Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany na Ravi s2

Ramirezs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.  A jak np. Mam 1 konto na ktorym gram normalnie a chce zrobić dropa , Żeby ciagle na kamer modzie latał to jak dostane bana na dropa to i dostane odrazu bana na moje prawdziwe konto ? .   2 . jak i dostane bana na te konto do dropienia i zresetuje ip ( bo mam zmienne ip ) to czy  bede mial zbanowane te konto pierwsze ( prawdziwe ) .             Prosze o dokladne wytlumaczenie bo niewiem czy  "Ryzykować"

Opublikowano

Raczej bana dostajesz na konto na którym cheatowałes i na kontach powiązanych czyli masz 1 konto na którym cheatujesz a na 2 poprostu przekładasz to dostajesz bana i tu i tu, pózniej raczej mozesz zalozyc kolejne konto

Opublikowano

Jezeli dostajesz bana na ip to automatycznie ban leci na wszystkie konta, tylko patrzą że grasz na modzie to od razu ban.

Nawet jesli zmienisz ip to co ci to da skoro bana dostaniesz D:

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

xD gram an modzie od 2 dni .. ale tylko mobber + speed attack + metin search . ale stawiać bota na expa nie stawiam . bo to wiadome  że ktoś mnie przypali,.  ale tak grać to normalnie idzie na modzie :)

Opublikowano

Zależy jakie masz szczęśćie. Raz banują na powiązane, raz tylko jedno konto. Na ip raczej nie banują...

Ale:

Ban na ip to np. ban na 10 kont które używały tego samego ip

Powiązane konta to konta które handlowały ze sobą (i tylko ze sobą - takie widoczne powiązanie), razem bociły itd... I to nie jest ban tak jak na ip, że już nie możesz zrobić nowego konta :)

Ja miałem bana na powiązane i na pojedyńcze ;p 

Poza tym polecam ci sprawdzac co chwile na ravii czy admin nie banuj (strona ravi) + kasować postać po boceniu :)

Opublikowano

To nie Prawda że bany lecą po ip sam dostałem bana Tylko na to konto co bociłem i konto poleciało juz 3 za bota a głowne nadal stoi juz z 2 dni :)

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

No i uj ... chwile po bociłem i zaczeły mi  Logi wyskakiwac.       http://iv.pl/images/04769474600260571380.png                     Jak ktoś wie jak to naprawić Prosze dać znać

http://www.mpcforum.pl/topic/1276876-client-ravi-z-modem-mobberkiem-itp-3/page-27#entry10937413

Może nie będziesz miał problemu :)

Nowy client specjalnie robiony pod ravę. Download wstawiony 3 minuty temu. polecam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...