Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drużynowe skiny [Debonair, Pentakill, Mecha, itp.]

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie, komu wpadnie kolejny skin z serii Debonair? Póki co są to Jayce, Ez oraz Vi. Czas na jakiegoś supporta i mid lane'ra, potem pewnie coś z serii Mecha dorobią, bo jest na razie Malph oraz Kha'Zix. Waszym zdaniem wpadną kolejne skiny z serii czy poprzestaną na tym etapie? Czy będzie to coś jak z Victorious skinami? 

I kto według Was najlepiej by się wpasował w Debonair (mid, support) oraz Mecha (adc, mid, support)?

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jest jeszcze mecha Aatrox,więc to nie ma znaczenia jaka pozycja...skoro jak i malhpite jak aatrox może iść topa,tak samo mogą iść jungle jak kha.

A Debonair jest jeszcze Vayne jak jest nie mylę,a tak do tematu to na mida Debonair pasowała by mi leblanc.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Racja pomyliło mi się...jest walentynkowa.

A support deboniar to ja bym widział,alistara albo brauma :D

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Jest jeszcze mecha Aatrox,więc to nie ma znaczenia jaka pozycja...skoro jak i malhpite jak aatrox może iść topa,tak samo mogą iść jungle jak kha.

A Debonair jest jeszcze Vayne jak jest nie mylę,a tak do tematu to na mida Debonair pasowała by mi leblanc.

Malp - top

Aatrox - jungle

Kha - MID

Masz rozwiązanie ;) ja chce zobaczyć mecha brauma xdd

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Sory,ale większość gra kha na jungle...Mecha adc to mi się wydaje,że draven może być w takiej zbrojce 

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

W nazwie nie ma mecha, więc teoretycznie nie.  :D

Przecież on odstaje desingiem od reszty, więc jakby był mecha, to by się tak nazywał.

Z resztą nie koniecznie muszą być to postacie adc, supp, jun[...]etc: przykładowo zestaw Pentakill

Opublikowano

Jest zapowiedziany mecha Yasuo. Wejdźcie sobie na tą postać w lolu i macie bardzo brzydką skórke.

Fajnie byłoby zobaczyć kog mawa z reworkiem i mecha skórką ew. jinx.

QL4A4Sf.png

Opublikowano

Bez znaczenia, skiny Debonair są strasznie c*****e. 

ta vi wygląda gorzej od tego co rano w kiblu zostawiłem ale jayce jest w porządku, a ez ujdzie

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

@4up
oryginał*

@topic
nie ma mecha urgota ani xeratha. jest BATTLECAST urgot i BATTLECAST xerath, a to nie jest to samo co mecha

jak rito będzie chciało zrobić dodatkowe skiny mecha to zrobią, niekoniecznie do supporta i adc, wydaje mi się, że oni patrzą raczej na to jak dana postać wygląda i czy pasowałaby do motywu "mecha"

Opublikowano

Według mnie do Debonair najbardziej pasowaliby właśnie LeBlanc i Braum, a do serii Mecha taki Draven robot, coś jak Robocop, a z supportów to Soraka. Jestem ciekaw, czy wprowadzą takie serie dalej i jakieś jeszcze kolejne, może Battlecast. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...