jak balansować ciałem i wypychać przeciwników poza arene,jak bić pięścią i głową

Opublikowano

Lenart właśnie o takie przecięcie mi chodziło xD

(jak to w replayu)

I jest jeszcze 1 możliwość włączenia

Simpson (czy jak tam masz) weź sciągnij jeden z tych replayów i weź otwórz za pomocą toribash replay i już :)

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

heh az tak dobry to j anie jestem ale oco ci biega z balansem cialem??

zeby nie spasc na cos bez dtskfalifikacji? musisz spasc na dlonie albo stopy

heh czasem tez dziala kturys z backflipow

koles chcial mnie zlapac rekami i nietrafil xD to glowa poleciala

ale z tym ze mnie mozna odepchnac to jesp prawda jak dostalem kopa to lecialem prawie caly mecz ;/

heh a ta walka to byla kupiona xD

@ down

lol ja i takie cos nigdy ja tam wole latac xD

Opublikowano

lol mefrox to ty jakiś pro ;P Ja o takich ciosach moge pomażyć.Chodźcie zgadajmy sie i pograjmy razem na jakimś pustym seriwe ;D Co do balansowania ciałem,nie umiem ani wyprostować sie po prostym kopnięciu ani odpychać ręakmi itd ;(

Opublikowano

gra za mocna zaraz sciagne a pro po to dziwnie zew den jak napisales naprawde to jest dan w kazdej sztuce walki

tiger.jpg~~|~~tiger.png

--------------------------------------------------------------------------------------

Czapa thx za sygne.

Opublikowano

fajna gra, ale ja lamię .. może ktośdać rady jak :

wstać

efektownie kopać

robić salta

?

Opublikowano

@up

#1 Kiedy zaczniesz pojedynek, to naciśnij C (Sprawia że wszystkie mięśnie są w HOLDING= stoisz, nie spadasz)

#2 Zrób to na single player: Extending Left Hip, Extending Left Angle, Concracting Right Hip i naciśnij Enter, efekt oszałamiający dla nooba xD (MUSISZ NA STARCIE NACISNĄĆ C (info 2 linijki wyżej) )

#3 Proste salto: Extending Right i Left Ankle, Concracting Right i Left Knee, Raising Left i Right Shoulder - Nie jest to typowe salto, ale dobre na zrobienie własnej techniki (MUSISZ NA STARCIE NACISNĄĆ C (info 4 linijki wyżej) )

@headkevin

Ten trick jest z toturiala na youtube, prosty jak cholera =/ nie jest TWÓJ

TAK SAMO Maplowicz, CZY WY TYLKO Z YOUTUBE UMIECIE BRAĆ TECHNIKI? Wymyśl coś sam a nie przywłaszczasz sobie cudzą prace xD

Opublikowano

@PiPr

salto to nie problem ja sie go uczylem 2 minuty i frontflipa i backflipa wpisz w youtube.com

,,Toribash tutorial " i tam ci sie pokaza tutki co i ja

@down

wiesz salta niesa lipne jesli umiesz ja robic ja umiem niskie i wysokie wiec moge cie na pol albo nogi rozwalic , rece

prosze np. tutaj 2 razy na pol

http://www.speedyshare.com/323461958.html

http://www.speedyshare.com/801901905.html

aha i jak padasz na glebe to rekami ale dloniami jesli padniesz na dlonie niema dyskfalifikacji (tak bylo kiedys bez shopa jeszcze)

Opublikowano

salta lipne bo na glebe padam a wstac nie umiem, bo jak na poczatku wciskan C to i tak musze ustwic.. i hold mija ;n

nauczylem sie wyrywac ramiona (z jutuba)

instrukcja jak ktos chce :

Arm Rip

- Contract

Knees

Hips

Pecs

Kliknij ręce

2x spacja

Lower ramiona

spacja

ext. knees

contract ankles

p

podrecznik technik dzikiego ;p

• 3 lata później...
Opublikowano

Grałem w to daaaawwnooo temu ^^

Super nawalanka coś ala MK ;)

Tyle że ciężko do ogarnięcia, szacunek mam dla takich prosów co ogarniają takie super akcje jakie widziałem ;)

@Up xD

Nowego mistrza od wykopywania postów mamy na forum xD

Nawet nie zauważyłem że to odkop był xDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...