Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] DiamondMT2 TEN SERWER POWRACA!

MrMicro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to ma być po prostu kopia czy będą jakieś innowacje typu powiększone eq, pierścien antyexpa, jakieś nowe dungi, mapy? Diamond, to też jest już stary metin.

Opublikowano

Nie wiem czy 350 osób które pytają co chwile o start i niecierpliwie czekają na serwer są efektem nabicia subskrybcji.a

Oczywiście pragnę przypomnieć, że został nagrany dopiero pierwszy filmik, a już większość użytkowników forum jest zainteresowanych tym serwerem.

Zresztą, po co wdawać się w dyskusję.. Pożyjemy, zobaczymy.

Ustalmy jedną rzecz. Nie da się odtworzyć klimatu serwera. Da się odtworzyć serwer ale nie da się odtworzyć klimatu. Na diamku grało sporo czechów,słowaków,rusków i oni też tworzyli ten klimat skąd ich weźmiesz ? Diamek był bardzo specyficzny jeden z najbardziej "złożonych" serwerów w historii na którym HA serwera 24/7 grał w lola i nigdy go nie było na serwerze. To też tworzyło ten klimat.Najbardziej klimat tworzyło to że ludzie nie wiedzieli jak się gra lub nawet nie znali serwera. Teraz 90% ludzi tam to będą osoby co na diamku grały długi czas ((ale nie wszyscy bo np. Satum Top 1 gildia diamonda w ostatnich 3/4 miesiącach istnienia )) nie wróci na ten serwer bo im się po prostu przejadł tam samo wiem że Classicowie nie wrócą bo Naimbus na Seponga przesiedział ponad 400h i nie wróci na serwer gdzie znowu będzie musiał robić to samo. Jeżeli wszystko będzie tak samo to ludzie będą wiedzieli jak zarobić co gdzie dropi co się opłaca przerabiać a co nie (jak np. Naszyjnik na 90 był najlepszy a ten na 160 najsłabszy).

Nie da się odtworzyć klimatu. Powiem ci tajemnice że Diamek upadł bo strasznie mało zarabiał serwer stał tak długo że chyba każdy go przerobił i nie oferował im on już nic nowego. Podobną sytuacje możemy zaobserwować na Pandorze czy gdzieś tam gdzie liczba graczy cały czas spada bo na serwerze już nie ma co robić (przecież ludzie którzy mają po 10 postaci 250 lvl nie pójdą wbijać kolejnego 250)

Dlatego tak jak mówiłem można odtworzyć serwer ale nie da się odtworzyć klimatu. Ja jestem ciekaw co z tego wyjdzie. Życzę powodzenia.

Opublikowano

Nie ma to jak podjeb*** czyjąś prace... Diamond już dawno temu przestał być tym samym diamondem co kiedyś, ludzie zjedli wysra*li i tak z 10 razy tego diamonda. Kolejny odgrzewany kotlet który upadnie max po miesiącu. 

Opublikowano

Pomysł dosyć ciekawy jednak moim skromnym zdaniem uważam, że serwer nie odniesie zbytniego sukcesu. Po pierwsze oryginalna wersja Diamonda przyznam była dobra i miała swój klimat jak i stosunkowo fajne nowości jak na tamte czasy. Jednak wszystko odnosi się do czasów startu Diamonda obecnie potrzeba czegoś więcej aby przyciągnąć graczy na serwer - autorskich nowości itp. Osobiście życzę powodzenia dla administracji, jeżeli serwer postoi dłużej niż tydzień to zagram. 

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Jak dla mnie diamond był najlepszym prywatnym serwerem w Polsce. System ulepszeń i cała reszta była wręcz idealna. Długo już czekam na serwer tego typu i w końcu nadeszła ta upragniona chwila. Jeżeli serwer wypali to Kaadamir, wiedz że ściągne kilku graczy (kolegów, którzy tak samo jak ja mają sentyment do tego serwera).

9YbAX2Z.png

Opublikowano

Kadamir to nie teodor wy jestescie dziecinni. Sensual ty sie nie wypowiadaj bo zrobiles cradosa masz te 1k typa noi co dalej? ODPOWIEM postoi jeszcze troche padnie i znow zrobisz serwer? uppss. Trobol ty zajmij sie soba bo ci sie to przyda. A typ ktory mowi ze po glosie ocenia serwer ... JESTES Z*******Y naprawde wielkie brawa jestem ciekaw czy ty ta mutacje przeszedles bo nawet niewiesz co to jest "mutacja" Ja osobiscie zagram enjoy

Opublikowano

Kadamir to nie teodor wy jestescie dziecinni. Sensual ty sie nie wypowiadaj bo zrobiles cradosa masz te 1k typa noi co dalej? ODPOWIEM postoi jeszcze troche padnie i znow zrobisz serwer? uppss. Trobol ty zajmij sie soba bo ci sie to przyda. A typ ktory mowi ze po glosie ocenia serwer ... JESTES Z*******Y naprawde wielkie brawa jestem ciekaw czy ty ta mutacje przeszedles bo nawet niewiesz co to jest "mutacja" Ja osobiscie zagram enjoy

Leżę i nie wstaję Sensual Cradosa zrobił no faktycznie... Szkoda że zrobił go Przemek (Lourt) i każdy kto ma mózg to wie, no ale lepiej innych wyzywać a gówno wiedzieć.

PS. Crados pada od startu dziennie, ale jakoś nie idzie ;(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli rzeczywiście w team jest pan Teodor, to nie polecam, nawet jeśliby mi za to zapłacili.. padnie szybciej niż powstanie. ( taurios ) xD

Zaraz poleci hejt, ale te forum od tego służy..  :D

A po 2 już 1 syfny diamondmt3 startuje, także.. będą 2 gówna na rynku? :x

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

To nie jest prawdziwy diamond.. Prawdziwy diamondmt2 powróci już niedługo :)

A skąd masz takie informacje, że PRAWDZIWY diamond wraca? ;> Skoro od lutego Crive nie wziął się za robotę to wątpię, żeby po kilku miesiącach nagle zabrał się do roboty. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...