Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] DiamondMT2 TEN SERWER POWRACA!

MrMicro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam..

Mam wspaniałą wiadomość! Tak, właśnie tą, którą przeczytaliście w tytule tematu! :D

Najlepszy serwer metina - wręcz legenda, która nie podając powodu odeszła.

Obejrzyjcie ten materiał.

Serwer będzie wznowiony od początku.. z nową ekipą!

Ja osobiście już nie mogę się doczekać, wy też? :D

Ciekawe ile ludzi będzie na starcie.. sam oczekuję dobrych 5-ciu TYSIĘCY! =)

@@

Nie jestem żadnym członkiem zespołu tego serwera, filmik nie jest też mój.

Ale jestem wielkim fanem tego serwera. Mam do niego sentyment =)

//Reklama OFF.

Opublikowano

Stary rozumiem że jesteś podekscytowany tym serwerem, ale wyjaśnij mi logicznie co Cię tak do niego ciągnie, przebarwiony hwang czy gotowa broń z epvp?

0VPaRnd.png

Opublikowano

Ciągnie mnie klimat.. i te przedmioty są własnie spoko.. nie to co teraz na niektórych serwerach.

Zbroje jakieś wielkie, jak gdyby do tej zbroi lodówka była przyczepiona.

Albo na przykład przypominają mi się śmieszne strzyleciki, wielkie jak sama postać :D

Poza tym.. grałeś może na tym serwerze?

Bo ja tam grałem dość spoko i strasznie mi się podobał.. czerpało się dużo przyjemności grając tam. Ciągły dostatek ludzi. Może eventy tam słabe były

Ale raz na jakiś czas, coś tam włączali dla graczy.

Podobno o gustach się nie dyskutuje. Tak czy siak dla mnie będzie bomba.

//Reklama OFF.

Opublikowano

Ciągnie mnie klimat.. i te przedmioty są własnie spoko.. nie to co teraz na niektórych serwerach.

Zbroje jakieś wielkie, jak gdyby do tej zbroi lodówka była przyczepiona.

Albo na przykład przypominają mi się śmieszne strzyleciki, wielkie jak sama postać :D

Poza tym.. grałeś może na tym serwerze?

Bo ja tam grałem dość spoko i strasznie mi się podobał.. czerpało się dużo przyjemności grając tam. Ciągły dostatek ludzi. Może eventy tam słabe były

Ale raz na jakiś czas, coś tam włączali dla graczy.

Podobno o gustach się nie dyskutuje. Tak czy siak dla mnie będzie bomba.

/ Nie ukrywajmy serwer musi być prowadzony przez odpowiednie osoby, a taka " gównorzeria " zamiast wymyślić swój orginalny projekt, który by był np. wzorowany na diamondmt2 to wje^^^^ te same pliki i myślą, że tysiące graczy przybędzie .

Może kiedyś wbije jak ustoi, a tak po za tym, to nie ciągnie mnie do antyprofesjonalistów 

P.S Zdał na prawko teraz trzeba się odkuć ? 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

/ Nie ukrywajmy serwer musi być prowadzony przez odpowiednie osoby, a taka " gównorzeria " zamiast wymyślić swój orginalny projekt, który by był np. wzorowany na diamondmt2 to wje^^^^ te same pliki i myślą, że tysiące graczy przybędzie .

Może kiedyś wbije jak ustoi, a tak po za tym, to nie ciągnie mnie do antyprofesjonalistów 

P.S Zdał na prawko teraz trzeba się odkuć ? 

Oglądałeś cały film, czy tylko początek? 

Jak może być nie profesjonalistą skoro sam stworzył wszystko z "pamięci"? 

Nikt nie ma oryginalnych plików diamonda.

//Reklama OFF.

Opublikowano

Jakieś gówna robią serwer, a Wy łykacie jak młode pingwiny, że 'DiamondMT2' powraca. By the way, jak ktoś nie jest właścicielem poprzedniej edycji, to jak może twierdzić, że to jest oficjalna 'reaktywacja' serwera? Sayonara łosie! :D

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Jakieś gówna robią serwer, a Wy łykacie jak młode pingwiny, że 'DiamondMT2' powraca. By the way, jak ktoś nie jest właścicielem poprzedniej edycji, to jak może twierdzić, że to jest oficjalna 'reaktywacja' serwera? Sayonara łosie! :D

Nie rozumiem co masz na myśli mówiąc gówna. Jeżeli tak określasz naszą administrację to pragnę Cię poinformować, że jedynym gównem jesteś tutaj Ty.

