Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy skład na pve?

ppkkp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam do Was pytanko, bo namówiłem kolegów na wspólną grę, jest nas 3, chciałbym abyście pomogli dobrać klasy, które dobrze poradziły by sobie pod pve, no więc tak jeden kolega idzie elesis, drugi raven, a ja ide chungiem, zastnawiam sie nad klasą deadly chaser. Koledzy jak mówią, im to obojętne, a mamy zamiar dobijać do jakiegoś 50-60 lvl.

Z góry dzięki za pomoc :)

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

Elesis - tutaj właściwie jest obojętnie, według mnie GM sobie radzi świetnie, ale jak samo PvE to BH powinna być praktyczniejsza.

Raven - VC.

Chung - jak masz być tankiem to IP (ale musisz być dobrym tankiem i ogarniać, a nie iść w DMG jak połowa serwera i padać na planszach), a jak masz koxić i nawalać we wszystko to DC. DC oczywiście full w dopa, na berku jest OP, ma dwa mocne skille, które są za 0mp. Właściwie to lecisz cały czas Rapid Cannon -> Rumble Shot -> Gwiazdki i wszystko jest łatwe.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...