Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moderator działu league of legends złapany na gorącym uczynku

Gość Piotrunio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież ja gram 100% legit :|

To gdzie się podziały twoje poprzednie 2 konta 846281409325695584715.png

Evaneth pisz do mnie priv sprzedam ci platynke IV 

@ Teraz już nikt nie gra na bolu to nie modne ; /

Konto na jego poziomie 846281409325695584715.png Racja, teraz L# w modzie 846281409325695584715.png

Ja myślę, że to po prostu szybkie palce 677911409325728584715.png

­

Opublikowano

To gdzie się podziały twoje poprzednie 2 konta 846281409325695584715.png

Kolega grał 846281409325695584715.png
Opublikowano

Wstydziłbyś się @Evaneth!

Jak można grać Cassiopeią na BoLu?! Każdy przecież wie że Xerath lepszy 628131409313587486615.png

Dobrze, że wie o tym mała ilość ludzi 628131409313587486615.png

Kolega na koncie grał 628131409313587486615.png

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Teraz rito się załamie przecież wprowadzili niby tego anit cheat a tu co ? 

Opublikowano

To, że tego zapomnieli edytować nie znaczy, że tak jest. To nie jest już forum o cheatach, tylko o grach.

poćwicz

To, że forum przeszło na większą skale nie znaczy, że zmieniło swoje przesłanie. 

Poćwicz.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Pochwal się swoimi plejsami.

A ty swoimi jak trzymasz spacje i nie pierdol mi tu ze grasz na Bolu dla zabawy, bo dla zabawy można grac i bez bola.

Evaneth napisz jak ci juz konto zbanuja. :)

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Powiem ci krótko i dosadnie.

C**j ci do tego :)

Skoro jemu "c**j do tego" to po kiego wała każesz sie innemu chwalić jego plejsami? tobie tez powinno byc c**j do tego, weic c**j ci do tego i spierdalaj xD

xxx

sory kolego ale lcs ;c

O7Kc8dF.png

Opublikowano

Powiem ci krótko i dosadnie.

C**j ci do tego :)

To po c**j się go pytasz? Kultura pełną gębą.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Okey napiszę coś więcej bo jebane dzieci downa nie są w stanie czytać ze zrozumieniem i muszą się przypierdolić do wszystkiego co potwierdzają posty dwóch wyżej ograniczonych psychicznie ludzi.

Ujebałeś się do jego plejsów? Pokaż swoje, w sumie całkiem logiczne bo jesteś randomem więc c**j kogo obchodzi twoje zdanie.

Nie znamy się i w sumie całe szczęście bo nie wiem czy chciałbym znać takiego przypierdolca.

Temat nie jest o mnie więc ci odpisałem...

Załóż temat z "Moim Bolem ^^" to sobie podyskutujemy.

Aczkolwiek w tym temacie wypierdalaj ode mnie jak najdalej.

# Jeżeli nie jesteście w stanie przeanalizować i chociażby w najmniejszym stopniu zrozumieć to co ktoś do was się piszę, to na c**j wy siedzicie na forum?

Jeżeli człowiek ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem to kłania się trzecia, może czwarta klasa szkoły podstawowej. Drugą sprawą jest wydanie z siebie jak by to z*********e konkretnych treści typu @Minkywhale bo kolega (nie mój i całe szczęście) albo nie przeczytał poprzednich postów, ale zalicza się do ludzi typu, których opisałem w pierwszym zdaniu tego posta.

Mówicie, że nie uwierzycie jak powie "Grał na tym koncie mój brat", c**j was obchodzi kto na tym koncie grał.

Jesteś na forum o Cheatach, jesteś lolowym konfidentem, to zapierdalaj do Supportu, a nie trujesz d*** w temacie, którego i tak pewnie sam nie rozumiesz.

Jeżeli jesteście ograniczeni na jeden z tych dwóch sposobów to sorry ale nie mamy o czym rozmawiać ;)

@Topic, Ma bola? I co z tego? On ma Vipa? Ty nie? Ból Dupy? 

Szkoda słów... Szczególnie, że temat został założony na forum, które od ponad 8 lat ma pomagać Cheaterom.

# Dodatkowo najlepiej wpierdolcie mi profilaktycznie tak z 5% za to, że głąb jest głąbem, a debil zostanie debilem. 

## 3/4 osób w tym temacie mające największy ból dupy, oraz największe wyrzuty sama używa bol'a i jest pierdolonym pozerem, który wytknie komuś coś co sam robi.

Elo w sumie to szkoda mi klawiatury na takie j*****e, bo do tłuka i tak nic nie dotrze.

Jeżeli dalej chcecie pogadać na ten temat to czekam na jakąś konstruktywną odpowiedź, która nie ograniczy się do jednego zdania, które napisał już prawie każdy w tym temacie.