Nie wiem skąd te spiny o nasz projekt, ale bardzo mnie cieszy zainteresowanie naszym serwerem. :)

Tak, niedługo pojawi się zapowiedź serwera oraz zostanie przeprowadzona zamknięta beta.

Dziś ok. godziny 20 pojawi się nowy odcinek prezentujący system ulepszeń.

@down

Kolejna osoba, która ocenia administratora po głosie.

Mógłbym z samego początku po prostu określić, że jesteś idiotą bo SerwerowniaTS z Ciebie żadna, ale cóż.

Chyba nie muszę dodawać nic więcej.

Opublikowano

Diamondmt2 nie wróci moi drodzy ;) to będzie wielki nie wypał. Może typ ma te 18 lat, ale znając życie to jest osoba grająca w te minekrafty itp. Nie oceniam bo nie znam ale poznając po głosie - zero powagi. Diamond to był poważny serwer, bardzo stabilny. Tutaj jakoś tego nie widzę.

Opublikowano

Nie rozumiem co masz na myśli mówiąc gówna. Jeżeli tak określasz naszą administrację to pragnę Cię poinformować, że jedynym gównem jesteś tutaj Ty.

Nie wiem skąd te spiny o nasz projekt, ale bardzo mnie cieszy zainteresowanie naszym serwerem. :)

Tak, niedługo pojawi się zapowiedź serwera oraz zostanie przeprowadzona zamknięta beta.

Dziś ok. godziny 20 pojawi się nowy odcinek prezentujący system ulepszeń.

@down

Kolejna osoba, która ocenia administratora po głosie.

Mógłbym z samego początku po prostu określić, że jesteś idiotą bo SerwerowniaTS z Ciebie żadna, ale cóż.

Chyba nie muszę dodawać nic więcej.

Okej. Mam prośbę - dopilnuj Teodor'ku, aby ten serwer postał więcej niż Taurios (2 dni, dotychczasowy rekord) czyli przynajmniej 3 dni, haha. F**k up! :mellow:

Opublikowano

Okej. Mam prośbę - dopilnuj Teodor'ku, aby ten serwer postał więcej niż Taurios (2 dni, dotychczasowy rekord) czyli przynajmniej 3 dni, haha. F**k up! :mellow:

Najpierw był Asek i Bazyl, teraz jest Teodor.

Co tu się dzieje?

To że pomysł był pierwotnie Teodora i on kupił domenę to nie znaczy, że serwer jest jego.

Opublikowano

Co tu się dzieje?

To że pomysł był pierwotnie Teodora i on kupił domenę to nie znaczy, że serwer jest jego.

Nie pajacuj synek, chociaż taka Twoja natura. Jak najebany to do domu! :D

Opublikowano

Co tu się dzieje?

Nie rób z siebie de#ila. To że zmieniłeś nick nie oznacza że nikt Cię nie rozpozna. (dziecinne zachowanie)

Pomysł fajny, ale oryginału nigdy nie da się podrobić.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Czy w Teamie jest na 100% Teodor?

Spokojnie, wczoraj był Asek i Bazyl, a jutro będziesz może i Ty. :)

W naszym teamie jest tylko Diablo, N3LSON, SeaD oraz ja czyli Kaadamir, a nie jacyś technicy z tego forum..

Opublikowano

Stary rozumiem że jesteś podekscytowany tym serwerem, ale wyjaśnij mi logicznie co Cię tak do niego ciągnie, przebarwiony hwang czy gotowa broń z epvp?

Mi się zdaje, że gotowa grafika z innej gry?

50596142255057180250.png

Opublikowano

Ten pomysł nie przejdzie. Kiedyś jak diamond startował to na samym starcie było te 1.5k ludzi. I to nie spadało. Bony dla nich jak wchodziły nie miały znaczenia. Teraz wątpię żeby komuś chciało się stać całe dnie, żeby wybonować perfekcyjne bony. No, ale powodzenia.

Opublikowano

Tak jest. Robi z siebie błazna udając że nie.

Tak myślałem to już wiem, Teodor zrobisz kiedyś serwer który po stoi dłużej niż ten Taurios co był?

