Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Statystyki użytkownika

Gość Majoreq.

=-=-=ZAGŁOSUJ=-=-=  

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jesteś za?

• Tak
      19
    • Nie
      8
    • Jestem neutralny
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli jesteś noobem i chcesz napisać nie, żeby nabić posta wyjdź.

Cześć wpadła mi myśl do głowy, żeby zrobić statystyki użytkownika. Byłyby one widoczne tylko dla siebie, dla znajomych lub publiczne.

Myślałem nad zakładką na profilu, lub ustawieniach. Dodatkowo można by tam sobie ustawić, statystyki z dzisiaj, 2 dni, tygodnia lub ogółem.

Byłoby tam napisane:

-Ile wysłaliśmy raportów.

-Ile raportów odebrał moderator.

-Ile napisaliśmy postów.

-Ile napisaliśmy postów średnio.

-Rozpiskę, gdzie napisaliśmy najwięcej postów (nie hejtować, bo to by było coś w rodzaju "Top 5" działów, w których się najbardziej udzielamy)

-Liczbę odwiedzin na profilu/dzień

Jak coś mi wpadnie do głowy, to napiszę, lub wy napiszcie. Raporty szczególnie się przydadzą kandydatom na kidmoda, a więc tu duży plus.

@edit: Jak zwykle jakieś nooby piszą nie, żeby nabić posta. Tradycja MPC.

Opublikowano

Postów 959394702

Odwiedziń 274972483290

Najwięcej postów w: Kosz (4873409349)

Tak, to wszystko już jest! A jak wyliczyć sobie średniej nie potrafisz, to masz problem.

Co do raportów, zacznie się raportowanie każdego możliwego postu (żeby staty sobie napić i e-penisa sobie powiększyć) i przyniesie to więcej szkód, jak pożytku. 

Nie.

Opublikowano

Ja jestem na tak ponieważ to by było dla tych użytkowników którzy są ciekawi ile napisali postów lub ile wysłali raportów, kiedyś była taka strona gdzie wpisywało się numer swojego profilu i wyskakiwało ile raportów wysłaliśmy lecz ona już nie działa.

Opublikowano

Postów 959394702

Odwiedziń 274972483290

Tak, to wszystko już jest! A jak wyliczyć sobie średniej nie potrafisz, to masz problem.

Co do raportów, zacznie się raportowanie każdego możliwego postu (żeby staty sobie napić i e-penisa sobie powiększyć) i przyniesie to więcej szkód, jak pożytku. 

Nie.

Dokładnie.

f

Opublikowano

1. to się gdzieś da/było można sprawdzić, imo nie, zbędne

2. można sprawdzić ile ma akcji w modlogs 

3. jest?

4. oblicz sobie sam, chodz w dawnych dawnych czasach to bylo

5. jest 1 dzial, wystarczajaco

6. to tez mozesz sobie obliczyc

­

Opublikowano

-Ile wysłaliśmy raportów. / Tak

-Ile raportów odebrał moderator. / Nie, zbędny bajer

-Ile napisaliśmy postów. / Przecież widać ....

-Ile napisaliśmy postów średnio. / Nie ogarniam .. Średnia dnia czy co?

-Rozpiskę, gdzie napisaliśmy najwięcej postów (nie hejtować, bo to by było coś w rodzaju "Top 5" działów, w których się najbardziej udzielamy) / Już pokazuje gdzie jest napisane najwięcej

-Liczbę odwiedzin na profilu/dzień / Tak

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ilość raportów, to dobry pomysł, bo dużo więcej osób by wtedy raportowało = mniej nie odpowiednich treści/spamu. Dodatkowo, jeśli ta opcja miała by przejść dobrze by było, gdyby tam gdzie pokazuję, że user dostał ostrzeżenie mógł by też się pojawiać taki wykrzykniczek w trójkącie, że dana osoba dostała reporta. Zapobiegło by to nabijaniu reportów. ^_^

647041416238306889721.png

Opublikowano

Czyli modlogs dla userów bez rangi.

Według mnie nie potrzebne.

Ale jakby miało coś takiego powstać

-Ile wysłaliśmy raportów. - Ta, przydatne dla moderatorów

-Ile raportów odebrał moderator. - Neutralny

-Ile napisaliśmy postów. - Nie

-Ile napisaliśmy postów średnio. - Nie

-Rozpiskę, gdzie napisaliśmy najwięcej postów (nie hejtować, bo to by było coś w rodzaju "Top 5" działów, w których się najbardziej udzielamy)- Nie

-Liczbę odwiedzin na profilu/dzień - beka, nie

giphy.gif ­

Opublikowano

Kiedyś jeszcze była belka po prawej stronie z takimi statystykami.

Zresztą tak jak napisał Phoenix. większość opcji jest dostępna.

Neu/Nie

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Postów 959394702

Odwiedziń 274972483290

Nie.

Opublikowano

Zrób statystykę dla miliona użytkowników. Dbając o dobro forum, aby nie wywalało go, by nie było lagów, jestem zmuszony oddać głos na nie.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Większość z tego co zaproponowałeś jest tylko po to by połechtać swoją próżność. Moderatorzy wiedzą kto ile raportów wysłał i mniej więcej ile z nich było prawidłowych...

na NIE

106071453484304291456.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...