@Veme

@Minkywhale

Pozdrawiam was chłopaki jeżeli przeczytaliście to wszystko bez zająknięcia bo w sumie dla was pewnie jest to nie lada wyczyn, a co dopiero zrozumieć :O

W tym temacie wieje chujem od samego początku, juz wszyscy go do Supportu zgłoszenie? Fajnie, ale robienie z siebie debili zostawcie na zabawe w domu.

Tym postem rozjebałeś mi system, nic dodać, nic ująć.

W ogóle dziwię się, że chciało ci się napisać tego posta, bo ogólnie jako technik masz pewnie bardzo dużo roboty.

Pozdrawiam. Nawet nie przeczytałem bo rozpisałeś się na pół strony jak jakiś gównix.

O7Kc8dF.png

Opublikowano

Okey napiszę coś więcej bo jebane dzieci downa nie są w stanie czytać ze zrozumieniem i muszą się przypierdolić do wszystkiego co potwierdzają posty dwóch wyżej ograniczonych psychicznie ludzi.

Ujebałeś się do jego plejsów? Pokaż swoje, w sumie całkiem logiczne bo jesteś randomem więc c**j kogo obchodzi twoje zdanie.

Nie znamy się i w sumie całe szczęście bo nie wiem czy chciałbym znać takiego przypierdolca.

# Jeżeli nie jesteście w stanie przeanalizować i chociażby w najmniejszym stopniu zrozumieć to co ktoś do was się piszę, to na c**j wy siedzicie na forum?

Jeżeli człowiek ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem to kłania się trzecia, może czwarta klasa szkoły podstawowej. Drugą sprawą jest wydanie z siebie jak by to z*********e konkretnych treści typu @Minkywhale bo kolega (nie mój i całe szczęście) albo nie przeczytał poprzednich postów, ale zalicza się do ludzi typu, których opisałem w pierwszym zdaniu tego posta.

Mówicie, że nie uwierzycie jak powie "Grał na tym koncie mój brat", c**j was obchodzi kto na tym koncie grał.

Jesteś na forum o Cheatach, jesteś lolowym konfidentem, to zapierdalaj do Supportu, a nie trujesz d*** w temacie, którego i tak pewnie sam nie rozumiesz.

Jeżeli jesteście ograniczeni na jeden z tych dwóch sposobów to sorry ale nie mamy o czym rozmawiać ;)

Szkoda słów... Szczególnie, że temat został założony na forum, które od ponad 8 lat ma pomagać Cheaterom.

# Dodatkowo najlepiej wpierdolcie mi profilaktycznie tak z 5% za to, że głąb jest głąbem, a debil zostanie debilem. 

## 3/4 osób w tym temacie mające największy ból dupy, oraz największe wyrzuty sama używa bol'a i jest pierdolonym pozerem, który wytknie komuś coś co sam robi.

Elo w sumie to szkoda mi klawiatury na takie j*****e, bo do tłuka i tak nic nie dotrze.

Jeżeli dalej chcecie pogadać na ten temat to czekam na jakąś konstruktywną odpowiedź, która nie ograniczy się do jednego zdania, które napisał już prawie każdy w tym temacie.

@Veme

@Minkywhale

Pozdrawiam was chłopaki jeżeli przeczytaliście to wszystko bez zająknięcia bo w sumie dla was pewnie jest to nie lada wyczyn, a co dopiero zrozumieć :O

W tym temacie wieje chujem od samego początku, juz wszyscy go do Supportu zgłoszenie? Fajnie, ale robienie z siebie debili zostawcie na zabawe w domu.

W ogóle dziwię się, że chciało ci się napisać tego posta, bo ogólnie jako technik masz pewnie bardzo dużo roboty.

Ej czekaj i ty masz vipa? Nieźle masz poukładane w głowie. Co mnie obchodzi ze koleś ma vipa? Ty myślisz ze ja nie mam kasy na takie gówna? Hahaha. Jego kasa jego problem mam to w d***e, ale jeśli niszczy grę uczciwie grającym tym programem to nie powinien w ogóle grac w takie gry. Myślisz ze dlaczego sterydy i inne tego typu w sporcie rzeczy są niedozwolone i karane? Aha no tak, bo to jest OSZUSTWO. Nie robisz tego ty lecz coś innego na co nikt nie ma wpływu. Sam się przywaliłeś do kolesia o jego "plejsy" ale nikt inny nie ma prawa przywalić się do ciebie? Chyba komuś się pojebało w główce od tej rangi. Rozmowa z takimi ludźmi to jak rzucanie grochem o ścianę, niby udajesz mądrego a gówno wiesz.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

@Veme

@Minkywhale

Proszę, nie próbuj zgrywać inteligenta i tworzyć tak długie zdania, bo ci to nie wychodzi. Piszesz od rzeczy... Wszyscy normalni użytkownicy tego forum jak i gracze LoL'a, wolą żeby ktoś taki został zbanowany, bo psuje innym grę.

Sam z siebie robisz debila.

h6IduA1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...