24790528697226300755.png

Opublikowano

Tak jest. Robi z siebie błazna udając że nie.

Wejdź na gadu-gadu które masz w opisie, bo nie chcę rozpoczynać żadnych kłótni na forum - dla mnie to jest żałosne.

Nie wiem skąd wzięła się teoria, że Teodor jest w team, szczerze myślcie sobie co chcecie, jednak ja mogę Wam zapewnić, że ktoś taki nie jest w naszym teamie.

Skoro już jesteś pewien, że Teodora nie ma w teamie i nie chcesz odpisywać na gadu-gadu to wypadało by przynajmniej przeprosić na forum za rozsiewanie jakichś bzdur i zniechęcanie ludzi do serwera.

Opublikowano

Gadacie o klimacie, a prawda jest taka, że serwery tego typu już kazdemu się przejadły, klimat starych serwerów wygasł już dawno, było wiele reaktywacji i co? Gowno.

Zacznijcie używać tych swoich mózgów i myśleć racjonalnie, takie serwery nie mają prawa bytu już na polskiej scenie bo są do niczego. Było - mineło.

Niby legenda, niby klasyk... a koniec końców na obecne czasy serwer jak setki innych, a nawet i gorszy. W aktualnej chwili jest co prawda mało porządnych serwerów, ale o wiele lepszych od diamonda, który jest do zrobienia aktualnie przez polskich techników w pare dni.

Zobaczycie jak się to skończy, bo ja już wiem.

@1361622928-U485574.pngDestivia

zobaczymy ile twój serwer postoi :D

Opublikowano

Gadacie o klimacie, a prawda jest taka, że serwery tego typu już kazdemu się przejadły, klimat starych serwerów wygasł już dawno, było wiele reaktywacji i co? Gowno.

Zacznijcie używać tych swoich mózgów i myśleć racjonalnie, takie serwery nie mają prawa bytu już na polskiej scenie bo są do niczego. Było - mineło.

Niby legenda, niby klasyk... a koniec końców na obecne czasy serwer jak setki innych, a nawet i gorszy. W aktualnej chwili jest co prawda mało porządnych serwerów, ale o wiele lepszych od diamonda, który jest do zrobienia aktualnie przez polskich techników w pare dni.

Zobaczycie jak się to skończy, bo ja już wiem.

@1361622928-U485574.pngDestivia

zobaczymy ile twój serwer postoi :D

Oglądalność Diablo wzrosła od wrzucania pierwszego filmiku z Sapphiry, a na fanpage przybyło 350 lajków w bodajże ~2 dni.

Ludziom przejadły się reaktywacje serwerów typu CSYT2, gdzie próbują na siłę odwzorować starego Metina.

Dodatkowo widziałem na jakimś serwerze starą czcionkę i brak poziomu obok nicku - chyba masz na myśli, że takie reaktywacje się przejadły. :)

Opublikowano

Oglądalność Diablo wzrosła od wrzucania pierwszego filmiku z Sapphiry, a na fanpage przybyło 350 lajków w bodajże ~2 dni.

Ludziom przejadły się reaktywacje serwerów typu CSYT2, gdzie próbują na siłę odwzorować starego Metina.

Dodatkowo widziałem na jakimś serwerze starą czcionkę i brak poziomu obok nicku - chyba masz na myśli, że takie reaktywacje się przejadły. :)

Ogólne reaktywacje się przejadły. Poza tym był serwer typu Diamond już - Molten, jak to się skonczyło każdy wie. I jeszcze jakiś był, nie pamietam.

A oglądalność diablo to mnie akurat malo interesuje, równie dobrze mógł nabić sobie te subskrybcje.

Opublikowano

Ogólne reaktywacje się przejadły. Poza tym był serwer typu Diamond już - Molten, jak to się skonczyło każdy wie. I jeszcze jakiś był, nie pamietam.

A oglądalność diablo to mnie akurat malo interesuje, równie dobrze mógł nabić sobie te subskrybcje.

Nie wiem czy 350 osób które pytają co chwile o start i niecierpliwie czekają na serwer są efektem nabicia subskrybcji.a

Oczywiście pragnę przypomnieć, że został nagrany dopiero pierwszy filmik, a już większość użytkowników forum jest zainteresowanych tym serwerem.

Zresztą, po co wdawać się w dyskusję.. Pożyjemy, zobaczymy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...