Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moderator działu league of legends złapany na gorącym uczynku

Gość Piotrunio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okey napiszę coś więcej bo jebane dzieci downa nie są w stanie czytać ze zrozumieniem i muszą się przypierdolić do wszystkiego co potwierdzają posty dwóch wyżej ograniczonych psychicznie ludzi.

Ujebałeś się do jego plejsów? Pokaż swoje, w sumie całkiem logiczne bo jesteś randomem więc c**j kogo obchodzi twoje zdanie.

Nie znamy się i w sumie całe szczęście bo nie wiem czy chciałbym znać takiego przypierdolca.

Temat nie jest o mnie więc ci odpisałem...

Załóż temat z "Moim Bolem ^^" to sobie podyskutujemy.

Aczkolwiek w tym temacie wypierdalaj ode mnie jak najdalej.

# Jeżeli nie jesteście w stanie przeanalizować i chociażby w najmniejszym stopniu zrozumieć to co ktoś do was się piszę, to na c**j wy siedzicie na forum?

Jeżeli człowiek ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem to kłania się trzecia, może czwarta klasa szkoły podstawowej. Drugą sprawą jest wydanie z siebie jak by to z*********e konkretnych treści typu @Minkywhale bo kolega (nie mój i całe szczęście) albo nie przeczytał poprzednich postów, ale zalicza się do ludzi typu, których opisałem w pierwszym zdaniu tego posta.

Mówicie, że nie uwierzycie jak powie "Grał na tym koncie mój brat", c**j was obchodzi kto na tym koncie grał.

Jesteś na forum o Cheatach, jesteś lolowym konfidentem, to zapierdalaj do Supportu, a nie trujesz d*** w temacie, którego i tak pewnie sam nie rozumiesz.

Jeżeli jesteście ograniczeni na jeden z tych dwóch sposobów to sorry ale nie mamy o czym rozmawiać ;)

@topic, Ma bola? I co z tego? On ma Vipa? Ty nie? Ból Dupy? 

Szkoda słów... Szczególnie, że temat został założony na forum, które od ponad 8 lat ma pomagać Cheaterom.

# Dodatkowo najlepiej wpierdolcie mi profilaktycznie tak z 5% za to, że głąb jest głąbem, a debil zostanie debilem. 

## 3/4 osób w tym temacie mające największy ból dupy, oraz największe wyrzuty sama używa bol'a i jest pierdolonym pozerem, który wytknie komuś coś co sam robi.

Elo w sumie to szkoda mi klawiatury na takie j*****e, bo do tłuka i tak nic nie dotrze.

Jeżeli dalej chcecie pogadać na ten temat to czekam na jakąś konstruktywną odpowiedź, która nie ograniczy się do jednego zdania, które napisał już prawie każdy w tym temacie.

@Veme

@Minkywhale

Pozdrawiam was chłopaki jeżeli przeczytaliście to wszystko bez zająknięcia bo w sumie dla was pewnie jest to nie lada wyczyn, a co dopiero zrozumieć :O

W tym temacie wieje chujem od samego początku, juz wszyscy go do Supportu zgłoszenie? Fajnie, ale robienie z siebie debili zostawcie na zabawe w domu.

Tym postem rozjebałeś mi system, nic dodać, nic ująć.

W ogóle dziwię się, że chciało ci się napisać tego posta, bo ogólnie jako technik masz pewnie bardzo dużo roboty.

Ciekawi mnie czemu taki rozgadany się nagle zrobiłeś, jak byłeś MO albo Moderatorem to tyle do powiedzenia nie miałeś, teraz taki mądry jak już bez rangi. No tak, już można popyskować. Oby ci zdjęli tego vipa bo zdecydowanie na niego nie zasługujesz.

@topic To czy ktoś ma VIPa czy nie to chyba nie jest temat do wspólnej dyskusji, to indywidualna sprawa danej osoby na co wydaje pieniądze i chyba nie powinniście rozmawiać o tym na forum publicznym.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba każdy zapomniał do czego to forum jest do hacków a jeżeli kogoś reportują za to no to nie dla was. Do tego global moderator nawet tego nie wie no

chyba że od mojego powrótu coś się zmieniło i nie jest już od hacków ?

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

O rany, osobiście nie gram na tym, bo co to za satysfakcja z gry, ale co miałeś na celu tworząc ten temat? :P

Bo to jest zabawne. 846281409325695584715.png

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...