Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co myślicie o takich skryptach?

Staku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Co myślicie o skryptach na mini gry? Chodzi tutaj o FFA, TDM, Eliminacje, Zombie Mode i inne. To byłby dodatek do Survivalu. Zagralibyście na takim serwerze?

Oczywiście na tych typach mini gier nie byłoby mieczy tylko: Rewoler, Uzi, Shotgun, Kusza, AK-47, MP5, Minigun, Bazooka, Shurikeny, Granaty i inne bronie. Macie jeszcze jakieś propozycje? Co sądzicie o trybie, na którym jest drużyna anty-terrorystów i terrorystów, którzy mają za zadanie podłożyć C4, a druga drużyna musi rozbroić i pilnować terytorium? Co także myślicie o evencie parkour+miny? Jeśli dany gracz stanie na takową mine zostanie zabity. Skrypt na automatycznego spleef'a byłby przydatny? Proszę o sensowne odpowiedzi.

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

@YeahBunny123 nie grałem w "The Last of Us" (przynajmniej sobie nie przypominam), ale jeśli chodzi o takie tryby gry to coś w tym stylu :).

Czekam na dalsze propozycje, opinie. Jest jakiś sens pisania takowych skryptów? Podobałaby się wam taka rozgrywka?

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

@Gmanus12345 to tylko dodatek będzie nie główna gra... A o graczy martwić się nie muszę, mam spore doświadczenie w prowadzeniu serwerów, nie jednokrotnie moje serwery były zapełnione :).

EDIT:

@YeahBunny123 skrypt na bronie już mam, txt do dodatku aż tak niepotrzebne. Wystarczy, że wykonam skrypty na mini gry :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...