Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Autorski Plugin NA Gildie !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo fajny SS @Padaambo waga 68 kb.

Ten ma 138.

no  sprawdziłem totalne gunwo prawdopodobnie ukradłeś je koledze z ftp serwera albo co jest bardziej prawdopodobne sam je przepisałeś i to #ujowo nie pobierajcie tego syfu pewnie ma jakiś backdoor.

Jeżeli jesteś jego twórcą to gratuluje nikt tego nie użyje ulepsz plugin potem go udostępnij obecnie nawet 3-letni factions jest lepszy.

Opublikowano

Bardzo fajny SS @Padaambo waga 68 kb.

Ten ma 138.

no  sprawdziłem totalne gunwo prawdopodobnie ukradłeś je koledze z ftp serwera albo co jest bardziej prawdopodobne sam je przepisałeś i to #ujowo nie pobierajcie tego syfu pewnie ma jakiś backdoor.

Jeżeli jesteś jego twórcą to gratuluje nikt tego nie użyje ulepsz plugin potem go udostępnij obecnie nawet 3-letni factions jest lepszy.

Koleżanko tak samo zachował się niegdyś uber i helier, a teraz xeq... 

Ukradła mi ta dzieffczynka pliki z ftp. Więc go nie broń. 

Wejdź na moją listę serwerów i zobacz wszystkie serwery minecraft

Opublikowano

-.- TO NIE TWOJE GILDIE -.-

░........... ]▄▄▄▄▄▄▄▄

▂▄▅.........▅▄▃▂

Il...................]

◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤

Opublikowano

Ten plugin sie do niczego nie nadaje... Jest to przerobiony plugin @xeq_ , w dodatku lipnie. Nie znasz sie na javie nie baw sie w to a takie śmieci zachowaj dla siebie. Tyle w temacie a sam plugin po przebóce stał się jednym zbugowanym syfem.

Opublikowano

Mój plugin nie jest przerobionym tirexem -.-

Tirex/marcinpsp zmienili package...

Wgl co tam widzisz z tirexa?

Nie masz dowodów - to zamknij ryj.

A plugin xeq, to przerobiony Tirex, który jest przerobionym xcr....

Jak nie wierzysz że xeq aka uber potrafi pisać pluginy to napisz do niego na PW i zapytaj o co chcesz dot. programowania. Odpowie ci bez problemu.

Plugin nie działa bo jest c*****o przerobioną kopią pluginu xeq. I co wy wszyscy macie z przerobionymi xcr ? Gildie xcrafters mają może 3% kodu wspólnego z tirexami i by xeq (Main,onenable itd zawsze będzie takie samo :D)

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...